De 'Skyrim'-prequel is er en het is een bordspel

0
151
Bethesda, Modiphius Entertainment

Als je niet de Dovahkiin BFF bent geworden voor elke coole draak in Skyrim, is dat oké. Ik beloof dat ik niet boos ben. In feite heb je nog een kans om je moed te bewijzen, maar deze keer moet je je beste tafelvaardigheden uitrusten. Dat klopt, het wordt een bordspel!

De Bethesda RPG 2011 vindt zijn prequel in The Elder Scrolls V: Skyrim—The Adventure Game , dat wordt gemaakt door Modiphius Entertainment (dat de Fallout tafelblad-RPG, het 007 Spectre bordspel en de Dune maakte tafel-RPG). Het speelt zich zelfs 25 jaar voor de videogame Skyrim

afIn het verhaalgedreven spel speel je een sluw lid van de Imperial Blades en ga je het bevroren noorden van Tamriel opnieuw bezoeken. Het wordt geleverd met twee campagnes, elk met drie hoofdstukken, en je kunt alleen of met maximaal drie andere mensen spelen. Elk hoofdstuk zal naar verwachting ongeveer 90-120 minuten per keer in beslag nemen (hoewel we geen rekening kunnen houden met eventuele side-quests waar je mogelijk mee te maken krijgt), en je eerste playthrough zal waarschijnlijk ongeveer 12 uur duren.

Het spel bevat ook ongeveer 600 kaarten (of wel 700, als je springt voor een van de uitbreidingsopties). Het bevat speurtochten en andere plotelementen die het verhaal beïnvloeden. Door het ontwerp is het ook semi-permanent; je zult regelmatig kaarten opnieuw schudden, toevoegen en verwijderen van het kaartspel om ervoor te zorgen dat elke sessie die je speelt anders is dan de vorige. De keuzes die je maakt, hebben ook invloed op het spel, van kleine eenmalige gebeurtenissen tot de gevolgen waar je de rest van de campagne mee te maken krijgt.

Als je een paar uur vrije tijd hebt, kun je hier een kijkje nemen in het spel van de mensen van Modiphius:

Video afspelen

Spelers zullen Je kunt uit zes personagerollen kiezen, en elke rol is gebaseerd op een van de fantasieraces in de The Elder Scrolls-serie: Khajit, Dunmer, Nord, Imperial, Orsimer en Altmer. Zoals je zou verwachten van zo'n game, heeft elke rol zijn eigen mix van affiniteiten en krachten om dingen interessant en divers te houden. Wat echter het meest opwindend is, is dat hoe meer je speelt, hoe meer je leert over de enorme kennis van het spel.

Wilt u een meer diepgaande kijk op het spel? Polygon heeft een exclusieve gedetailleerde preview. Anders kun je The Elder Scrolls V: Skyrim—The Adventure Game nu pre-orderen via Gamefound. Je kunt de basislaag kopen voor £ 68 (dat is ongeveer $ 91) of spring voor de Deluxe-laag voor £ 140 ($ 189), of de Deluxe-laag voor £ 220 ($ 297), afhankelijk van hoeveel uitbreidingen en andere accessoires je wil. Fus-ro-dah!

via Polygon