ISB lanserar sitt flaggskepp förinkubationsprogram för blivande entreprenörer

0
65

ISB DLabs bjuder in deltagare att gå med i pre-inkubationsprogrammet. Ansökan kommer att vara öppen till 31 december 2021. Arkiv.

Dlabs från Indian School of Business (ISB) har lanserat sitt förinkubationsprogram – 'ISPROUTE'. ISB DLabs har startat sitt program utan kostnad och kommer att engagera mentorer och branschexperter i toppklass för att vägleda och stödja deltagare i de tidiga stadierna av uppstarten.

Programmets första kohort öppnar 25 platser för de tidiga. idéstadiet och blivande entreprenörer. Intresserade kandidater kan kontrollera detaljerna på isbdlabs.org/en/startups/i-sproute.html.

Läs |Privata universitet planerar expansion, nya kurser för att ta itu med hög UG-gräns

ISB DLabs bjuder in deltagare att gå med i pre-inkubationsprogrammet. Ansökningsintagningen kommer att vara öppen till 31 december 2021, och kohorten är planerad att starta i februari 2022. Ansökan är öppen för – studenter, yrkesverksamma och blivande entreprenörer; individer med tidiga idéer (med eller utan en prototyp); sektoragnostiker & # 8211; teknik & icke-tekniska idéer med stor genomslagskraft.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png Läs |Nationellt lärlingsutbildningsprogram för att fortsätta under de kommande 5 åren

Programutbudet skulle omfatta mästarklasssessioner med branschexperter och ISB-fakulteten; bidrag och insamlingsstöd; kunskaps- och mentorstöd; nätverksmöjligheter genom evenemang och andra relevanta forum; mervärdestjänster för att hjälpa till att bygga och skala produkter och tjänster.

Saumya Kumar, direktör, I-Venture @ ISB och VD, DLabs sa: “Programmet är utformat för att erbjuda interaktiva kapacitetsbyggande moduler med expertmentorskap och handhållningsstöd samtidigt som blivande entreprenörer kör strukturerade experiment för att validera sina idéer och förfina affärsstrategier. Det är en plattform för handlingsorienterade möjligheter att omvandla idéer till POC och att komma med MVP.”

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste utbildningsnyheterna, ladda ner Indian Express-appen.

  • Indian Express-webbplatsen har varit betygsatt GREEN för sin trovärdighet och pålitlighet av Newsguard, en global tjänst som betygsätter nyhetskällor för deras journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd