De beste technische cadeaus voor de nerd die alles heeft voor vakantie 2021

0
68
Osmo

Je weet zeker dat de persoon voor wie je een cadeau koopt helemaal gek is op technologie. Ze leven en ademen het, maar ze hebben alles al. Dus, wat koop je ze? Wij kunnen helpen!

De productaanbevelingen van How-To Geek zijn afkomstig van hetzelfde team van experts dat mensen meer dan een miljard keer heeft geholpen hun gadgets te repareren. We bevelen alleen de beste producten aan op basis van ons onderzoek en onze expertise. We accepteren nooit betalingen om een ​​product goed te keuren of te beoordelen. Lees meer » Inhoudsopgave

De beste technische cadeaus voor de nerd die alles heeft
Pursonic UV Tandenborstelreiniger: reinig de reiniger
Samsung Qi draadloze oplader en ontsmettingsmiddel: laad en reinig uw telefoon
Rocketbook Smart Notebook: hightech notities maken
Milwaukee verwarmde jas: er cool uitzien, warm blijven
DJI Osmo Pocket: de beste vriend van een livestreamer
Philips SmartSleep Wake-up Light: maak de ochtenden beter
Wacaco Minipresso: koffie voor onderweg
Ember Smart Mug: houd dingen warm
Jackyled Balance Lamp: lichtgevend bureauspeelgoed
Verlicht elektronische woordklok: een nieuwe betekenis voor het lezen van een klok

< img src="http://www.howtogeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van How-To Geek, LifeSavvy en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

De beste technische cadeaus voor de nerd die alles heeft

Als volwassenen profiteren velen van ons van elk besteedbaar inkomen om onszelf te trakteren op de dingen die we ons als kinderen niet konden veroorloven met een uitkering. Het betekent dat wat iemand ook leuk vindt, vaak lastig voor hem te kopen is, omdat hij zijn besteedbaar inkomen er al in heeft geïnvesteerd.

Dat is vooral het geval als iemand dol is op technologie. Het kan cadeaushoppen vermoeiend maken omdat je nooit 100% zeker weet dat je iets koopt dat nog niet in bezit is, en vragen kan de verrassing verpesten!

Wij zijn 8217;heb het web afgespeurd om een ​​assortiment cadeaus te vinden waar de meeste mensen gewoon niet aan hebben gedacht, dus we hebben je kerstinkopen gedekt.

Pursonic UV-tandenborstelreiniger: maak de reiniger schoon

Pursonic

Mondhygiëne is essentieel voor iedereen. In de zin van het geven van geschenken biedt dit een kans om iemand te kopen die dol is op een coole gadget die ze waarschijnlijk niet al hebben. De Pursonic UV Toothbrush Sanitizer is een handig apparaatje dat bacteriën op een tandenborstel doodt, waardoor tandenpoetsen veel effectiever wordt.

Het maakt gebruik van ultraviolet (UV) licht om ziektekiemen te doden. Hij gaat niet alleen automatisch aan als de tandenborstel in de houder zit, maar schakelt ook automatisch uit na vijf minuten, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de batterijen van het apparaat leeg raken als je dat niet doet let maar op.

Pursonic S1 draagbare UV-tandenborstelreiniger

Reinig het ding dat hun tanden schoon maakt. Het is logisch.

Amazon

$13,95
$19,99 Bespaar 30%

Samsung Qi draadloze oplader en ontsmettingsmiddel: Laad uw telefoon op en maak deze schoon

Samsung

We zijn ons de afgelopen twee jaar allemaal een beetje bewuster geworden van hoe vies dingen kunnen zijn, dus het is goed om dingen die we vaak aanraken schoon te houden. Mashable meldt dat mobiele telefoons vuiler kunnen zijn dan toiletten vanwege hoe vaak we ze aanraken, dus het is een belangrijke prioriteit om een ​​smartphone regelmatig schoon te maken.

Nou, je kunt de zorgen over ziektekiemen voor iemand met de Samsung Qi draadloze oplader en UV Sanitizer. Dit apparaat vernietigt niet alleen ziektekiemen met een schrikbarend hoog succespercentage, maar het kan tegelijkertijd ook een Qi draadloos compatibele telefoon opladen.

