WhatsApp låter dig nu enkelt göra dina egna klistermärken

0
15

Facebookägda WhatsApp håller alltid på med något, och nu är chattappen har lagt till en ny funktion som låter dig göra anpassade klistermärken på webben. Det är ett nytt sätt att uttrycka dig med dina vänner och nära och kära som låter ganska snyggt och lätt att använda.

RELATERATHur man använder WhatsApp på din dator (och webben)

Med hjälp av WhatsApp-webbappen kan du använda bilder från din dator för att skapa anpassade klistermärken. Det är lätt nog att använda, så du behöver inte ha några avancerade färdigheter i grafisk design för att göra snygga klistermärken.

För att använda funktionen, gå till WhatsApp på webben , klicka sedan på gem-ikonen. Därifrån klickar du på “Klistermärke,” välj sedan en bild att ladda upp. Därefter kan du klicka på en bilds ämne för att klippa ut bakgrunden, så tar den bort den automatiskt. Därifrån kan du sätta Emoji, text och andra klistermärken på din anpassade. Du kan också beskära bilden, även om den alltid kommer att vara en kvadrat.

För tillfället kommer den nya funktionen till webbappen, men den kommer till skrivbordsversionen av WhatsApp under nästa vecka. Kanske kommer den till mobilversionen någon gång, men WhatsApp har inte officiellt meddelat att funktionen för anpassade klistermärken kommer att ta sig till små skärmar.

RELATERAT:< /strong> Varför Windows 11:s bästa funktion är en ny emoji (på allvar)

LÄS NÄSTA

  • › Vad är ett system på ett chip (SoC)?
  • › Black Friday 2021: Bästa PC-erbjudanden
  • › Black Friday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
  • › Så här tänder du ljus med ditt larm
  • › 12 grundläggande Excel-funktioner som alla borde känna till
  • › Black Friday 2021: Bästa Apple-erbjudanden