De bästa brödbakningspresenterna för semestern 2021

0
61
Ivation/Emile Henry/WERTIOO< /figure>

Brödbakning har fått en återväxt i popularitet de senaste åren. Om du har en bagare i ditt liv kan dessa gåvor till brödbagare vara precis vad de har letat efter!

Att baka bröd är en unik kategori av bakning, som kräver olika tekniker, recept och utrustning än många andra typer av bakverk. Även inom det övergripande “brödet” kategori, det finns dussintals olika typer av bröd som var och en kräver olika metoder. Om du känner någon som verkligen höjer sitt brödspel utöver de allestädes närvarande surdegsförrätterna, erbjuder den här presentguiden massor av praktiska, kreativa alternativ för saker som bagare verkligen kommer att njuta av och använda. Och hej, även om brödälskaren på din lista inte är så praktisk, har vi till och med några bra val för brödmaskiner!

Innehållsförteckning

strong>

En degvisp
En jäskorg
En degskrapa och skärare
En genomskinlig behållare för degjäsning
En mångsidig brödkokbok
En holländsk ugn i gjutjärn
En brödgryta med hög höjd
En brödbräda och Serveringsknivset
En uppsättning söta kökshanddukar

Glad helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från LifeSavvy, How-To Geek och Review Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

En degvisp

Coson Home

Att blanda degen kan vara knepigt: Den måste bearbetas tillräckligt för att införliva alla ingredienser och börja bygga glutenstrukturen, men det bör inte heller överblandas när man försöker få in de sista mjölbitarna.

Lösningen? En degvisp, som Coson Home Danish Dough Whisk, en uppsättning med två degvispar gjorda med ekhandtag och ringar i rostfritt stål. Dessa degvispar är designade för att enkelt kunna blanda bröddeg för hand, med en design med flera öglor som skär igenom ingredienserna, kommer in i de klibbiga hörnen och blandar mer noggrant än att använda händer eller träskedar. Om du verkligen vill ta din brödbakning till nästa nivå, börja här.

Coson Home Dansk degbrödsvisp

Att blanda deg har aldrig varit enklare.

Amazon

$ 8,90

En korrekturkorg

WERTIOO

Att jäsa din bröddeg är ett nyckelsteg i processen. Att ha rätt behållare kan göra stor skillnad, särskilt när du vill få en särskilt välformad skorpa.

Brödfanatikern i ditt liv kommer antagligen att njuta av WERTIOO 9-tums korrekturkorg: ett korgpaket som är tillverkat av naturlig rotting och fodrat med lätt linne. Den är idealisk för att ge bröd en chans att jäsa ordentligt, samtidigt som den försiktigt drar bort fukt från ytan för att senare ge en krispig, perfekt skorpa. Dessutom finns korgen i fyra olika storlekar, för alla brödrecept och batchstorlekar.

WERTIOO 9-tums proofing-korg

En proofing-korg för att kontrollera höjning, textur och fukt.

Amazon

$ 14,86

A Dough Skrapa och Cutter

MS WGO

Även den bästa bagaren är bara så bra som sina verktyg! En degskrapa är otroligt användbar för att säkerställa jämn blandning, plus att den ofta fungerar som en skärare för ett antal behov.

Tillverkad av robust rostfritt stål, MS WGO Bakverksskrapa används för att skrapa bröddeg (särskilt under knådningsprocessen). Den är också perfekt för att skära degen, oavsett om den är i enskilda bitar eller bara skära toppen av en limpa, med ett cylindriskt handtag som är lätt att greppa och manövrera med.

MS WGO Bakverksskrapa

Plocka, klipp och skrapa, allt med en verktyg.

Amazon

$ 6.99
$ 9,99 Spara 30%

A Clear Container för degresning

Cambro

När du jäser degen är det viktigt att låta den sitta tillräckligt länge, ofta tills den blir dubbelt så stor. För att göra det lättare att se när det träffar det märket, använd en genomskinlig plastbehållare för matförvaring som har mått markerade på utsidan. Ett enkelt alternativ som är lätt att rengöra som Cambro Round Storage Container är ett utmärkt val—det är inte glamoröst, men det gör susen!

Proffstips: Fäst inte locket på toppen när du jäser bröd; ställ den istället lätt ovanpå eller täck med en trasa istället för plastlocket. Om det slutar med att du använder den här behållaren enbart för bröddeg, kan du göra ett litet hål i mitten av locket så att behållaren har en permanent “jäsningsventil” för att släppa ut gasen.

Cambro Round Storage Container

Det enklaste sättet att kontrollera jäsande deg.

Amazon

$ 12,15
$ 12,99 Spara 6%

A Versatile Bröd Kokbok

Oavsett om du handlar till dig själv eller en vän är det alltid kul att få en ny uppsättning recept att experimentera med! Gåvan av en brödkokbok fylld med en mängd olika recept är alltid välkommen.

