De bästa tekniska presenterna för nörden som har allt för semestern 2021

0
54
Osmo

Du vet med säkerhet att personen du köper en present till absolut älskar teknik. De lever och andas det, men de har redan allt. Så vad köper du dem? Vi kan hjälpa till!

How-To Geeks produktrekommendationer kommer från samma team av experter som har hjälpt människor att fixa sina prylar över en miljard gånger. Vi rekommenderar endast de bästa produkterna baserat på vår forskning och expertis. Vi accepterar aldrig betalning för att rekommendera eller recensera en produkt. Läs mer » Innehållsförteckning

De bästa tekniska presenterna för nörden som har allt
Pursonic UV Tandborstesanering: Rengör rengöringsmedlet
Samsung Qi trådlös laddare och rengöringsmedel: Ladda och rengör din telefon
Rocketbook Smart Notebook: Högteknologisk anteckningsbok
Milwaukee Heated Jacket: Se cool ut, håll dig varm
DJI Osmo Pocket: A Livestreamers bästa vän
Philips SmartSleep Wake-up Light: Make Mornings Better
Wacaco Minipresso: Coffee on the Go
Ember Smart Mug: Keep Things Hot
Jackyled Balance Lamp: Light-Giving Desk Toy
Light Up Electronic Word Clock: A New Meaning To Reading a Clock

< img src="http://www.howtogeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />Glad helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från How-To Geek, LifeSavvy och Review Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

De bästa tekniska gåvorna för nörden som har allt

Som vuxna utnyttjar många av oss alla disponibla inkomster för att unna oss det vi inte hade råd med som barn med bidrag. Det betyder att vad någon än gillar ofta är svårt att köpa åt dem eftersom de redan har investerat sin disponibla inkomst i det.

Det är särskilt sant när någon älskar teknik. Det kan göra presentshopping ansträngande eftersom du aldrig är 100 % säker på att du köper något som inte redan ägs och att fråga kan förstöra överraskningen!

Vi’vi’ 8217;har letat runt på webben för att hitta ett sortiment av presenter som de flesta bara inte har tänkt på, så vi har täckt din semestershopping.

Pursonic UV-tandborstesanering: Rengör rengöringsmedlet

Pursonic

Munhygien är viktigt för alla. I en gåva-bemärkelse ger detta en chans att köpa någon som älskar en cool pryl som de förmodligen inte redan äger. Pursonic UV Toothbrush Sanitizer är en snygg liten enhet som dödar bakterier på en tandborste, vilket gör tandborstning så mycket mer effektiv.

Den använder ultraviolett (UV) ljus för att döda bakterier. Inte bara slås den på automatiskt när tandborsten är i behållaren, den stängs också av automatiskt efter fem minuter, så du behöver inte oroa dig för att enheten ska ta slut på batterier om du inte bryr sig om det.

Pursonic S1 Portable UV Tandbrush Sanitizer

Rengör det som gör deras tänder rena. Det är vettigt.

Amazon

13,95 USD
19,99 USD Spara 30 %

Samsung Qi trådlös laddare och desinficering: Ladda och rengör din telefon

Samsung

Vi har alla blivit lite mer medvetna om hur smutsiga saker kan vara under de senaste två åren, så det är bra att hålla saker vi ofta rör rena. Mashable rapporterar att mobiltelefoner kan vara smutsigare än toaletter på grund av hur ofta vi rör vid dem, så det är en viktig prioritet att rengöra en smartphone regelbundet.

Tja, du kan ta bort oron för bakterier för någon med Samsung Qi Wireless Charger och UV Sanitizer. Den här enheten förstör inte bara bakterier med en chockerande hög framgångsgrad, den kan också ladda en trådlös Qi-kompatibel telefon samtidigt.

Samsung’s desinfektionsmedel kan också användas med andra prylar och föremål som passar inuti, så den har gott om användning utöver bara en telefondesinfektion!

Samsung Qi trådlös laddare och UV Sanitizer

Hjälp dem att hålla sin telefon så ren som möjligt och hålla den laddad.

Amazon

$ 24,50
$ 49,99 Spara 51%

Rocketbook Smart Notebook : Högteknologisk anteckningstagning

Raketbok

Om din gåva är någon som ständigt är fäst vid ett papper, då är den här presenten för dem.

Rocketbook Wave Smart Notebook är en anteckningsbok som ser relativt standard ut på utsidan. Den har 80 sidor och kan användas precis som vilken annan anteckningsbok som helst. Skillnaden kommer dock från vad den gör när anteckningen är klar.

Det finns en Rocketbook-app för iOS och Android som kan användas för att ladda upp handskrivna anteckningar till några olika tjänster som Google Drive och Slack, vilket är ett utmärkt sätt att ha anteckningar lätt till hands samtidigt som du kan skriva dem för hand.< /p>

Men det är inte allt. När anteckningsboken är full, eller någon helt enkelt är klar med Rocketbook, kan den placeras i en mikrovågsugn för att ta bort skriften från den. Den här smarta anteckningsboken är också återanvändbar och överlag är den en fantastisk present.

Rocketbook Wave Smart Notebook< /h3>

En återanvändbar smark-anteckningsbok för den anteckningsälskande personen i ditt liv.

Amazon

$ 20,24
$ 27,00 Spara 25%

Milwaukee Uppvärmd Jacket : Se cool ut, håll dig varm

Milwaukee

Teknik är inte bara en inomhusgrej! Milwaukee Hoodie Heated Jacket är en fascinerande och otroligt bekväm klädsel som inte bara skyddar mot vinden utan också håller bäraren varm genom att värma upp dem.

