Natuurlijk kreeg Barbie een levensgrote EV voor je

0
59
Mattel

Op een gegeven moment wenste elk kind dat hun speelgoedauto op magische wijze kon veranderen in een groot voertuig waarmee ze over de weg konden rijden. Dit jaar heeft Mattel alle kinderen gemaakt’ droom komt uit door een levensgrote, straatwaardige Barbie Extra EV naar de LA Auto Show te brengen. Ja, Barbie kreeg eerder haar eigen elektrische auto dan jij.

Mattel transformeerde een Fiat 500e elektrisch voertuig in een barbie-mobiel, compleet met gouden stervormige koplampen, 22-inch wielen, glitter, vleugelvormige deuren, en, zoals verwacht, een pluizig roze interieur. Had je iets minder verwacht?

De Barbie Extra EV heeft een volledig elektrische aandrijflijn met 111 pk, 147 ft-lbs koppel, snel opladen en dankzij het onderliggende Fiat 500e-aandrijfsysteem kan hij gaan ongeveer 100 mijl op een enkele lading. Dus pak je tas, hoge hakken, zonnebril, huisdieren en een Starbucks en ga in stijl op pad.

Mattel

Volgens Roadshow gebruikte Mattel CAD-bestanden en tientallen details om de algehele look en feel te dupliceren. Het resultaat is een levensgrote Barbie Extra-auto, gebouwd op de exacte schaal van de converteerbare speelgoedauto, alleen voor volwassenen. Het grootste deel van de carrosserie was gemaakt van schuim, dat vervolgens werd gebeeldhouwd om de exacte afmetingen van de speelgoedauto te evenaren. Het kostte meer dan twee maanden om de hele auto te maken, en we kunnen het allemaal waarderen.

En hoewel dat allemaal netjes is, zullen kinderen de witte en zilveren sprankelende lak, vleugelvormige deuren waarderen , en geweldige regenboogkleurige wielen. Helaas, aangezien de carrosserie van schuim is gemaakt en Mattel de wielen in 3D heeft geprint, hebben we het gevoel dat hij niet snel door de straten van LA zal rijden.

via Roadshow