How-To Geek's beste cadeaus voor het doorknippen van het snoer voor vakantie 2021

0
61
Kristin Chiasson/Shutterstock.com< /figuur>

Afstappen van traditionele kabel is nu een rage. Het is een goed moment om mensen abonnementen te geven op uitstekende streamingdiensten of producten die het gemakkelijk maken om toegang te krijgen. We hebben hier de beste.

How-To Geek's productaanbevelingen komen van hetzelfde team van experts die mensen hebben geholpen hun gadgets meer dan een miljard keer te repareren. We bevelen alleen de beste producten aan op basis van ons onderzoek en onze expertise. We accepteren nooit betalingen om een ​​product goed te keuren of te beoordelen. Lees meer » Inhoudsopgave

Beste cadeaus voor snoersnijders
Roku Streaming Stick 4K+: een kleine dongle vol potentieel
Chromecast met Google TV: de definitieve Chromecast
Apple TV 4K : Hey Siri, speel Ted Lasso
Fire TV Cube: Amazon's Box of Joy
Xbox Series S: streaming en gaming in één
HBO Max: het neusje van de zalm
Disney+: films en tv voor het hele gezin
Netflix: de originele streamingdienst
Hulu: bekijk het live en mis geen minuut meer
Crunchyroll: Anime for All

Fijne feestdagen! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van How-To Geek, LifeSavvy en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Beste cadeaus voor snoersnijders

We zijn allemaal op een punt gekomen waarop er net zoveel streamingdiensten en apparaten beschikbaar zijn als er shows zijn die we willen bekijken. Of je giftee nu voor de grote namen of meer niche-dingen is, er is een service en apparaat voor iedereen die een uitstekend cadeau maakt.

Het kan lastig zijn om te weten welke producten het beste zijn voor uw giftee , maar als je een beetje weet over hun interesses, kun je ze een leuke nieuwe manier geven om 's avonds te ontspannen. We zijn dus doorgegaan en hebben een lijst samengesteld die u kunt bekijken.

Laten we beginnen met de beste cadeaus om het snoer door te knippen.

Roku Streaming Stick 4K+: een kleine dongle vol potentieel

Roku

Het begin van onze lijst met streaming-apparaten is de gloednieuwe Roku Streaming Stick 4K+.

De Streaming Stick 4K+ is het nieuwste apparaat van Roku, wat betekent dat het een gebruiksvriendelijk apparaat is dat in HDMI-sleuven kan worden gestoken om van elke tv een hub voor streamingdiensten te maken. Het ondersteunt ook 4K HDR-video en Dolby Vision HDR-ondersteuning.

Daarnaast biedt deze gloednieuwe streamingstick een 30% snellere opstarttijd en een aanzienlijk verbeterde wifi-ontvanger. Bovendien is het redelijk goedkoop voor wat het biedt met de adviesprijs van $ 70, wat geweldig is als je op zoek bent naar geschenken met een beperkt budget. Misschien wil je er zelfs wel een voor jezelf!

Een ding om op te merken is dat de Streaming Stick 4K+ wordt geleverd met een geweldige afstandsbediening die oplaadbaar is en functies heeft om hem te vinden als hij kwijtraakt. Als de kwaliteit van de besturing echter geen probleem is voor je giftee, kun je wat geld geven door te kiezen voor het 2021-model van de Roku Streaming Stick 4K, die verder dezelfde functies heeft.

Roku Streaming Stick 4K+

Roku's nieuwste streamingstick is een fantastisch streamingapparaat in een klein pakketje.

Amazon

$ 69.00

Chromecast met Google TV: The Definitive Chromecast

Google

Het is geen echte verrassing dat een van de meest veelzijdige streaming-apparaten ook komt van Google, het bedrijf waar velen naar toe gaan als een vraag beantwoord moet worden.

De Chromecast met Google TV is een goede hub voor al uw streamingdiensten, en hoewel dat het geval is met veel van de apparaten op deze lijst, gaat het veel verder dan alleen toegang hebben tot die diensten en is het praktisch een smart-tv in een klein pakket.

GERELATEERD: Chromecast met Google TV Review: Roku zou zich zorgen moeten maken

Wat is8217 Het leuke is dat je niet per se tussen apps hoeft te schakelen, omdat de interface alles op één scherm sorteert. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om gemakkelijk tussen verschillende shows te schakelen. Je kunt ook nog steeds streaming video's casten naar het apparaat, net als eerdere Chromecast-modellen.

Chromecast met Google TV

Streaming is nog nooit gemakkelijker dan met een Chromecast, met Google TV ingebouwd.

Nu winkelen

 

Apple TV 4K: Hey Siri, speel Ted Lasso

Apple

De Apple TV 4K kan streamen met bijna elke streamingdienst onder de zon met prachtige 4K-beelden, een indrukwekkende framesnelheid en Dolby Atmos-geluidsmogelijkheden. Alles zal er prachtig uitzien en klinken op dit apparaat, wat soms moeilijk kan zijn als het op streamen aankomt. Maar weinigen verwachten niets minder van Apple.

