Alles wat u nodig heeft om uw Black Friday-leveringen te beschermen tegen Porch Pirates

0
62
RightFramePhotoVideo/Shutterstock.com

Er zijn maar weinig dingen leuker dan een epische deal scoren op een cadeau van hoge dollar, vooral als het voor jezelf is. En als zodanig zijn er maar weinig dingen meer demoraliserend dan dat uw gewaardeerde pakket direct vanaf uw veranda wordt gestolen. Met een paar tools, waarvan sommige gratis, kun je die karikatuur voorkomen.

Helaas neemt portiekpiraterij toe en het lijkt elk jaar alleen maar erger te worden. We gaan allemaal wel eens van huis en het is moeilijk om precies te bepalen wanneer uw pakketten zullen aankomen. Als ze uren achter elkaar op je veranda staan, zijn ze Prime-producten (bedoelde woordspeling) voor diefstal. Om dat te voorkomen, wil je de tijd dat je pakketten worden blootgesteld beperken en ze in de gaten houden wanneer dat onvermijdelijk is.

Daartoe beginnen we met de gratis tools die u niet eens hoeft te hebben geleverd, voordat we verder gaan met de oplossingen die u moet kopen. Omdat een videodeurbel die je nog niet hebt, niets goeds zal doen voor de eerste leveringen die morgen aankomen.

Inhoudsopgave

< /p>

Leid uw pakketten weg van uw veranda
Volg uw pakketten zodat u weet wanneer ze aankomen
Bekijk uw pakketten nadat ze zijn aangekomen

Leid uw pakketten weg van uw veranda

Hadrian/Shutterstock.com

De beste en meest effectieve methode om te voorkomen dat iemand pakketten steelt van uw eigendom is om alle verleiding weg te nemen. Als u weet dat u veel leveringen zult krijgen in tijden dat u uw pakketten niet onmiddellijk kunt ophalen, laat ze dan niet bij u thuis bezorgen.

Stuur uw bestellingen in plaats daarvan naar ophaallocaties die beter beveiligd zijn. Amazon biedt bijvoorbeeld een gratis lockerservice die je kunt kiezen tijdens het afrekenen. De bonus hier is dat uw pakketten soms sneller aankomen als u kiest voor de ophaaloptie in de locker. Maar wat nog belangrijker is, door uw pakket naar een veilige locatie te leiden, kunnen dieven de dozen niet van uw veranda of van uw voordeur halen.

Evenzo bieden UPS, FedEx en USPS allemaal opties om uw pakketten op een veilige locatie te bewaren, hoewel u mogelijk voor de service moet betalen. Maar kijk meteen naar die opties: als het pakket al klaar is voor bezorging, kunt u het niet naar een alternatieve locatie laten rangeren. En niet elk pakket komt ook in aanmerking voor veilige lockup, hoewel de redenen hiervoor verschillen van vervoerder tot vervoerder.

Als u niet naar een secundaire locatie wilt gaan, kan Amazon Key ook rechtstreeks in uw garage bezorgen (leveringen aan huis zijn momenteel gepauzeerd). Mogelijk hebt u extra hardware nodig, zoals een slimme garagedeuropener en een optionele camera. Maar die hardware geeft de Amazon-bezorger de mogelijkheid om de deur te openen die je goedkeurt en je pakket bij je thuis af te geven, terwijl je ze in de gaten houdt om ervoor te zorgen dat dat ALLES is wat ze doen als je de camera krijgt. Als je een recente Chamberlain garagedeuropener hebt, heb je misschien alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Volg je pakketten zodat je weet wanneer ze aankomen

h2>

UPS

Als u niet kunt voorkomen dat uw leveringen naar uw huis worden gestuurd, is de volgende beste optie om ze te volgen. Als je weet wanneer je bestellingen zullen aankomen, kun je er zijn om ze zo snel mogelijk bij je voor de deur te krijgen. Terwijl bedrijven als Amazon en FedEx je notities laten achterlaten voor de bezorger om het pakket te verbergen of af te geven bij een achterdeur, kun je daar niet op vertrouwen. Veel bezorgers zijn zo krap in de tijd dat ze instructies negeren en uw dozen in het zicht laten liggen. Het is beter om gewoon aanwezig te zijn.

Afhankelijk van wat je bestelling is, bieden Amazon en UPS vaak aan om je ook de laatste fase van de levering te laten bekijken. De service van Amazon vertelt je hoeveel haltes er nog zijn voor die van jou, en UPS biedt een realtime kaart die de locatie van je bestelwagen laat zien.

U kunt veel gedetailleerdere informatie over uw leveringen krijgen door u aan te melden voor accounts bij FedEx, UPS en USPS. Ze bieden niet alleen meldingen, maar u krijgt ook meer gedetailleerde trackinginformatie en betere schattingen van de levertijd. De basisaccounts zijn gratis, maar u kunt voor extra functies betalen.

