De beste Bluetooth-luidsprekers van 2021

0
59
Yevhen Roshchyn/Shutterstock.com< /figure> Inhoudsopgave

Waar moet je op letten bij een Bluetooth-speaker in 2021
Beste Bluetooth-speaker Algemeen: JBL Charge 5
Beste budget Bluetooth-luidspreker: DOSS Soundbox
Beste draagbare Bluetooth-luidspreker: JBL Clip 4
Beste waterdichte Bluetooth-luidspreker: LEHII BT-A7Pro
Beste Bluetooth-autoluidspreker: Sony SRS-XB33
Beste luide Bluetooth-luidspreker: Gemini GC-206BTB


Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van How-To Geek, LifeSavvy en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Waar moet je op letten bij een Bluetooth-speaker in 2021

De beste Bluetooth-speaker voor de een is niet altijd de beste voor de ander. Bij het kopen van een Bluetooth-speaker kun je het beste rekening houden met je levensstijl. U wilt dat uw aankoop weerspiegelt hoe u de luidspreker gaat gebruiken om het meeste waar voor uw geld te krijgen.

Draagbaarheid is meestal de grootste factor bij het kiezen van een luidspreker. Al onze keuzes zijn minder dan 10 pond (hoewel de meeste eigenlijk minder dan drie pond zijn), zodat geen enkele te zwaar of lastig is om te dragen tijdens het reizen. Het gemak van een luidspreker direct in je tas te gooien, maakt het veel gemakkelijker om mee te nemen en daadwerkelijk te gebruiken.

GERELATEERDDe complete gids voor het kopen van een draagbare Bluetooth-luidspreker

Een andere belangrijke factor bij het kiezen van een Bluetooth-luidspreker is de geluidskwaliteit en het volumeniveau. Wanneer een luidspreker het hoogste volume bereikt, veroorzaakt bas-zware muziek soms een audiovervorming in luidsprekers van lage kwaliteit. We hebben er een punt van gemaakt om luidsprekers te kiezen die dit niet doen, omdat, om het simpel te zeggen, niemand dat wil.

Doorgaans betekent meer uitgeven aan een luidspreker een betere helderheid van het geluid, een luider volume en meer toeters en bellen. Er zijn echter enkele zeer betaalbare edelstenen die de klus net zo goed, zo niet beter klaren dan de duurdere concurrentie.

Soms offert het kiezen van een luidspreker met een grote merknaam in een lagere prijsklasse in feite een aantal functies op die je zou kunnen krijgen met een minder bekend merk als je de kans erop neemt. Dat gezegd hebbende, kan het kiezen van een grote merknaam in een iets hogere prijsklasse ($ 80 of meer) resulteren in een algeheel geweldig, premium product.

Met dat alles uit de weg, hier zijn onze aanbevelingen.

Beste Bluetooth-luidspreker in het algemeen: JBL Charge 5

JBL door Harman

Pros

 • & #10003; Beste geluidskwaliteit van elke luidspreker op deze lijst
 • ✓ IP67 waterdicht en stofdicht
 • ✓ Luid genoeg voor een feestje
 • ✓ Ingebouwde powerbank om apparaten op te laden
 • ✓ Batterijduur van 20 uur bij gemiddeld gebruik
 • ✓ Premium materialen maken deze hoogwaardige en duurzame

Nadelen

 • ✗ Hoge prijs
 • ✗ Iets groter dan een gemiddelde draagbare Bluetooth-luidspreker

De JBL Charge 5 is een veelzijdige Bluetooth-luidspreker die ervoor zorgt dat je audio luid en kristalhelder te horen is. Voor $ 179 krijg je een luidspreker die IP67 waterdicht is, een batterijduur van 20 uur heeft en een powerbank bevat om je apparaat op te laden terwijl je luistert.

