7 kalkoensandwiches die ervoor zorgen dat je verliefd wordt op restjes

0
123
stevemart/Shutterstock

Als het op Thanksgiving-restjes aankomt, is er niets makkelijker (of lekkerder) dan een broodje kalkoen. Maar je hoeft er niet saai over te zijn! Van panini's tot Croque Madames, deze zeven sandwiches zullen die restjes naar een hoger niveau tillen.

Thanksgiving is de tijd van het jaar waar veel mensen naar uitkijken, en restjes zijn een van de beste onderdelen. Word dit jaar zin en probeer een van deze smakelijke brouwsels.

Inhoudsopgave

Wafels met kalkoen en aardappelpuree
Sandwich met overgebleven kalkoensalade
Turkije cranberry-panini
Gegrilde kalkoen-, cranberry- en brie-kaas
Thanksgiving-restjes Croque Madame
Turkije Sandwich met Cranberry, Brie en Prosciutto
Schuivers met Cranberry Sriracha

Turkije en aardappelpuree smelten

Halfgebakken Oogst

Het spijt ons te moeten zeggen dat deze heerlijke kalkoensmelt uw dromen kan binnendringen tot het grote feest. Je zult dol zijn op deze overdreven creatieve wafelsandwich met brie, geplette avocado en natuurlijk de goudgele dooier die bij elke hap vloeit.

Je zult leren wafels te maken van overgebleven puree aardappelen, karnemelk en een paar andere ingrediënten. Zodra je wafels volledig gaar zijn, stapel je de kalkoen, avocado, brie, cranberrysaus en spek op elkaar. Daarna maak je het helemaal af met een ei, gekookt zoals jij dat wilt.

Ontvang het recept: Half Baked Harvest

Restje Turkije Salade Sandwich

Recept meisje

Dit is een fantastische manier om extra kalkoen op te gebruiken en je gezin te voeden zonder het gevoel te hebben dat je weer hetzelfde eet. Een andere bonus is dat je elke extra selderij of ui die je achter in je koelkast hebt staan, kwijt kunt.

De kalkoen, gedroogde veenbessen, selderij en ui komen allemaal samen om een ​​koude, verse sandwich te maken waar veel mensen dol op zullen zijn.

Als je geen gedroogde veenbessen bij de hand hebt, kun je ze vervangen met overgebleven cranberrysaus. De romige mayonaise en pittige saus zorgen voor een heerlijke smaakmaker die zorgt voor een uitstekende kalkoensalade.

Ontvang het recept: Recipe Girl

Turkije Cranberry Panini

Happy Foods Tube

Geroosterd ciabattabrood gevuld met verse kalkoen en gekarameliseerde uien gekookt met cranberrysaus nogal een panini. Dit recept vraagt ​​ook om een ​​mooie smeerkaas op elk plakje voordat je je boterham aandrukt.

Als je geen roomkaas hebt, kun je ook geitenkaas gebruiken, want dat past echt bij elkaar. goed met scherpe cranberrysaus.

Geen zorgen als je geen paninipers hebt. Er zijn ook instructies om je brood te roosteren of te grillen.

Ontvang het recept: Happy Foods Tube

Gegrilde kalkoen-, cranberry- en brie-kaas

Heather Christo

Je hoeft geen kind te zijn om gegrilde kaas te eten, en zeker niet voor deze. Hoewel er maar een paar bescheiden overgebleven ingrediënten nodig zijn, barst deze sandwich van de smaak. Het beste van alles is dat het maar een paar minuten duurt om alles bij elkaar te gooien.

Geroosterde kalkoen, wat luxe Brie-kaas en cranberrysaus of chutney passen allemaal perfect bij elkaar. Vul je zuurdesembrood met deze ingrediënten, smeer het op een beetje boter en gril het dan zoals je elke andere tosti zou doen.

Ontvang het recept: Heather Christo

Thanksgiving restjes Croque Madame

Half Baked Harvest

Een Croque Madame is een beroemde Franse tosti met gegrilde ham en kaas. Het wordt traditioneel gemaakt met een witte saus en een gebakken of gepocheerd ei erop, maar de auteur van Half Baked Harvest tilt het naar een heel nieuw niveau.

Eerst neem je een beetje overgebleven jus en maak je een kaasversie van de eerder genoemde witte saus. Vervolgens bouw je je croissantsandwich van onder naar boven, met overgebleven groenten en aardappelpuree, gevolgd door kalkoen- en cranberrysaus. Je maakt het geheel af met je kaasjussaus.

Plaats de andere helft van je croissant erop, rasp een beetje verse Gruyère en hij gaat de oven in! Als het eruit komt, maak het dan af met een gebakken ei en geniet van elke heerlijke hap.

Ontvang het recept: Half Baked Harvest

Turkije Sandwich met Cranberry, Brie en Prosciutto

Eet jezelf mager

Hier is nog een fantastische sandwich gevuld met laagjes luxe ingrediënten. Natuurlijk zit er nog kalkoen- en cranberrysaus in, maar de prosciutto en brie, samen met wat verse rucola, maken elke hap echt perfect.

Het is gemakkelijk en kan op de grill worden gegooid, in een paninipers of koud worden gegeten. Probeer deze met je favoriete overgebleven vegetarische kant of alleen.

Ontvang het recept: eet jezelf mager

Sliders met cranberry Sriracha

Food fanaat

Deze sliders zijn om voor te sterven, en elke kaasachtige, pittige hap zorgt ervoor dat je terugkomt voor meer. De auteur zegt dat deze het perfecte voorgerecht zijn voor een voetbalwedstrijd voor het hele gezin.

Ze zijn ook zo snel en gemakkelijk in elkaar te zetten! Met weinig moeite kun je genoeg maken voor iedereen. De srirachasaus wordt gemixt met cranberrysaus voor de perfecte zoet-pittige combinatie.

Alsof dat nog niet lekker genoeg klonk, creëer je ook nog een botersaus gemixt met maanzaad, fijngehakte ui, Dijon mosterd en Worcestershire. Het enige wat je hoeft te doen is de botersaus recht over de schuifjes te gieten voordat je hem in de oven plaatst. Over lekker gesproken!

Ontvang het recept: voedselfanaat