Bovendien wordt het geleverd met een Siri Remote, een verrassend handig apparaat waarmee mensen Apple TV gemakkelijk kunnen bedienen dankzij een funky mix van meer standaardknoppen en een aanraakgevoelig klikpad. Als je giftee al een Apple TV heeft, kun je de afstandsbediening apart ophalen, zodat ze kunnen genieten van een van de beste afstandsbedieningen die er zijn.

De Apple TV 4K is zeker een duur cadeau, maar een dat niemand zal niet tevreden zijn met.

Apple TV 4K

Apple's krachtigste streaming-box tot nu toe, met een ongelooflijke Siri-afstandsbediening.

Amazon

$ 169.95
$ 179.00 Bespaar 5%

Siri-afstandsbediening

Als ze al een Apple TV hebben, maar niet de Siri Remote, kun je de controller apart kopen en in hun kous stoppen.

Amazon

$ 54.98
$ 59.00 Bespaar 7%

Fire TV Cube: Amazon's Box of Joy

Amazon

Terwijl we door al deze streaming-apparaten gaan, zouden we nalaten om Amazon's Fire TV-apparaatlijn niet te noemen .

De Fire TV Cube is de beste van de Amazon-reeks voor streamingapparaten en biedt hoge snelheden voor heldere beelden voor al je favoriete services, niet alleen voor Amazon Prime Video. Niet alleen dat, maar de Cube heeft ook Alexa ingebouwd, zodat mensen hem kunnen bedienen via spraakopdrachten en geen problemen hebben om te kijken wat ze willen.

Dit Amazon-streamingapparaat is ook compatibel met verschillende soundbars, die is een leuke bonus als de persoon voor wie je dit koopt een beetje een audiofiel is. Een dergelijke integratie is geweldig voor een thuisbioscoopopstelling!

Fire TV Cube

Een schattige kleine kubus voor al je streamingbehoeften.

Amazon

$ 79.99
$ 119,99 Bespaar 33%

The Best Streaming Devices 2021 Best Streaming Device Overall Roku Streaming Stick 4K (2021) Amazon

$ 29.00
$ 49,99 Bespaar 42%

Beste budget-streamingapparaat Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 17.99
$ 29.99 U bespaart 40%

Beste Roku-streamingapparaat Roku Ultra (2020) Amazon

$ 85.39
$ 99,99 bespaar 15%

Beste Fire TV-apparaat Fire TV Stick 4K (2018) Amazon

$ 24.99
$ 49,99 Bespaar 50%

Beste Google TV-apparaat Chromecast met Google TV (2020) Nu winkelen Beste Android TV-apparaat NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon

$ 199.99
& nbsp;

Beste Apple TV-apparaat Apple TV 4K (2021) Amazon

$ 169.95
$ 179.00 Bespaar 5%

Xbox serie S : Streaming en gaming samengevoegd

Microsoft

Dit specifieke geschenk is voor veel meer dan alleen het streamen van tv-programma's en films. Met de Xbox Series S-gameconsole heeft de gebruiker niet alleen toegang tot streamingdiensten voor tv en films, maar kan hij ook games spelen.

Terwijl het gemakkelijk is om je zorgen te maken dat je vervolgens moet kopen dure videogames bovenop al het andere, dat hoeft niet het geval te zijn met Microsoft-consoles.

In plaats daarvan kun je een abonnement op Xbox Game Pass voor ze kopen, en ze hebben toegang tot meer games dan ze ooit zullen kunnen krijgen, dankzij een service die in feite de Netflix van gaming is. Gezien de enorme bibliotheek van de service, zou elke gamer blij zijn met een abonnement en de Ultimate-laag omvat ook pc-games!

Xbox Series S

De Xbox Series S is een hub voor al je tv-, film- en gaming-behoeften.

Koop nu

 

Xbox Game Pass Ultimate

Als je de Series S gebruikt om het snoer door te snijden, is het alleen maar logisch om je ook aan te melden bij de game-abonnementsservice van Microsoft.

Nu winkelen

 

HBO Max: het neusje van de zalm van de streamingdienst

monticello/Shutterstock.com

Op dit punt begint het te voelen als hoewel er bijna net zoveel streaming-apps zijn als er tv-kanalen zijn, kan het lastig zijn om de juiste voor iedereen te vinden.

HBO Max is echter onze keuze voor de beste streamingdienst, dankzij de mix van HBO-shows, nieuwe exclusives die vrij regelmatig binnenkomen en tal van uitstekende films. De service brengt zelfs een aanzienlijk aantal Warner Bros.-films met zich mee, waaronder films die op HBO Max verschijnen op dezelfde dag dat ze in de bioscoop verschijnen.

Het enige waar u op moet letten, is dat het ook wordt geleverd met advertenties in de basisversie van $ 10/maand. Het is dus misschien beter om je giftee een abonnement te geven op de iets duurdere ($ 15/maand) advertentievrije optie, die ook wordt geleverd met de Warner Bros.-premières. Het is een goede prijs!

