Naturligtvis fick Barbie en elbil i naturlig storlek före dig

0
53
Mattel

Någon gång önskade varje barn att deras leksaksbil på ett magiskt sätt kunde förvandlas till ett fordon i full storlek som de kunde köra på vägen. I år gjorde Mattel alla barn’ dröm går i uppfyllelse genom att ta med en verklig storlek, vägvärdig Barbie Extra EV till LA Auto Show. Ja, Barbie fick sin egen elbil före dig.

Mattel förvandlade en fiat 500e elbil till en barbie-mobil, komplett med gyllene stjärnformade strålkastare, 22-tumshjul, glitter, vingformade dörrar, och som väntat en fluffig rosa inredning. Förväntade du dig något mindre?

Barbie Extra EV har en helt elektrisk drivlina med 111 hästkrafter, 147 ft-lbs vridmoment, snabbladdning och tack vare det underliggande Fiat 500e-drivsystemet kan den gå ungefär 100 mil på en laddning. Så ta din handväska, högklackat, solglasögon, husdjur och en Starbucks och ge dig ut på vägen med stil.

Mattel

Enligt Roadshow använde Mattel CAD-filer och dussintals detaljer för att duplicera det övergripande utseendet och känslan. Resultatet är en Barbie Extra-bil i naturlig storlek byggd i den exakta skalan som den konvertibla leksaksbilen, endast för vuxna. Det mesta av karossen var gjord av skum, som sedan skulpterades för att matcha leksaksbilens exakta mått. Hela bilen tog över två månader att skapa, och vi får alla uppskatta det.

Och även om det är snyggt, kommer barnen att uppskatta den vita och silverglittrande lackeringen, vingformade dörrar , och häftiga regnbågsfärgade hjul. Tyvärr, med tanke på att karossen är gjord av skum och Mattel 3D-printade hjulen, har vi en känsla av att den inte kommer att köra runt på gatorna i LA någon gång snart.

via Roadshow