Too Much Turkey: 10 recepten om de restjes op te maken

0
68
Lauren Sakiyama

< p class="p1">Vakantiefeesten vereisen inherent overdaad. En dat betekent dat de dagen na Thanksgiving gewijd zijn aan overgebleven gobbler-glorie. Of het nu ontbijt, lunch of diner is; we hebben tien geweldige manieren verzameld om de extra kalkoen op te gebruiken.

Kalkoenresten zijn er in overvloed in deze tijd van het jaar, vooral als je een veel grotere kalkoen hebt gekocht dan je familie zou kunnen opeten op Thanksgiving Day. Hoewel het altijd leuk is om een ​​hete plaat met restjes op te warmen en gewoon de maaltijd zelf te maken, is het nog leuker om je kalkoen helemaal opnieuw te mixen in nieuwe maaltijden.

Turkije voor ontbijt

Thanksgiving overgebleven ontbijtbraadpan:Je hebt wat extra vulling nodig om deze te maken, maar de resultaten zijn het waard. En omdat het een braadpan is, is het een uitstekende optie om een ​​menigte te bedienen. Dat kan handig zijn als je ook met overgebleven gasten bent!

Ontvang het recept: Tastes Of Lizzy – Ontbijtbraadpan

Ontbijtburrito met kalkoen: we zijn gek op een smakelijke ontbijtburrito. Deze is gevuld met alle ongebruikte Thanksgiving-gerechten: aardappelpuree, cranberrysaus en natuurlijk kalkoen!

Voor het recept: eten 52 – Ontbijtburrito's

Marina op MarinaMakesBlog.com

Overgebleven Turkse ontbijtkoekepan:Voor de liefhebbers van gebakken eieren zijn dit de ontbijtdromen na de Thanksgiving. We houden van dat recept dat ook vraagt ​​om het knapperig maken van de overgebleven kalkoen. Het is een geweldige manier om een ​​beetje textuur aan het bord toe te voegen.

Ontvang het recept: Marina Makes Blog – Turkije Ontbijtkoekje

Turkije voor de lunch

De klassieke overgebleven kalkoensandwich is altijd een optie. Maar als je op zoek bent naar iets speciaals, probeer dan eens een salade of soep. Soepen en chili lenen zich uitstekend om in te vriezen. En dat is een overwinning in ons boek, want echt, hoe lang wil je nog leven van de restjes van kalkoen?

Turkije Noodle Soup:Gebruik voor de best mogelijke smaak je kalkoenkarkas om eerst bouillon voor de soep te maken. Gooi de botten gewoon 's nachts in een slowcooker met vier liter water en eventuele groenteresten die je bij de hand hebt. Schep de volgende ochtend het vet eraf, zeef de groenten eruit en breng op smaak. Het is klaar voor soep!

Ontvang het recept: Dinner At The Zoo's Turkije Noodle Soup

Overgebleven kalkoensalade:Durven we te zeggen dat dit de klassieke kipsalade verslaat? Welnu, kalkoen is meestal smaakvoller, sappiger en malser. Dus. ja, we zeggen het.

Ontvang het recept: Just A Taste's leftover kalkoensalade

Overgebleven kalkoen chili: Als kalkoennoedelsoep te flauw is, probeer dan deze pittige chili voor de lunch! De kans is groot dat je de meeste ingrediënten al in je voorraadkast hebt, waardoor dit een gemakkelijke keuze is.

Ontvang het recept: LIttle Broke’s Leftover Turkey Chili

Turkije voor het diner

Tegen de tijd dat je de dag na Thanksgiving gaat eten, is kalkoen misschien een gevreesd zelfstandig naamwoord geworden. Met voldoende creativiteit kun je de vogel echter omwerken in een verscheidenheid aan nieuwe smaken en functies.

J Kenji Lopez Alt.

Overgebleven Turkije “Carnitas” Taco's:Omdat gewone overgebleven kalkoentaco's saai zouden zijn. Dit recept maakt je restjes knapperig en brengt ze op smaak met sinaasappel en ui, voor de ultieme kalkoentaco's.

Ontvang het recept: Serious Eats Carnitas uit Turkije

p>

Overgebleven kalkoenjambalaya: Pittig, pittig en vol van smaak, dit gerecht staat in schril contrast met de traditionele Thanksgiving-smaken. En dat is maar goed ook, want hoeveel combo's met kalkoen-cranberry-salie-vulling wil je nog meer eten?

Ontvang het recept: pittige zuiderse keuken's kalkoenjambalaya

Herderstaart met Turkije: als je aardappelpuree over hebt, is dit de perfecte dag na het Thanksgiving-diner.

Ontvang het recept: Mantitlement.com Turkey Shepherd’s Taart

One-Pot Leftover Turkije en Rice Braadpan: Het laatste wat we willen doen na een vakantie met veel eten, is meer borden. Dat betekent dat het een perfect moment is om de recepten uit één pot tevoorschijn te halen!

Ontvang het recept: BasicGinger.com overgebleven kalkoenbraadpan

De feesten na de feestdagen zijn gemaakt voor lui loungen en makkelijke overgebleven maaltijden. Je hebt niet voor niets een extra grote vogel gekocht, gebruik hem nu! Soep, chili, stoofschotels en taco's zijn allemaal geweldige manieren om je kalkoen een make-over te geven. Dus kies een recept en haal de restjes eruit. Wie weet? Je kalkoen is de tweede keer misschien nog beter!