Det bästa hantverksbrödet på fem minuter om dagen är en samling läckra, enkla och kreativa brödrecept från Jeff Hertzberg och Zoë François. Innehåller 80 recept med minimal förberedelsetid och en enkel basdeg, plus djupgående kunskap om brödets mekanik, tekniker för att göra brödbakningsupplevelsen bättre och underbara fotografier.

Det bästa av hantverksbröd på fem minuter om dagen: Favoritrecept från BreadIn5

Den här boken är en klassiker inom brödbakningsgemenskapen. Författarna’ fem minuter om dagen gjorde färskt hembakat bröd tillgängligt för alla!

Handla nu

$ 22,99
$ 32.50 Spara 29%

För en mer detaljerad utforskning av bröd, börjar Marie-Laure Fréchets kokbok, Upper Crust: Homemade Bread the French Way, med grunderna och förgrenas sedan ut i över 100 recept. Lär dig klassiska franska tekniker för olika typer av bröd, alla med ett lättillgängligt förhållningssätt för hemmabagare som vill ta bröd till nästa nivå.

Övre skorpa: Hemlagat bröd på franskt sätt

Om du vill lyfta din brödtillverkning och njuta av traditionella franska bröd hemma, kan du inte gå fel med den här boken.

Handla nu

$ 35,99
40,00 $ Spara 10 %

En holländsk ugn i gjutjärn

Lodge

Många bröd är perfekta att baka i en holländsk ugn, och en enkel, robust gjutjärnsversion från ett pålitligt märke är en fantastisk present till bagaren i ditt liv. Holländska ugnar uppfattas ibland som mer av en bakning “vill ha” än ett “behov,” men de är oslagbara när det gäller att baka vissa sorters bröd, särskilt sådana med en krispig skorpa.

Lodge Seasoned Cast Iron Dutch Oven är ett fantastiskt alternativ från en pålitlig, tillverkad i varumärket i USA. Den har en kapacitet på 5 liter, med ett välvt lock för en lätt höjning av brödet, och kommer förkryddat så att vem som helst kan börja baka direkt.

Lodge Erfaren Holländsk ugn i gjutjärn

Gjutjärn + bröd = en perfekt matchning.

Amazon

$ 57,98
$ 64,00 Spara 9%

A High- Rise Bread Pot

Emile Henry

< p>För dessa vackra, höghus, vackert kupolformade bröd, kan en bagare verkligen använda en brödgryta: något tillräckligt högt för att ge höjd, form och konsistens till en limpa när den gräddas.

Ge din favoritbagare en Emile Henry Bread Pot för att baka bröd med högre höjd som fortfarande bildar sin bästa skorpa med ett stängt lock. Formen på krukan med stängt lock ger en knaprig limpa med en hög, rund höjd snarare än den plattare toppen som ofta händer med en mer öppen design.

Emile Henry Bread Pot

En höghuskruka i keramik för vackra bröd.

Amazon

$ 139,95

A Bread Board och Serving Knivset

Ivation

Finns det något mer klassiskt än att lägga ett nybakat bröd på en träskiva? Äkta antika brödskivor kan vara svåra att hitta (eller prissatta för högt), men du kan fortfarande få ett vackert utseende med en modern version.

Ivation Brödskärbräda har både form och funktion. Bambuträet är robust utan att vara klumpigt, och det är konstruerat som en bräda med två lager med en smulfångare under, så varje skiva är ren och dina diskar också. Dessutom kommer satsen med en långbladig tandad kniv, perfekt för att skära skivor av alla bröd och lätt att förvara i det färdiga höljet längs sidan av brädan.

Ivation Brödskärbräda

Skärning, servering och städning, allt i ett!

Amazon

 

En uppsättning söta kökshanddukar

KAF Hem

Brödbagare kommer att hitta några olika användningsområden för kökshanddukar av hög kvalitet. Lätta handdukar är bra för att täcka bröd när det jäser, samt bara för att torka händerna när de blir klibbiga och mjöliga! Enkla, eleganta handdukar kan också fungera som en del av glädjen att dela bröd: det är så lätt att slå in färskt bröd och leverera en hembakad limpa till någon.

Även om temahanddukar alltid kan vara kul, kan du inte gå fel med KAF Home Classic Farmhouse Stripe kökshanddukar. Dessa 100 % bomullshanddukar är helt enkelt vävda med en kolgrå bondgårdsrand längs mitten. De är tidlösa i stil och även om de inte är tillräckligt robusta för daglig disktorkning, är de precis rätt för att täcka bröd eller sätta ihop en korg till någon du älskar.

KAF Home Classic Farmhouse Stripe Kökshanddukar

Dekorativa bomullshanddukar med en tidlös , enkel design.

Amazon

$ 14,99

baka bröd är en hobby som alla kan njuta av. Och ännu bättre, det är perfekt att dela! Plocka upp några av dessa saker till bagarna i ditt liv—och kanske ta något till dig själv också.