Waarom u een draagbare monitor met uw bureaublad zou moeten gebruiken

0
165
AOC

Draagbare monitoren en desktops klinken misschien niet als een haalbare mix. De ene is bedoeld om mee te nemen, de andere precies het tegenovergestelde. Maar draagbare monitoren kunnen een aantal belangrijke voordelen aan uw installatie bieden waar standaardmonitoren niet tegen kunnen concurreren.

Inhoudsopgave

Wat is een draagbare monitor
Draagbaarheid is nog steeds nuttig
Een modulaire bureauconfiguratie
Het grootste nadeel zijn de specificaties
Een goed alternatief voor normale monitoren

Wat is een draagbare monitor

U kunt waarschijnlijk alleen al aan de naam ontleden wat een draagbare monitor is. Het is een monitor die draagbaar is, niet veel meer dan dat. Er zijn echter een aantal unieke dingen aan draagbare monitoren die verschillen van standaardschermen.

GERELATEERDDe beste draagbare USB-gevoede monitoren

Ten eerste worden ze meestal geleverd met een standaard of een andere vorm van draagbare standaard. Deze zijn ingebouwd en nemen niet zoveel ruimte in beslag als de meeste desktopmonitoren. zeer verstelbare stands. Ten tweede hebben velen geen stopcontact nodig om van stroom te worden voorzien; ze kunnen puur vertrouwen op de stroom van uw laptop, desktop of zelfs een telefoon als deze dit ondersteunt.

Dat is een van de belangrijke kenmerken die deze zo goed maken voor op reis. Zonder dat er een stopcontact nodig is, wordt het opzetten van een mobiele werkruimte veel gemakkelijker. Dit is precies waar deze monitoren meestal voor worden gebruikt: snelle en gemakkelijke manieren om een ​​beeldscherm aan de gang te krijgen of als een eenvoudige secundaire monitor voor een laptop. Reizen is de naam van het spel hier, of het nu in je stad of in het hele land is.

Dus waarom zou je er dan een gebruiken met een desktop? Een type computer dat vernoemd is naar hoe stationair hij is. Hoewel een draagbare monitor niet is ontworpen voor desktops, bieden ze toch enkele belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele monitoren die zeker het overwegen waard zijn.

Draagbaarheid is nog steeds Handig

Computerapparatuur, vooral de duurdere, heeft de neiging om zwaar te worden. Geen groot probleem voor de meeste desktopgebruikers, maar als je snel iets moet aanpassen, dingen uit de weg moet verplaatsen om bij een kabel te kunnen komen, of als je gewoon de lay-out van je setup regelmatig wilt veranderen, kan het snel vervelend worden. De meeste desktopmonitoren hebben zeer verstelbare standaarden, zodat u hun hoogte en hoek perfect naar wens kunt afstemmen, maar dat kunnen ze niet bieden voor hun positionering. Dat is waar een draagbare monitor van pas kan komen.

Met lagere gewichten en een gebrek aan netsnoeren, verplaats je deze gemakkelijk over je bureau naar waar je ze op dat moment nodig hebt. Het maakt het gemakkelijker om een ​​scherm met iemand anders te delen en stelt je in staat om de lay-out van je setup te buigen wanneer je maar wilt. En als u ooit uw bureaubladconfiguratie door uw huis of zelfs alleen de kamer heeft moeten verplaatsen, weet u hoe handig een lichter scherm zal zijn. Draagbare monitoren wegen gewoonlijk slechts ongeveer twee pond, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn, ongeacht de afstand.

De meeste draagbare monitoren hebben ook ergens extra poorten op hun frame, dus deze schermen kunnen zelfs fungeren als geïmproviseerde poorthubs als je ze nodig hebt.

A Modulaire bureauopstelling

Het hebben van twee monitoren voelt als een universele behoefte voor iedereen die tegenwoordig op een computer werkt. De productiviteitswinsten zijn te hoog om af te wijzen, maar zodra je begint na te denken over drievoudige of zelfs viervoudige monitoropstellingen, wordt het daar meer niche. De meeste mensen hebben niet zoveel schermruimte nodig en vooral niet dat het 24/7 veel ruimte in beslag neemt. Draagbare monitoren bieden dan een interessant alternatief.

Omdat de meeste van hen dun en gemakkelijk op te bergen zijn, kunt u zoveel displays uittrekken als u nodig hebt en ze opbergen als u klaar bent voor de dag. Geen behoefte aan enorme multi-monitor stands met overal kabels. Schaf gewoon een paar extra draagbare monitoren aan die voor stroom op uw desktop kunnen worden aangesloten en breid uw installatie snel uit om zoveel schermen te hebben als u wilt.

De grootste Nadeel zijn de specificaties

De meeste draagbare monitoren beginnen rond de $ 100 – Prijsklasse van $ 150, wat jammer is omdat de specificaties die u van de meeste draagbare monitoren kunt verwachten, niet geweldig zijn. Desktopmonitoren zijn overgeschakeld naar 4K-resoluties en hoge verversingsfrequenties, terwijl draagbare monitoren nog steeds meestal 1080p gebruiken. Sommige op gaming gerichte draagbare schermen hebben echter hogere verversingssnelheden.

Als u een high-fidelity-display nodig heeft, zullen deze waarschijnlijk niet goed voor u werken. De panelen zijn niet zo goed en kleurnauwkeurigheid is nooit een grote focus, dus het is geen goed idee om deze als een primair scherm voor creatief werk te gebruiken. Hoewel sommige draagbare monitoren betere panelen hebben dan de meeste, zullen ze nog steeds niet overeenkomen met de beste desktopschermen.

Een goede draagbare monitor zal er niet slecht uitzien, let wel, maar als je ;werkt in een veld waar beeldkwaliteit belangrijk is, zijn verre van de beste keuze.

Een goed alternatief voor normale monitoren

Lenovo

Een draagbare monitor zal geen revolutie teweegbrengen in uw desktopconfiguratie, maar het kan extra mobiliteit en flexibiliteit bieden waarvan u zich misschien niet had gerealiseerd dat u deze nodig had. Het zijn eenvoudige, gemakkelijke manieren om uw installatie uit te breiden die, hoewel ze misschien niet in staat zijn om beelden van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, unieke voordelen kunnen bieden waar standaardmonitoren moeite mee hebben. De meeste computermonitoren zijn grotendeels hetzelfde product met verschillende specificaties, wat prima is, maar het hebben van extra opties zoals deze is geweldig om je meer opties te geven voor hoe je werkt.

Er zijn veel draagbare monitoren voor verschillende prijsklassen en gebruiksscenario's, van grotere schermen tot zelfs op gaming gerichte schermen. Het kan lastig zijn om degene te vinden die bij uw budget en behoeften past, vooral omdat de markt lang niet zo groot is als desktopmonitoren, maar er zijn nog steeds veel geweldige opties.

De beste draagbare USB-Powered Monitors Best Overall Portable Monitor Lenovo ThinkVision M14 Amazon

$ 238.00
 

Beste budget draagbare monitor AOC e1659Fwu draagbare monitor Amazon

$ 124.99
& nbsp;

Beste draagbare monitor met groot scherm NIUTO 17,3-inch draagbare monitor Amazon

$ 339.99
& nbsp;

Beste draagbare monitor voor gaming G-Story GSV56FT draagbare monitor Amazon

$ 279.99
& nbsp;