Als je de Charge 5 vasthoudt, voelt het door de hoogwaardige materialen alsof hij tegen een stootje kan en lang meegaat. Het is de perfecte luidspreker om mee te nemen naar het strand voor een buitenfeest zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je hem ook uit de buurt van water of zand houdt. Je moet er wel rekening mee houden dat de Charge 5 groter is dan een gemiddelde draagbare luidspreker, dus je moet rekening houden met de ruimte die hij meer inneemt in een tas.

Maar wat? maakt dat de Charge 5 opvalt ten opzichte van andere Bluetooth-speakers is de geluidskwaliteit. De bas is niet overheersend, maar wel aanwezig en helder. De middentonen en hoge tonen zijn fantastisch, en ze laten de zang klinken alsof ze recht voor je neus worden gezongen. Deze JBL Bluetooth-luidspreker kan ook behoorlijk luid worden, zodat je hem in een breed scala aan scenario's kunt gebruiken. Dit is een veelzijdige luidspreker!

De Charge 5 is ook veelzijdig op het gebied van connectiviteit. Je kunt maximaal twee telefoons tegelijk op de speaker aansluiten, wat handig is. De luidspreker maakt ook deel uit van de Partyboost-serie van JBL, wat betekent dat je hem kunt aansluiten op andere compatibele luidsprekers om tegelijkertijd dezelfde muziek af te spelen. Als resultaat krijgt u een meer meeslepende luisterervaring bij het afspelen van muziek in stereo met Partyboost dankzij het extra gemak van hoortoestelscheiding en stereo-effecten.

Over het algemeen is de JBL Charge 5 een krachtpatser van een luidspreker die de duurzaamheid, veelzijdigheid en batterijduur heeft om elke dag op elke manier te worden gebruikt.

Beste Bluetooth-luidspreker in het algemeen

JBL Charge 5

De JBL Charge 5 is een uitstekende Bluetooth-luidspreker met een IP67-waterdichtheid, geweldig geluid en de geweldige Partyboost-functie voor audio met meerdere luidsprekers.

Amazon

$ 179.95

Best Budget Bluetooth Speaker: DOSS Soundbox

DOSS

Pros

 • ✓ Lage prijs
 • ✓ IPX5 waterbestendig
 • ✓ Batterijduur van 20 uur bij gemiddeld gebruik
 • ✓ Klein formaat
 • ✓ Duurzaam

Nadelen

 • ✗ Gebrek aan functies
 • ✗ Geluidskwaliteit is niet de meest indrukwekkende

Voor $ 30 geeft The DOSS Soundbox je veel waar voor je geld. Het is klein, draagbaar, heeft een batterijduur van 20 uur en is ongelooflijk duurzaam. Het ontwerp bestaat uit gebruiksvriendelijke aanraakknoppen bovenop de eenvoudige, vierkante behuizing. Je kunt ook kiezen uit een verscheidenheid aan kleurstellingen, wat een leuk extraatje is voor deze prijs.

De Soundbox heeft een IPX5-classificatie, wat betekent dat hij goed is in de buurt van de douche of het zwembad en in de regen, maar de luidspreker kan niet worden ondergedompeld. In termen van bouwkwaliteit benadrukken de meeste recensenten hoe duurzaam deze luidspreker is. Er is zelfs een Amazon-recensie die beweert dat deze luidspreker nog steeds werkt nadat hij in de modder is gevallen, erop heeft geregend en meer dan vier jaar consequent is gebruikt.

Met 12 watt vermogen verpakt in een kleine behuizing, kan deze draadloze luidspreker behoorlijk luid worden. Het is misschien niet hard genoeg als een feest meer dan 15 personen telt, maar het is voldoende luid voor persoonlijk dagelijks gebruik of voor kleinere bijeenkomsten.

Deze luidspreker is geweldig voor de prijs, maar verwacht niet een hoop toeters en bellen te krijgen. Maar als je op zoek bent naar een Bluetooth-speaker die eenvoudig is en bijna overal mee naartoe kan worden genomen, dan is de DOSS Soundbox een goede keuze.

