How-To Geeks bästa presenter för att klippa sladden för semestern 2021

0
59
Kristin Chiasson/Shutterstock.com< /figure>

Att gå bort från traditionell kabel är på modet nu. Det är ett bra tillfälle att börja ge folk prenumerationer på utmärkta streamingtjänster eller produkter som gör det enkelt att komma åt dem. Vi har de bästa här.

How-To Geeks produktrekommendationer kommer från samma team av experter som har hjälpt människor att fixa sina prylar över en miljard gånger. Vi rekommenderar endast de bästa produkterna baserat på vår forskning och expertis. Vi accepterar aldrig betalning för att rekommendera eller recensera en produkt. Läs mer » Innehållsförteckning

Bästa presenterna till sladdklippare
Roku Streaming Stick 4K+: A Tiny Dongle Full of Potential
Chromecast with Google TV: The Definitive Chromecast
Apple TV 4K : Hej Siri, spela Ted Lasso
Fire TV Cube: Amazons Box of Joy
Xbox Series S: Streaming and Gaming Rolled Into One
HBO Max: Cream of the Streaming Service Crop
Disney+: Filmer och TV för hela familjen
Netflix: The Original Streaming Service
Hulu: Titta på det live och aldrig missa en minut
Crunchyroll: Anime for All

Trevlig helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från How-To Geek, LifeSavvy och Review Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

Bästa presenterna till sladdklippare

Vi har alla kommit till en punkt där det finns lika många streamingtjänster och enheter tillgängliga som det finns program vi vill titta på. Oavsett om din gåvotagare är sugen på de stora namnen eller mer nischade saker, finns det en tjänst och enhet för alla som gör en utmärkt present.

Det kan vara svårt att veta vilka produkter som kan vara bäst för din gåva. , men att bara veta lite om deras intresse kommer att hjälpa dem att ge dem ett nytt roligt sätt att koppla av på kvällarna. Så vi har gått vidare och sammanställt en lista som du kan ta del av.

Låt oss komma igång med de bästa presenterna för att klippa sladden.

Roku Streaming Stick 4K+: A Tiny Dongle Full of Potential

Roku

Vi sparkar igång vår lista över streamingenheter är det helt nya Roku Streaming Stick 4K+.

Streaming Stick 4K+ är den senaste enheten från Roku, vilket betyder att det är en lättanvänd enhet som kan placeras i HDMI-platser för att förvandla vilken TV som helst till ett nav för streamingtjänster. Den stöder också 4K HDR-video och Dolby Vision HDR-stöd.

Tillsammans med det har denna helt nya streamingstick en 30 % snabbare uppstartstid och en avsevärt förbättrad Wi-Fi-mottagare. Dessutom är det ganska billigt för vad det erbjuder med 70 USD MSRP, vilket är bra om du handlar presenter med en budget. Du kanske till och med vill ha en själv!

En sak att notera är att Streaming Stick 4K+ kommer med en fantastisk fjärrkontroll som är laddningsbar och funktioner för att hitta den om den skulle försvinna. Men om kvaliteten på kontrollen inte är ett problem för din gåva kan du ge lite pengar genom att välja 2021 års modell av Roku Streaming Stick 4K, som annars har samma funktioner.

Roku Streaming Stick 4K+

Rokus senaste streamingstick är en fantastisk streamingenhet i ett litet paket.

Amazon

$ 69,00

Chromecast med Google TV: Den definitiva Chromecast

Google

Det är ingen riktig överraskning att en av de mest mångsidiga streamingenheterna också kommer från Google, företaget många går till när en fråga behöver besvaras.

Chromecast med Google TV är ett riktigt nav för alla dina streamingtjänster, och även om det är fallet med många av enheterna på den här listan, går det långt utöver att bara ha tillgång till dessa tjänster och är praktiskt taget en smart TV i ett litet paket.

RELATERAT: Chromecast med Google TV Review: Roku Should Be Worried

What&#8217 Det coola med det är att det inte nödvändigtvis kräver att du växlar mellan appar, eftersom gränssnittet sorterar allt på en enda skärm. Detta gör det otroligt enkelt att växla mellan olika shower med lätthet. Du kan även fortfarande casta strömmande videor till enheten, precis som tidigare Chromecast-modeller.

Chromecast med Google TV

Streaming har aldrig varit enklare än med en Chromecast, med Google TV inbyggd.

Handla nu

 

Apple TV 4K: Hej Siri, spela Ted Lasso

Apple

Apple TV 4K kan strömma med nästan alla streamingtjänster under solen med vackra 4K-bilder, en imponerande bildhastighet och Dolby Atmos-ljudfunktioner. Allt kommer att se och låta fantastiskt på den här enheten, vilket ibland kan vara svårt när det gäller streaming. Återigen, få förväntar sig inget mindre av Apple.