Het ontsmettingsmiddel van Samsung kan ook worden gebruikt met andere gadgets en items die erin passen, dus het heeft veel meer dan alleen een ontsmettingsmiddel voor telefoons!

Samsung Qi draadloze oplader en UV Sanitizer

Help ze hun telefoon zo schoon mogelijk te houden en opgeladen te houden.

Amazon

$ 24.50
$ 49,99 Bespaar 51%

Rocketbook Smart Notebook : High-Tech notities maken

Raketboek

Als je cadeau iemand is die voortdurend aan een stuk papier vastzit, dan is dit cadeau voor hen.

De Rocketbook Wave Smart Notebook is een relatief standaard ogende notebook aan de buitenkant. Het heeft 80 pagina's en kan net als elk ander notitieboek worden gebruikt. Het verschil zit hem echter in wat het doet als het maken van aantekeningen eenmaal is gedaan.

Er is een Rocketbook-app voor iOS en Android die kan worden gebruikt om handgeschreven notities te uploaden naar een paar verschillende services zoals Google Drive en Slack, wat een uitstekende manier is om notities gemakkelijk bij de hand te hebben terwijl je ze nog steeds met de hand kunt schrijven.< /p>

Maar dat is niet alles. Zodra de notebook vol is, of iemand gewoon klaar is met de Rocketbook, kan deze in een magnetron worden geplaatst om het schrift eruit te verwijderen. Deze slimme notebook is ook herbruikbaar en is over het algemeen een geweldig cadeau.

Rocketbook Wave Smart Notebook< /h3>

Een herbruikbaar smark-notitieboekje voor de persoon die van notities houdt in je leven.

Amazon

$ 20.24
$ 27,00 bespaar 25%

Milwaukee Verwarmde Jacket : Zie er cool uit, blijf warm

Milwaukee

Tech is niet alleen iets voor binnenshuis! De Milwaukee Hoodie Verwarmde Jas is een fascinerend en ongelooflijk comfortabel kledingstuk dat niet alleen beschermt tegen de wind, maar de drager ook warm houdt door hem op te warmen.

Het gaat tot zes uur mee, heeft drie verschillende warmte-instellingen en is wasmachine- en drogerbestendig, ondanks dat het wordt gevoed door een Redlithium-batterij. Het is een beetje prijzig, maar als je geekgiftee veel in de kou staat, is de jas van Milwaukee praktisch onbetaalbaar.

Milwaukee Hoodie M12 12V Lithium-Ion verwarmd jack

Een jack dat ze warmer houdt dan ooit tevoren.

Amazon

$214,99

DJI Osmo Pocket: de beste vriend van een livestreamer

Osmo

Veel mensen houden echt van het moderne vloggen, dat plaatsvindt op TikTok, YouTube , en andere sociale-mediaplatforms.

Koop je een cadeau voor een van deze mensen, dan maakt de DJI Osmo Pocket hen blij. Deze mooie kleine camera heeft een 3-assige gimbal-stabilisator en een geïntegreerde 12-megapixelcamera. Hij kan voor gebruiksgemak aan verschillende smartphones worden bevestigd en kan zelfs opnemen in 4K met 60 frames per seconde.

Het belangrijkste is dat de Osmo Pocket prachtige foto's en video's maakt, en hij is net zo licht ook als een veer. Iedereen die geweldige video's wil maken of zijn leven wil vastleggen, zal meer dan tevreden zijn met de Osmo Pocket.

< h3>DJI Osmo Pocket

Een verrassend krachtige camera in een zeer lichtgewicht en gebruiksvriendelijk frame.

Amazon

$ 199.00

Philips SmartSleep Wake-up Light: Maak Ochtenden Better < /h2>

Philips

De meeste zijn geen ochtendmensen. Maar de reden daarvoor zou kunnen zijn dat we gewoon de verkeerde wekkers gebruiken om mee wakker te worden.

De Philips SmartSleep Wake-up Light is een mooie bedlamp die een zonsondergang kan simuleren, zonsopgang en gebruik een van de vijf verschillende natuurlijke geluiden om iemand wakker te maken. Niet alleen dat, de lamp kan ook worden gebruikt als FM-radio, voor het geval dat je cadeau helpt om 's nachts te slapen.

Deze wake-up light heeft ook een handige snooze-knop. Niemand zal van de ene op de andere dag in een ochtendmens veranderen.

Philips SmartSleep Wake-up Light

Help ze wakker te worden met een zacht licht, een paar mooie geluiden en een glimlach.

Amazon

$ 99.95

Wacaco Minipresso: Coffee on the Go

Wacaco

Soms hebben mensen een extra shot koffie nodig om de dag door te komen. Of via een roadtrip. Of eigenlijk door alles heen.

De Wacaco Minipresso is een handig apparaatje dat alleen kokend water nodig heeft om onderweg espresso te maken. Het gebruikt ook geen stroom, het is allemaal handmatige bediening. Zorg er wel voor dat de persoon voor wie je koopt ook een uitstekende thermoskan heeft om het kokende water in te bewaren, en dat ze overal een espresso kunnen maken.

Wacaco Minipresso

Een perfecte espresso voor onderweg. Het enige wat ze hoeven te doen is water toevoegen en uitknijpen.

Amazon

$ 54.90

Ember Smart Mok: Keep Things Hot

Ember

We realiseren ons dat het een beetje weinig moeite kost om iemand een mok te kopen voor de feestdagen, maar geduld met ons, deze specifieke mok is geweldig.

De Ember Temperature Control Smart Mug 2 is een ongelooflijke klein apparaatje dat op een volle lading warme dranken tot 90 minuten op de gewenste temperatuur kan houden.

Als uw giftee de beker echter op de oplaadonderzetter houdt, kunnen ze de hele dag genieten van een warme kop koffie of thee, zonder deze ooit in de magnetron te hoeven zetten. Kortom, dit is een uitstekende keuze voor koffie- en theedrinkers.

Ember-mok met temperatuurregeling 2

Houd warme dranken zo lang als nodig warm met één handig apparaat.

Amazon

$ 99.95

Jackyled Balance Lamp: Light-Giving Desk Toy

Jackyled

Het hebben van een goede lichtbron is ongelooflijk handig, maar er is geen reden waarom dat de enige functie zou moeten zijn als er zoveel coole opties beschikbaar zijn.

De Jackyled Balance Lamp is een fascinerend apparaat dat aangaat wanneer de twee centrale ballen in elkaar worden gezet. De lamp kan ook worden gebruikt met verschillende lichtinstellingen en helderheid om ervoor te zorgen dat hij het perfecte licht afgeeft voor wat de persoon ook doet.

Als ze klaar zijn, kunnen ze het licht uitdoen door de onderste bal een beetje naar beneden te bewegen. Het is eigenzinnig en een blikvanger, maar ook heel praktisch. Het is een perfect cadeau als je echt niet weet wat je de nerd in je leven moet geven.

Jackyled Balance Lamp

Een lamp met een eigenzinnige twist. Een zeer praktisch kenmerkstuk.

Amazon

$ 55.99

Light Up Electronic Word Clock: een nieuwe betekenis aan Reading een klok

Scherper beeld

Er zijn veel manieren om de tijd te bepalen, maar de meeste mensen kiezen tegenwoordig voor een digitale klok. Als je op zoek bent naar een interessanter, op tijd gebaseerd cadeau voor iemand van wie je houdt, dan raden we de Sharper Image Light Up Electronic Word Clock aan.

Deze klok is ongelooflijk ongebruikelijk, in plaats van wijzers of zelfs alfanumerieke tekens, het is een raster van verschillende letters. Deze lichten vervolgens op om de gebruiker de tijd te vertellen met behulp van echte woorden. Kortom, wie de Word Clock gebruikt, kan letterlijk de tijd lezen. Het is best cool!

Scherpere afbeelding verlicht elektronische woordklok

Een heel andere manier om de tijd te vertellen die nooit oud zal worden.

Amazon

$ 24.99

Read next

  • & rsaquo; Hoe u de verlichting aanzet met uw wekker
  • › Black Friday 2021: beste technische deals
  • › Black Friday 2021: Beste Apple-deals
  • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
  • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen
  • › Black Friday 2021: beste pc-deals