HBO Max

Bekijk met gemak Game of Thrones, Warner Bros.-releases en veel meer populaire tv-programma's en films.

Nu winkelen

 

Disney+: films en tv voor het hele gezin

Ivan Marc/Shutterstock.com< /figuur>

Afhankelijk van wat de mediasmaak van je giftee is, kan Disney+ een van de definitieve streamingdiensten zijn. Als ze ook een gezin moeten entertainen, is de streamingdienst van Disney vrijwel ongeëvenaard in de markt.

Samen met alle Disney-klassiekers die je zou verwachten te zien, Disney+ bevat ook een ongelooflijk aantal meer op volwassenen gerichte shows dankzij de opname van shows van National Geographic en andere netwerken. Laten we niet vergeten dat grote franchises zoals Marvel en Star Wars eigendom zijn van Disney en ook een thuis maken op de service.

Natuurlijk is Disney+ ook de beste streamingdienst voor mensen met kinderen, dankzij shows als Bluey en exclusieve Disney Plus-programma's zoals Monster at Work. Dit is een fantastisch cadeau voor iedereen die een gezin moet vermaken, ongeacht hun leeftijd.

Disney Plus

Familiefavorieten, oude klassiekers en opwindende nieuwe tv allemaal op één plek.

Nu winkelen

 

Netflix: de originele streamingdienst

wutzkohphoto/Shutterstock.com

Natuurlijk kan er niet over streamingdiensten worden gesproken zonder de originele dienst zelf, Netflix, te noemen.

Netflix blijft een echte krachtpatser van streaming die talloze films en tv-shows biedt en een bibliotheek die voortdurend wordt bijgewerkt. Ze maken ook al een tijdje ongelooflijke nieuwe shows, dus het is een waardevol cadeau voor elke streamingfanaat in je leven.

Als je niet zeker weet wat je giftee horloges, je kunt echt niet fout gaan met een Netflix-abonnement.

Netflix

Een van de eerste streamingdiensten, Netflix blijft een van de beste met consistente originele releases.

Nu winkelen

 

Hulu: bekijk het live en mis geen minuut meer

AFM Visuals/Shutterstock.com

Soms is het niet genoeg om oude shows te binge-watchen; soms wil je ook op de hoogte blijven van premières van shows of live sportevenementen bekijken.

Naast zijn eigen bibliotheek en originele shows, stelt Hulu met Live TV mensen in staat om af te stemmen op veel verschillende kabelkanalen zoals ABC en CBS en deze live te streamen alsof ze op kabel- of satelliet-tv zijn. Er zijn ook opties om nieuws en sport live te bekijken, dus dit is een goed cadeau voor iemand die graag op de hoogte blijft.

Hulu met Live TV is echt het abonnement voor iemand die wil stoppen met betalen voor kabel, maar veel van de voordelen van live TV zou missen. Het is niet de enige live tv-streamingservice, maar Hulu is echt een van de beste voor mensen die geld willen besparen en de kabel voorgoed willen doorknippen.

Hulu Live TV

Blijf op de hoogte van nieuws, sport en de nieuwste tv-programma's met Hulu's Live TV-pakket.

Nu winkelen

 

Crunchyroll: Anime for All

rafapress/Shutterstock.com

Er is een streamingdienst voor iedereen, maar zorg ervoor dat u de juiste krijgt voor de ontvanger van uw cadeau, kan lastig zijn. Dit geldt vooral als je koopt voor iemand die minder mainstream mediasmaak heeft.

Crunchyroll heeft een overvloed aan verschillende anime's die elke anime-fan voor de komende jaren zullen verzadigen. Naast tal van klassieke titels zoals Hunter X Hunter en One Piece, wordt Crunchyroll ook bijgewerkt met tal van nieuwe shows die ook in Japan worden uitgebracht. Zie het als hoe Hulu werkt met regelmatige afleveringsupdates, maar dan specifiek voor anime.

Een abonnement op Crunchyroll is niet duur, maar het is een zeer attent cadeau als je weet dat je giftee dat is. een anime-fan.

Crunchyroll

De beste streamingdienst voor anime-fans van alle leeftijden.

Koop nu

 

De beste streaming diensten van 2021 Best streaming-dienst Overall HBO Max Winkel Beste live tv-streamingservice Hulu + live tv Nu winkelen Beste streamingservice voor films HBO Max Nu winkelen Beste gratis streamingdienst Tubi Nu winkelen Beste originele programmering Netflix Nu winkelen Beste streamingdienst voor gezinnen Disney+ Nu winkelen LEES VOLGENDE

  • › De beste horrorfilms op Hulu in 2021
  • › De beste Halloween-films over Peacock in 2021
  • › De beste Halloween-films op Hulu in 2021
  • › De beste streamingdiensten van 2021
  • › De beste Halloween-films op HBO Max in 2021
  • › Hoe u de verlichting aanzet met uw wekker
  • › Black Friday 2021: Beste Apple-deals
  • › Black Friday 2021: beste technische deals