Dessutom kommer den med en Siri Remote, en förvånansvärt användbar enhet som låter människor enkelt styra Apple TV tack vare en läcker blandning av mer standardknappar och en touch-aktiverad klickplatta. Om din gåva redan har en Apple TV kan du hämta fjärrkontrollen separat så att de kan njuta av en av de bästa fjärrkontrollerna som finns.

Apple TV 4K är definitivt en dyr present, men en som ingen kommer att vara missnöjd med.

Apple TV 4K

Apples mest kraftfulla streamingbox hittills, med en otrolig Siri-fjärrkontroll.

Amazon

$ 169,95
$ 179,00 Spara 5%

Siri Remote

Om de redan äger en Apple TV men inte Siri Remote kan du köpa handkontrollen separat och smyga in den i deras lager.

Amazon

$ 54,98
$ 59,00 Spara 7%

Fire TV Cube: Amazon’s Box of Joy

Amazon

När vi går igenom alla dessa strömmande enheter, skulle vi vara försumliga att inte nämna Amazons Fire TV-enhetslinje .

Fire TV Cube är den bästa av Amazons strömmande enheter och erbjuder snabba hastigheter för tydliga bilder för alla dina favorittjänster, inte bara Amazon Prime Video. Inte nog med det, utan kuben har Alexa inbyggd också, så att folk kan styra den via röstkommandon och inte har några problem med att titta på vad de vill.

Denna Amazon-strömningsenhet är också kompatibel med olika soundbars, som är en trevlig bonus om personen du köper detta till är lite av en audiofil. Integration som denna är utmärkt för en hemmabioinstallation!

Fire TV Cube

En söt liten kub för alla dina streamingbehov.

Amazon

$ 79,99
$ 119,99 Spara 33%

The Best Streaming enheter av 2021 Bästa Streaming Device Övergripande Roku Streaming Stick 4K (2021) Amazon

$ 29,00
$ 49,99 Spara 42%

Best Budget Streaming Device Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 17,99
$ 29,99 Spara 40%

Bästa Roku-strömningsenheten Roku Ultra (2020) Amazon

$ 85,39
$ 99,99 Spara 15%

Bästa Fire TV-enhet Fire TV Stick 4K (2018) Amazon

$ 24,99
$ 49,99 Spara 50%

Bästa Google TV-enhet Chromecast med Google TV (2020) Handla nu Bästa Android TV-enhet NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon

$ 199,99
& nbsp;

Bästa Apple TV-enhet Apple TV 4K (2021) Amazon

$ 169,95
$ 179,00 Spara 5%

Xbox serie S : Streaming och spel rullade in i ett

Microsoft

Denna speciella gåva är till för mycket mer än bara strömmande tv-program och filmer. Xbox Series S-spelkonsolen tillåter inte bara användaren att få tillgång till streamingtjänster för TV och filmer, utan låter dem också spela spel.

Även om det är lätt att oroa sig för att behöva köpa dyra videospel utöver allt annat, det behöver inte vara fallet med Microsoft-konsoler.

Istället kan du köpa dem ett abonnemang på Xbox Game Pass, och de kommer att ha tillgång till fler spel än de någonsin kommer att kunna ta sig igenom, tack vare en tjänst som i själva verket är spelets Netflix. Med tanke på tjänstens enorma bibliotek skulle alla spelare vara nöjda med en prenumeration—och Ultimate-nivån inkluderar även PC-spel!

Xbox Series S

Xbox Series S är ett nav för alla dina TV-, film- och spelbehov.

Handla nu

 

Xbox Game Pass Ultimate

Om du använder Series S för att hjälpa till att klippa sladden, är det bara meningsfullt att också registrera dig för Microsofts spelprenumerationstjänst.

Handla nu

 

HBO Max: Cream of the Streaming Service Crop

monticello/Shutterstock.com

Vid det här laget börjar det kännas som även om det finns nästan lika många strömmande appar som det finns TV-kanaler, så det kan vara svårt att hitta den rätta för alla.

HBO Max är dock vårt val för den bästa streamingtjänsten, tack vare sin blandning av HBO-program, nya exklusiva som kommer in ganska regelbundet och massor av utmärkta filmer. Tjänsten för till och med med sig ett stort antal Warner Bros.-filmer, inklusive sådana som kom upp på HBO Max samma dag som de går på bio.

Det enda du bör vara medveten om är att den också kommer med annonser i grundversionen för $10/månad. Så det kan vara bättre att ge din gåva en prenumeration på det lite dyrare ($15/månad) annonsfria alternativet, som också kommer med Warner Bros. premiers. Det är prisvärt!