En nogmaals, als je bij je thuis moet bezorgen, wil je er zijn wanneer je pakket arriveert, zodat je het kunt opscheppen voordat de dieven dat kunnen. Bij Amazon kun je een dag van de week kiezen waarop je wilt dat al je pakketten aankomen. Nagesynchroniseerd met “Amazon Day,” Als je het instelt, vertelt Amazon dat je alle bestellingen die je plaatst vast moet houden en ze allemaal tegelijk moet bezorgen op een woensdag of een zaterdag, of welke dag je maar wilt. Kies de dag waarop je weet dat je altijd thuis zult zijn.

Een andere goede manier om te weten wanneer sommige pakketten aankomen, is een mailboxsensor. Als een pakket via USPS binnenkomt en in uw mailbox past, komt het daar terecht.

Bekijk uw pakketten nadat ze zijn aangekomen

h2>

Josh Hendrickson

Soms kun je niet voorkomen dat pakketten bij je voor de deur aankomen op een dag dat je niet thuis bent. En voor die gevallen is de beste optie een beetje huisbeveiliging. Je hebt misschien lockboxen en pakkettassen gezien die je kunt kopen, maar die raden we niet aan. Het komt terug op die bezorgers met tijdgebrek. We hebben maar al te vaak foto's gezien van pakketten naast een lockbox of niet goed beveiligd waar ze nog gemakkelijk kunnen worden gestolen. Bezorgers zullen ze negeren, ofwel omdat ze te ingewikkeld zijn om te gebruiken, ofwel omdat ze er geen tijd voor hebben. Verspil uw geld dus niet.

Het beste (en laatste) redmiddel waarop u kunt vertrouwen, zijn camera's. Alles waarmee u uw pakketten in de gaten kunt houden en potentiële dieven kunt afschrikken. En gelukkig is niet elke camera-optie moeilijk te installeren. Een van de gemakkelijkste maakt gebruik van uw veranda licht.

De Wyze Lamp Socket wordt in elke lichtfitting geschroefd en past in wezen tussen de fitting en de lamp. Dat geeft je een handige slimme buitenlamp die je kunt plannen om aan en uit te gaan, maar het heeft ook een tweede voordeel. Het heeft een USB-poort die sterk genoeg is om een ​​Wyze Cam v3 van stroom te voorzien, zodat je een camera in de perfecte hoek kunt plaatsen om je pakketten te bekijken.

Maar als je iets minder voor de hand liggend wilt, en dat meer functionaliteit heeft, overweeg dan een videodeurbel. Deze zijn verkrijgbaar in bedrade en batterijgevoede varianten en variëren in functies. Bekabelde versies hebben over het algemeen langere opnametijdopties, omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken over energiebesparing. Deurbellen op batterijen zijn echter gemakkelijker te installeren en werken ook in huizen zonder functionele deurbelbedrading.

Welke deurbel je kiest, hangt af van of je al in een ecosysteem hebt geïnvesteerd en hoeveel geld je wilt uitgeven. Maar daar hebben we genoeg tips voor. Als je belangrijkste overweging het vermijden van abonnementskosten is, bekijk dan de Eufy-videodeurbel. Het biedt niet eens een abonnementsoptie. Betaal gewoon voor de deurbel en je bent klaar.

The Best Video Deurbels 2021 Beste voor Google Assistent Nest-deurbel (batterij) Google Beste voor Google Assistent Nest-deurbel (bedraad) Google Beste voor Amazon Alexa Ring Video Doorbell Pro 2 Amazon

$ 249.99
& nbsp;

Beste voor Amazon Alexa Ring Video Doorbell 4 Amazon

$ 199.99
& nbsp;

Beste budget eufy Security Video Doorbell Amazon

$ 139.99
$ 199,99 Bespaar 30%

Beste budget Eufy-beveiligingsvideodeurbel Amazon

$ 119.99
& nbsp;

Meest betrouwbare meldingen Arlo Essential Amazon

$ 99,98
$ 149,99 Bespaar 33%

Beste voor huurders Ring Kijkgaatje Camera Amazon

$ 149.99
 

Ongeacht de deurbel die je kiest, zoek naar opties voor pakketdetectie. De meeste fabrikanten van videodeurbellen bieden de optie, hoewel sommige, zoals de Ring-deurbellen en de originele Nest-deurbel, een abonnement voor de functie vereisen. Gelukkig houden anderen van de eerder genoemde Eufy-deurbel en de nieuwere batterijgevoede Nest-deurbel.

Een videodeurbel alleen is misschien niet genoeg om dieven af ​​te schrikken, dus wees voorbereid om je pakket in de gaten te houden en tegen iemand te schreeuwen via de deurbel-app als ze proberen weg te lopen met je doos. Het zal niet altijd werken, maar vaak laten ze het pakket vallen en rennen weg.

Helaas is er geen onfeilbare methode om alle piraterij op veranda's te voorkomen. Zelfs Amazon Lockers werken soms niet zo goed als je zou hopen. Maar dieven hebben de neiging om de gemakkelijkste doelen met de minste weerstand te verkiezen. Hoe beter uw pakketten zijn beschermd, hoe groter de kans dat u ze terugvindt wanneer u thuiskomt.