IIT-Gandhinagar for å ta opp internasjonale studenter i andre semester, åpner søknadsvindu

0
127

IITGN tilbyr flere stipender og økonomisk støtte for internasjonale studenter. (Foto:IITGN)

Det indiske teknologiske instituttet Gandhinagar (IITGN) introduserer vinteropptak for internasjonale studenter til sine doktorgradsprogrammer (PG) innen ingeniørvitenskap, naturvitenskap og humaniora og samfunnsvitenskap. Instituttet har besluttet å skape en mulighet for internasjonale studenter til å søke opptak i løpet av andre semester, som starter 4. januar 2022.

Instituttet besluttet i år å skape en ekstra mulighet for internasjonale studenter til å søke opptak i løpet av andre semester, som starter 4. januar 2022. Siste dato for å søke på disse programmene er 10. desember 2021.

Les |JEE Avansert 2023: Revidert pensum utgitt for IIT-opptaksprøven

Internasjonale studenter kan søke på nett for gradsbevilgende doktorgradsprogrammer på tvers av flere disipliner gjennom sin PG internasjonale opptaksportal iitgn.ac.in/admissions/international_student.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Institutet tilbyr PhD- og MTech-grader innen biologisk ingeniørfag, kjemiteknikk, sivilingeniør, informatikk og ingeniørfag, elektroteknikk, jordsystemvitenskap, materialer engineering og maskinteknikk; PhD og MSc grader i fysikk, kjemi, matematikk, kognitiv vitenskap; PhD i humaniora og samfunnsvitenskap; og MA i samfunn og kultur.

Instituttet tilbyr flere stipender og økonomisk støtte for internasjonale studenter, inkludert fullt betalte PhD-stipendier, internasjonale studentstipendier, skolepenger, fritak for studieavgift og reisepriser. Spesielle stipender er også tilgjengelige for studenter fra SAARC-land (South Asian Association for Regional Cooperation).

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd