De beste broodbakgeschenken voor vakantie 2021

0
112
Ivation/Emile Henry/WERTIOO< /figuur>

Broodbakken is de laatste jaren weer populairder geworden. Als je een bakker in je leven hebt, zijn deze cadeaus voor broodbakkers misschien wel wat ze zochten!

Brood bakken is een unieke categorie van bakken, die andere technieken, recepten en apparatuur vereist dan veel andere soorten gebakken goederen. Zelfs binnen het totale “brood” categorie, zijn er tientallen verschillende soorten brood die elk verschillende methoden vereisen. Als je iemand kent die zijn broodspel echt naar een hoger niveau tilt dan de alomtegenwoordige zuurdesemstarters, biedt deze cadeaugids tal van praktische, creatieve opties voor items die bakkers echt zullen genieten en gebruiken. En hey, zelfs als de broodliefhebber op je lijst niet zo praktisch is, hebben we zelfs een aantal geweldige keuzes voor broodmachines!

Inhoudsopgave

strong>

Een deeggarde
Een rijsmand
Een deegschraper en -snijder
Een doorzichtige container om deeg te laten rijzen
Een veelzijdig broodkookboek
Een gietijzeren Dutch Oven
Een hoge broodpan
Een broodplank en Serveermessenset
Een set schattige keukenhanddoeken

Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van LifeSavvy, How-To Geek en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Een deeggarde

Coson Home

Het mengen van deeg kan lastig zijn: het moet voldoende worden bewerkt om alle ingrediënten op te nemen en de glutenstructuur op te bouwen, maar het mag ook niet te lang worden gemengd terwijl je probeert die laatste stukjes bloem erin te krijgen.

De oplossing? Een deegklopper, zoals de Coson Home Deense deegklopper, een set van twee deegkloppers gemaakt met eiken handvaten en roestvrijstalen ringen. Deze deegkloppers zijn ontworpen om brooddeeg gemakkelijk met de hand te mengen, met een ontwerp met meerdere lussen dat door de ingrediënten snijdt, in die plakkerige hoeken komt en grondiger mixt dan met handen of houten lepels. Als je echt je broodbereiding naar een hoger niveau wilt tillen, begin dan hier.

Coson Home Deense deegbroodgarde

Het mixen van deeg was nog nooit zo eenvoudig.

Amazon

$ 8.90

Een proofingmand

WERTIOO

Het rijzen van je brooddeeg is een belangrijke stap in het proces. Het hebben van de juiste container kan een groot verschil maken, vooral als je op zoek bent naar een bijzonder goed gevormde korst.

De broodfanaat in je leven zal waarschijnlijk genieten van de WERTIOO 9-inch rijsmand: een rijsmand-set gemaakt van natuurlijk rotan en bekleed met lichtgewicht linnen. Het is ideaal om brood de kans te geven goed te rijzen, terwijl het ook zachtjes vocht van het oppervlak verwijdert om later een knapperige, perfecte korst te produceren. Bovendien is de mand verkrijgbaar in vier verschillende maten, voor elk broodrecept en elke batchgrootte.

WERTIOO 9-inch rijsmand

Een rijsmand om rijst, textuur en vocht onder controle te houden.

Amazon

$ 14.86

A deegschraper en Cutter

MS WGO

Zelfs de beste bakker is zo goed als zijn gereedschap! Een deegschraper is ongelooflijk handig om een ​​gelijkmatige menging te garanderen. Bovendien doet hij vaak ook dienst als snijder voor allerlei behoeften.

Gemaakt van stevig roestvrij staal, wordt de MS WGO Pastry Scraper gebruikt voor het schrapen van brooddeeg (vooral tijdens het kneedproces). Het is ook perfect voor het snijden van deeg, of het nu in afzonderlijke stukken is of gewoon in de bovenkant van een brood, met een cilindrisch handvat dat gemakkelijk vast te pakken en te manoeuvreren is.

MS WGO Pastry Scraper

Score, snijd en schraap, allemaal met één tool.

Amazon

$ 6.99
$ 9.99 U bespaart 30%

A Clear Container voor het rijzen van deeg

Cambro

Bij het rijzen van deeg is het belangrijk om het lang genoeg te laten staan, vaak tot het in omvang verdubbeld is. Om het gemakkelijker te maken om te zien wanneer het dat merkteken raakt, gebruikt u een doorzichtige plastic voedselopslagcontainer met afmetingen aan de buitenkant. Een eenvoudige, gemakkelijk schoon te maken optie zoals de Cambro Round Storage Container is een geweldige keuze – het is niet glamoureus, maar het doet de truc!

Pro-tip: sluit het deksel niet op de bovenkant bij het rijzen van brood; plaats het in plaats daarvan lichtjes op de bovenkant of dek af met een doek in plaats van het plastic deksel. Als je deze container uiteindelijk uitsluitend voor brooddeeg gebruikt, kun je een klein gaatje in het midden van het deksel maken, zodat de container een permanente “fermentatie-opening” heeft. om het gas eruit te laten.

Cambro ronde opslagcontainer

De gemakkelijkste manier om het rijzende deeg te controleren.

Amazon

$ 12.15
$ 12.99 U bespaart 6%

Een veelzijdige Brood Kookboek

Of je nu voor jezelf of voor een vriend winkelt, het is altijd leuk om nieuwe recepten te krijgen om mee te experimenteren! Het cadeau van een broodkookboek gevuld met een grote verscheidenheid aan recepten is altijd welkom.

Het beste van ambachtelijk brood in vijf minuten per dag is een verzameling heerlijke, gemakkelijke en creatieve broodrecepten van Jeff Hertzberg en Zoë François. Bevat 80 recepten met minimale voorbereidingstijd en een eenvoudig basisdeeg, plus diepgaande kennis over de werking van brood, technieken om elke broodbakervaring te verbeteren en prachtige foto's.

Het beste van ambachtelijk brood in vijf minuten per dag: favoriete recepten van BreadIn5

Dit boek is een klassieker in de broodbereidingsgemeenschap. De auteurs’ vijf minuten per dag methode maakte vers zelfgebakken brood voor iedereen toegankelijk!

Nu winkelen

$ 22.99
$ 32.50 Bespaar 29%

Voor een meer uitgebreide verkenning van brood, begint het kookboek van Marie-Laure Fréchet, Upper Crust: Homemade Bread the French Way, bij de basis en vertakt zich vervolgens in meer dan 100 recepten. Leer klassieke Franse technieken voor verschillende soorten brood, allemaal met een toegankelijke aanpak voor thuisbakkers die brood naar een hoger niveau willen tillen.

Bovenste korst: zelfgebakken brood op de Franse manier

Als je je broodbereiding wilt verbeteren en thuis wilt genieten van traditionele Franse broden, kun je met dit boek niet fout gaan.

Nu winkelen

$ 35.99
$ 40,00 Bespaar 10%

Een gietijzeren Dutch Oven

Lodge

Veel broden zijn perfect om te bakken in een Dutch Oven, en een simpele, stevige gietijzeren versie van een betrouwbaar merk is een geweldig cadeau voor de bakker in je leven. Dutch Ovens worden soms gezien als meer een bak- & #8220;wil" dan een “behoefte,” maar ze zijn onverslaanbaar als het gaat om het bakken van bepaalde soorten brood, vooral die met een knapperige korst.

De Lodge Seasoned Cast Iron Dutch Oven is een fantastische optie van een betrouwbare, zelfgemaakte het-Amerikaanse merk. Het heeft een inhoud van 5 liter, met een gewelfd deksel voor een lichte stijging van het brood, en wordt voorgekruid geleverd zodat iedereen meteen kan beginnen met bakken.

Lodge doorgewinterde gietijzeren Nederlandse oven

Gietijzer + brood = een perfecte match.

Amazon

$ 57,98
$ 64.00 Bespaar 9%

Een High- Rijst Broodpan

Emile Henry

< p>Voor die prachtige, hoge, prachtig gewelfde broden kan een bakker echt een broodpan gebruiken: iets dat hoog genoeg is om een ​​brood tijdens het bakken hoogte, vorm en textuur te geven.

Geef je favoriete bakker een Emile Henry Bread Pot cadeau om brood met een hogere opkomst te bakken die nog steeds hun beste korst vormen met een gesloten deksel. De vorm van de pot met gesloten deksel produceert een knapperig brood met een hoge, ronde opkomst in plaats van de plattere bovenkant die vaak voorkomt bij een meer open ontwerp.

Emile Henry Bread Pot

Een keramische hoge pan voor mooie broden.

Amazon

$ 139.95

Een Bread Board en Serving Knife Set

Ivation

Is er iets klassiekers dan een versgebakken brood op een houten bord te leggen? Echte antieke broodplanken zijn soms moeilijk te vinden (of te hoog geprijsd), maar je kunt toch een mooie look krijgen met een moderne versie.

De Ivation Broodsnijplank heeft zowel vorm als functie. Het bamboehout is stevig zonder onhandig te zijn, en het is geconstrueerd als een dubbellaagse plank met een kruimelvanger eronder, dus elk plakje is schoon en je aanrecht ook. Bovendien wordt de kit geleverd met een gekarteld mes met lange bladen, perfect voor het snijden van sneetjes brood en gemakkelijk op te bergen in de kant-en-klare schede langs de zijkant van het bord.

Ivation Broodsnijplank

Snijden, serveren en opruimen, alles in één!

Amazon

 

Een set schattige keukenhanddoeken

KAF Home

Broodbakkers zullen een paar verschillende toepassingen vinden voor kwaliteitskeukendoeken. Lichtgewicht handdoeken zijn geweldig om brood mee te bedekken als het rijst, maar ook om je handen af ​​te vegen als ze plakkerig en bloemig worden! Eenvoudige, elegante handdoeken kunnen ook dienen als onderdeel van het plezier van het delen van brood: het is zo gemakkelijk om vers brood in te pakken en een zelfgemaakt brood bij iemand te bezorgen.

Hoewel thematische handdoeken altijd leuk kunnen zijn, kun je niet fout gaan met de KAF Home Classic Farmhouse Stripe Kitchen Towels. Deze handdoeken van 100% katoen zijn eenvoudig geweven met een antracietgrijze boerenstreep in het midden. Ze hebben een tijdloze stijl en hoewel ze niet stevig genoeg zijn voor dagelijks gebruik in de afwas, zijn ze precies goed om brood mee te bedekken of een mand voor een geliefde samen te stellen.

KAF Home Classic Farmhouse Stripe Kitchen Towels

Decoratieve katoenen handdoeken met een tijdloze , eenvoudig ontwerp.

Amazon

$ 14.99

Brood bakken is een hobby die iedereen kan genieten. En, nog beter, het is perfect om te delen! Koop een paar van deze items voor de bakkers in je leven en pak misschien ook iets voor jezelf.