Beste budget Bluetooth-luidspreker

DOSS-soundbox

JBL-luidsprekers zijn geweldig, maar ze zijn ook niet goedkoop. Als je op zoek bent naar een Bluetooth-luidspreker met uitstekende audio zonder het prijskaartje, dan is de Soundbox van DOSS de oplossing.

Amazon

$ 34.99

Best Portable Bluetooth Speaker: JBL Clip 4

Pros

 • &#10003 ; Ultradraagbaar karabijnhaakontwerp gemakkelijk te vervoeren
 • ✓ Geweldige geluidskwaliteit voor klein formaat
 • ✓ IP67 waterdicht en stofdicht

Nadelen

 • ✗ Hoge prijs voor een kleine luidspreker

Als je iets ultradraagbaars nodig hebt, is de JBL Clip 4 de juiste keuze. Het voor de hand liggende verkoopargument is dat deze luidspreker al een ingebouwde karabijnhaak heeft, zodat je hem overal kunt vastklikken en klaar bent om hem overal mee naartoe te nemen.

Alleen omdat dit een kleine luidspreker is, wil nog niet zeggen dat hij geen indruk op je zal maken. Hij heeft slechts vijf watt aan vermogen, maar de kenmerkende heldere klank van JBL komt er nog steeds doorheen. Ook bij hoge volumes heeft deze speaker geen audiovervorming, wat een unieke kwaliteit is voor zo'n kleine Bluetooth speaker. Normaal gesproken begint een luidspreker van dit formaat modderig te klinken in de bas wanneer deze op een volume van meer dan 90% wordt gebracht, dus het is indrukwekkend dat de Clip 4 dit weet te vermijden.

JBL's Clip 4 heeft een IP67-classificatie, dus hij is water- en stofdicht, net als de JBL Charge 5. De batterijduur schiet echter wat tekort, aangezien hij maar ongeveer 10 uur aan sap meegaat. Voor een luidspreker die de aantrekkingskracht heeft om de hele dag bij je te blijven, zou je graag zien dat de batterij de hele dag meegaat.

Desalniettemin is de Clip 4 nog steeds de beste keuze voor een draagbare Bluetooth-luidspreker. Als je iets superkleins met een heldere geluidskwaliteit nodig hebt om aan je tas te klikken en te rocken of naar podcasts te luisteren tijdens wandelingen of fietstochten, dan is dit degene.

Beste draagbare Bluetooth-luidspreker

JBL Clip 4

Veel Bluetooth-speakers zijn draagbaar, maar veel draagbaarder dan de JBL Clip 4 kun je niet krijgen. Je kunt hem overal aan bevestigen en geweldige audio hebben waar je ook bent go.

Amazon

$59.95
$79.95 Bespaar 25%

Beste waterdichte Bluetooth-luidspreker: LEHII BT-A7Pro

Amazon

Pros

 • ✓ IP67 waterdicht en stofdicht
 • ✓ 60 watt vermogen in een klein pakket
 • ✓ Duurzaam ontwerp met een haak om een ​​karabijnhaak te bevestigen
 • ✓ Batterijduur van 20 uur
 • ✓ Geweldige basrespons

Nadelen

 • ✗ Geluidskwaliteit minder indrukwekkend in midden en hoog

De LEHII BT-A7Pro is de waterdichte luidspreker voor alle strandgangers, meerbewoners en zonnebanken aan het zwembad. Dit is een luidspreker met een IP67-classificatie met een vermogen van 60 watt dat voortkomt uit een compacte behuizing. Er is ook een haak aan de zijkant die je kunt gebruiken met een karabijnhaak voor gemakkelijk dragen. Het is niet moeilijk om een ​​hoepel aan deze luidspreker te wijden.