Den varar i upp till sex timmar, har tre olika värmeinställningar och är tvätt- och torktumlare, trots att den drivs av ett Redlithium-batteri. Det är lite dyrt, men om din nörd som är mycket ute i kylan är Milwaukees jacka praktiskt taget ovärderlig.

Milwaukee Hoodie M12 12V Lithium-Ion Heated Jacket

En jacka som håller dem varmare än någonsin tidigare.

Amazon

214,99 USD

DJI Osmo Pocket: A Livestreamer’s Best Friend

Osmo

Många är verkligen intresserade av dagens vloggning, som äger rum på TikTok, YouTube och andra sociala medieplattformar.

Om du köper en present till en av dessa personer kommer DJI Osmo Pocket göra dem glada. Denna tjusiga lilla kamera har en 3-axlig kardanstabilisator och en integrerad 12-megapixelkamera. Den kan kopplas till olika smartphones för enkel användning och kan till och med spela in i 4K med 60 bilder per sekund.

Det viktigaste är att Osmo Pocket tar vackra bilder och videor, och den är lika lätt som en fjäder också. Alla som vill spela in fantastisk video eller fånga sitt liv kommer att vara mer än nöjda med Osmo Pocket.

< h3>DJI Osmo Pocket

En överraskande kraftfull kamera i en mycket lätt och lättanvänd ram.

Amazon

$ 199,00

Philips Smartsleep Wake-up Light: Gör Mornings Better < /h2>

Philips

De flesta är inte morgonmänniskor. Men anledningen till det kan mycket väl vara att vi bara använder fel larm för att vakna till.

Philips SmartSleep Wake-up Light är en snygg sänglampa som kan simulera en solnedgång, soluppgång och använd ett av fem olika naturliga ljud för att väcka någon. Inte bara det utan lampan kan också användas som en FM-radio, i fall det hjälper din gåva att sova på natten.

Denna väckningslampa innehåller också en användbar snoozeknapp. Ingen kommer trots allt att förvandlas till en morgonmänniska över natten.

Philips SmartSleep Väckningsljus

Hjälp dem att vakna med ett mjukt ljus, några trevliga ljud och ett leende.

Amazon

$ 99,95

Wacaco Minipresso: Kaffe på språng

Wacaco

Ibland behöver folk en extra klick kaffe för att ta sig igenom dagen. Eller genom en roadtrip. Eller genom vad som helst, egentligen.

Wacaco Minipresso är en behändig liten enhet som bara behöver kokande vatten för att göra espresso när du är på språng. Den använder inte heller ström, det är helt och hållet manuell drift. Se bara till att personen du köper till också har en utmärkt termos att hålla det kokande vattnet i, så kan de göra en expresso var som helst.

Wacaco Minipresso

En perfekt espresso på språng. Allt de behöver göra är att tillsätta vatten och pressa.

Amazon

$ 54,90

Ember Smart Råna: Håll Saker Hot

Ember

Vi inser att idén att köpa en mugg till någon för semestern känns lite ansträngande, men håll ut med oss—denna speciella mugg är fantastisk.

Ember Temperature Control Smart Mug 2 är en otrolig liten enhet som kan hålla varma drycker vid önskad temperatur i upp till 90 minuter på full laddning.

Men om din gåva förvarar koppen på laddningsunderlägget kan de njuta av en varm kopp kaffe eller te hela dagen, utan att behöva lägga den i mikrovågsugnen. Kort sagt, detta är ett utmärkt val för kaffe- och tedrickare.

Glödtemperaturkontrollmugg 2

Håll varma drycker varma så länge som behövs med en praktisk enhet.

Amazon

$ 99,95

Jackyled Balans Lampa: Lätt-Ge reception Toy

Jackyled

Att ha en bra ljuskälla är otroligt användbart, men det finns ingen anledning att det måste vara den enda funktionen när det finns så många coola alternativ tillgängliga.

The Jackyled Balanslampa är en fascinerande enhet som tänds när de två centrala kulorna sätts ihop. Lampan kan också användas med olika ljusinställningar och ljusstyrka för att säkerställa att den avger det perfekta ljuset för vad personen än gör.

Sedan, när de är klara, kan de släcka ljuset genom att bara flytta ned den nedre kulan en bit. Det är udda och ett blickfång, men också väldigt praktiskt. Det är en perfekt present om du verkligen är förvånad över vad du ska få för nörden i ditt liv.

Jackyled Balance Lamp

En lampa med en udda twist. En mycket praktisk funktionsdel.

Amazon

$ 55,99

Light Up Elektronisk Word Klocka: en ny mening till Läsning en klocka

Skarpare bild

Det finns många sätt att avgöra tiden, men de flesta väljer en digital klocka nuförtiden. Om du letar efter en mer intressant tidsbaserad present till någon du älskar, föreslår vi Sharper Image Light Up Electronic Word Clock.

Den här klockan är otroligt ovanlig, snarare än att ha visare eller till och med alfanumeriska tecken, den är ett rutnät med olika bokstäver. Dessa tänds sedan för att tala om för användaren tiden med faktiska ord. I grund och botten kan den som använder Word Clock bokstavligen läsa tiden. Det är ganska coolt!

Skärpare bild lyser upp elektronisk Word Clock

Ett helt annat sätt att berätta tiden som aldrig kommer att bli gammal.

Amazon

$ 24,99

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Så här tänder du ljus med ditt larm
  • › Black Friday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
  • › Black Friday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
  • › Vad är ett system på ett chip (SoC)?
  • › 12 grundläggande Excel-funktioner som alla borde känna till
  • › Black Friday 2021: Bästa PC-erbjudanden