HBO Max

Titta på Game of Thrones, Warner Bros.-släpp och mycket mer populära tv-program och filmer med lätthet.

Handla nu

 

Disney+: filmer och tv för hela familjen

Ivan Marc/Shutterstock.com< /figur>

Beroende på vad din gåva har mediesmak kan Disney+ vara en av de definitiva streamingtjänsterna. Om de också behöver underhålla en familj, är Disneys streamingtjänst ganska oöverträffad på marknaden.

Tillsammans med alla Disney-klassiker du förväntar dig att se, Disney+ innehåller också ett otroligt antal mer vuxenfokuserade program tack vare inkluderingen av program från National Geographic och andra nätverk. Låt oss inte glömma att stora franchiseföretag som Marvel och Star Wars ägs av Disney och gör ett hem för tjänsten heller.

Naturligtvis är Disney+ också den bästa streamingtjänsten för dem med barn, tack vare program som Bluey och exklusiva Disney Plus som Monster at Work. Det här är en fantastisk present till alla som behöver underhålla en familj, oavsett ålder.

Disney Plus

Familjens favoriter, gamla klassiker och spännande ny TV på ett och samma ställe.

Handla nu

 

Netflix: The Original Streaming Service

wutzkohphoto/Shutterstock.com

Naturligtvis kan inget snack om streamingtjänster hända utan att nämna själva originaltjänsten, Netflix.

Netflix förblir ett verkligt kraftpaket för streaming som erbjuder otaliga filmer och TV-program och ett bibliotek som ständigt uppdateras. De har också skapat otroliga nya shower under en tid nu också, så det är en värdefull gåva för alla streamingfanatiker i ditt liv.

Om du inte är säker på vad din presentklockor, du kan verkligen inte gå fel med en Netflix-prenumeration.

Netflix

En av de första streamingtjänsterna, Netflix är fortfarande en av de bästa med konsekventa originalutgåvor.

Handla nu

 

Hulu: Se den live och missa aldrig en minut

AFM Visuals/Shutterstock.com

Ibland räcker det inte med att binge-titta på gamla program; ibland vill du hålla dig uppdaterad om programpremiärer eller titta på några sportevenemang live.

Tillsammans med sitt eget bakbibliotek och originalprogram låter Hulu med Live TV människor ställa in många olika kabelkanaler som ABC och CBS och streama dem live som om de var på kabel- eller satellit-TV. Det finns också alternativ för att se nyheter och sport live, så det här är en bra present till någon som gillar att hålla sig uppdaterad med saker.

Hulu med live-tv är i allra högsta grad prenumerationen för någon som vill sluta betala för kabel men skulle missa många av fördelarna med live-tv. Det är inte den enda live-TV-streamingtjänsten, men Hulu är verkligen en av de bästa för dem som vill spara pengar och dra av kabeln för gott.

Hulu Live TV

Håll dig uppdaterad med nyheter, sport och de senaste TV-programmen med Hulu’s Live TV-paket.

Handla nu

 

Crunchyroll: Anime for All

rafapress/Shutterstock.com

Det finns en streamingtjänst för alla där ute, men se till att du får rätt för din presentmottagare kan vara knepigt. Detta gäller särskilt om du köper till någon som har mindre traditionell mediasmak.

Crunchyroll har en uppsjö av olika animer på sig som kommer att hjälpa alla animefans att mätta i många år framöver. Tillsammans med massor av klassiska titlar som Hunter X Hunter och One Piece, uppdateras Crunchyroll också med massor av nya program när de släpps i Japan också. Tänk på det som hur Hulu fungerar med vanliga avsnittsuppdateringar, men specifikt för anime.

En prenumeration på Crunchyroll är inte dyrt, men det är en väldigt omtänksam present om du vet att din present är ett animefan.

Crunchyroll

Den främsta streamingtjänsten för anime-fans i alla åldrar.

Handla nu

 

The Best Streaming Services av 2021 Bästa Streaming Service Totalt HBO Max Shop nu Bästa live-tv-strömningstjänsten Hulu + live-tv. Handla nu Bästa strömningstjänsten för filmer HBO Max Handla nu Bästa gratis streamingtjänst Tubi Köp nu Bästa originalprogrammering Netflix Handla nu Bästa streamingtjänst för familjer Disney+ Handla nu LÄS NÄSTA

  • › De bästa skräckfilmerna på Hulu 2021
  • › De bästa Halloween-filmerna på Peacock 2021
  • › De bästa Halloween-filmerna på Hulu 2021
  • › De bästa streamingtjänsterna 2021
  • › De bästa Halloween-filmerna på HBO Max 2021
  • › Så här tänder du ljus med ditt larm
  • › Black Friday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
  • › Black Friday 2021: Bästa tekniska erbjudanden