Voor $ 70 heeft de BT-A7 een behoorlijk aantal functies die de Charge 5 ook biedt. Als je een Charge 5 wilt, maar het prijskaartje van JBL niet kunt rechtvaardigen, dan is deze luidspreker een geweldige optie voor jou. De batterij gaat gemiddeld 20 uur mee en heeft een USB-poort om je apparaten onderweg op te laden.

GERELATEERDHoe beoordelingen van waterbestendigheid werken voor gadgets

Als het op geluid aankomt, zijn de middentonen en hoge tonen niet zo helder als de Charge 5, maar de LEHII-basrespons kan de hoogwaardige luidspreker van JBL wel aan. Als het soort muziek dat je leuk vindt een zware bas is, zal deze luidspreker je tevreden stellen. De Charge 5 is nog steeds onze topkeuze vanwege de superieure materialen die zijn gebruikt en de betere geluidskwaliteit in het algemeen, maar de LEHII BT-A7Pro is nog steeds een zware slagman op het gebied van Bluetooth-luidsprekers.

Natuurlijk, de beste waterdichte luidspreker kan niet alleen waterdicht zijn. Het moet duurzaam zijn, een batterij hebben die lang meegaat en je apparaten kunnen opladen wanneer elektriciteit niet direct beschikbaar is. De LEHII BT-A7Pro voldoet aan al deze eisen en is echt gemaakt voor avontuur.

Beste waterdichte luidspreker

LEHII BT-A7Pro

Als jij bent het type dat een goede, luide luidspreker bij het zwembad of op het strand wil, de LEHII-luidspreker zal degene zijn die je zoekt met zijn IP67-certificering.

Amazon

$ 79.99

Best Bluetooth Car Spreker: Sony SRS-XB33

Sony

Voordelen

 • ✓ Meeslepend stereogeluid
 • ✓ Luid genoeg om autoradio te vervangen, plus ingebouwde microfoon voor telefoongesprekken
 • ✓ IP67 waterdicht, stofdicht en schokbestendig
 • ✓ Live Sound Mode- maakt een auditoriumachtige luisterervaring mogelijk
 • ✓ Gemiddelde batterijduur van 24 uur

Nadelen

 • ✗ De prijs is hoog, maar relatief redelijk gezien de functies
 • ✗ Iets groter formaat dan de meeste draagbare luidsprekers (vergelijkbaar met JBL's Charge 5)

De Sony SRS-XB33 is om drie simpele redenen de beste Bluetooth-speaker voor in de auto: hij is luid, meeslepend en heeft een geweldige geluidskwaliteit. Het formaat en profiel zijn vergelijkbaar met de JBL Charge 5 en is klein genoeg om draagbaar te zijn, maar het neemt iets meer ruimte in beslag dan de meeste luidsprekers in een tas of tas.

We kunnen niet onderschatten hoe meeslepend de audio op de XB33 is. Het beschikt over 2 gebalanceerde luidsprekers om stereogeluid te leveren, waardoor de instrumentscheiding wordt verbeterd. De SRS-XB33 bevat ook Sony's Live Sound-modus, waardoor de muziek klinkt alsof deze recht voor je neus wordt uitgevoerd. Dit wordt bereikt door het geluid in verschillende buitenwaartse richtingen te projecteren, waardoor een 3D-luisterervaring wordt nagebootst.

Deze Sony-luidspreker heeft ook veel functies die eerder zijn genoemd bij andere luidsprekers. Dit omvat een batterijduur van 24 uur, een IP67-waterdichtheid, een standaard USB-poort en een USB-C-poort, zodat u uw smartphone onderweg kunt opladen. Sony heeft ook Party Connect, een functie die vergelijkbaar is met de Partyboost van JBL en waarmee je verbinding kunt maken met compatibele luidsprekers voor een luidere, meer meeslepende ervaring.

