“Skyrim” Prequel är här, och det är ett brädspel

0
54
Bethesda, Modiphius Entertainment

Om du inte blev Dovahkiin BFF för varenda cool-som-helvete-drake i Skyrim, är det okej. Jag lovar att jag inte är arg. Faktum är att du har ytterligare en möjlighet att bevisa din förmåga, men den här gången måste du utrusta dina bästa bordsskivor. Just det—det börjar bli ett brädspel!

2011 års Bethesda RPG kommer att hitta sin prequel i The Elder Scrolls V: Skyrim—The Adventure Game , som görs av Modiphius Entertainment (som gjorde Fallout bordsrollspelet, brädspelet 007 Spectre och Dune bordsrollspel). Faktum är att det utspelar sig 25 år före videospelet Skyrim

I det narrativa spelet spelar du en listig medlem av Imperial Blades och får återse Tamriels frusna norr. Den levereras med två kampanjer, var och en med tre kapitel, och du kan spela solo eller med upp till tre andra personer. Varje kapitel förväntas ta allt från cirka 90-120 minuter per pop (även om vi inte kan ta hänsyn till några sidouppdrag du kan befinna dig på), och din första spelning kommer troligen att ta cirka 12 timmar.

Spelet innehåller också cirka 600 kort (eller så många som 700, om du vill ha något av expansionsalternativen). Den innehåller uppdrag och andra plotelement som påverkar berättelsen. Genom designen är den också semipermanent; du kommer regelbundet att blanda om, lägga till och ta bort kort från kortleken för att säkerställa att varje session du spelar kommer att vara annorlunda än den förra. De val du gör kommer också att påverka spelet, från små enstaka händelser till konsekvenserna du kommer att behöva hantera under hela resten av kampanjen.

Om du har ett par timmar ledig tid, här är en titt på en genomgång av spelet från folket på Modiphius:

Spela upp video

Spelare kommer att har sex karaktärsroller att välja mellan, och varje roll är baserad på en av fantasyracerna i serien The Elder Scrolls: Khajit, Dunmer, Nord, Imperial, Orsimer och Altmer. Som du kan förvänta dig av ett sådant spel, har varje roll sin egen blandning av samhörighet och krafter för att hålla saker intressant och mångsidigt. Det som är mest spännande är dock att ju mer du spelar, desto mer kommer du att lära dig om spelets stora historia.

Vill du ha en mer djupgående titt på spelet? Polygon har en exklusiv detaljerad förhandsvisning. Annars kan du förbeställa The Elder Scrolls V: Skyrim—The Adventure Game nu via Gamefound. Du kan köpa basnivån för £68 (det är ungefär $91) eller fjäder för Deluxe-nivån för £140 ($189), eller Deluxe-nivån för £220 ($297) beroende på hur många expansioner och andra tillbehör du vilja. Fus-ro-dah!

via polygon