Als je je autoradio gaat vervangen door een Bluetooth-luidspreker, kun je net zo goed iets kopen dat kan nabootsen hoe de luidspreker van je auto je omringt en je midden in de muziek plaatst. De Sony SRS-XB33 is de luidspreker om precies dat te doen.

Beste Bluetooth autoluidspreker

Sony SRS-XB33

Als je geweldige audio in de auto wilt, maar geen honderden wilt betalen voor een stereosysteem, zal de Bluetooth-luidspreker van Sony zeker de klus klaren met een luid volume en Live Sound-modus.

Amazon

$ 148.00

Best Loud Bluetooth Speaker: Gemini GC-206BTB

Gemini Sound

< p>Voordelen

 • ✓ Uitstekende geluidskwaliteit
 • ✓ Luid genoeg om een ​​feestje op te fleuren
 • ✓ Leuk van kleur veranderend LED-ontwerp
 • ✓ Bevat poorten voor een microfoon of gitaar
 • ✓ 500 watt vermogen voor een lage prijs

Nadelen

 • ✗ De grootste luidspreker op deze lijst (22 inch lang en ongeveer 30 cm breed)
 • ✗ Batterij gaat maar tot zes uur mee
 • ✗ Niet waterdicht

De Gemini GC-206BTB is misschien wel de minst “draagbare” Bluetooth-luidspreker op deze lijst, maar hij kan elk feest een tandje bijsteken met zijn vermogen van 500 watt en van kleur veranderende LED-behuizing. Het is misschien te groot om in een tas te gooien met de rest van je benodigdheden, maar het is nog steeds lichtgewicht, met een gewicht van iets meer dan acht pond. Deze luidspreker wordt ook geleverd met een schouderriem om uw handen vrij te maken en draagbaarheid een beetje gemakkelijker te maken.

Er zijn ook verschillende manieren om de Gemini-luidspreker te gebruiken. Het is natuurlijk Bluetooth-compatibel, maar je kunt het ook gebruiken met een SD-kaart, USB-slot, AUX-poort of een kwart-inch ingang om een ​​gitaar of microfoon aan te sluiten.

Het grootste voordeel van deze luidspreker is natuurlijk het volume. Dit is vergelijkbaar met een PA-luidspreker en kan luid genoeg worden om audio naar een heel feest te pompen. Gemini is een merk dat doorgaans bekend staat om de industriestandaard DJ-apparatuur, en de kwaliteit van deze luidspreker maakt dat waar.

In termen van nadelen, zou de eerste voor de hand liggende de grootte zijn. Het is de grootste luidspreker op deze lijst, hoewel de meegeleverde lichtgewicht en schouderriem hem nog steeds gemakkelijk draagbaar maken. De oplaadbare batterij GC-206BTB gaat echter gemiddeld maar 6 uur mee. Als dat niet genoeg batterijvermogen is, is de Alto Uber LT een luidspreker met vergelijkbare functies, maar met een batterijduur van 35 uur. Het heeft veel minder vermogen dan de Gemini met slechts 50 watt, maar het is nog steeds luid genoeg om een ​​feestje te houden.

Beste luide Bluetooth-luidspreker

Gemini GC-206BTB

Gemini's Bluetooth-luidspreker is misschien niet de gemakkelijkste om te vervoeren, maar hij is erg luid en heeft aangename RGB, waardoor hij perfect voor een feestje.

Amazon

$69,99

LEES VOLGENDE

 • › De complete gids voor het kopen van een draagbare Bluetooth-luidspreker
 • › Bluetooth-audio afspelen vanaf slechts een specifieke app op de Galaxy S8
 • › Bluetooth-koptelefoons en -luidsprekers gebruiken met Apple Watch (om naar muziek te luisteren)
 • › Wat is Bluetooth?
 • › Bluetooth-apparaten verbinden met een Chromebook
 • › HTG test de Braven BRV-X: weerbestendige Bluetooth-audio
 • › Bluetooth 5.1: wat is er nieuw en waarom is het belangrijk
 • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen