Microsoft zet “gewaardeerde klanten” voor op Xbox Scalpers

0
39

Heb je moeite om een ​​Xbox Series X te vinden? Microsoft kan u helpen, aangezien het bedrijf “gewaardeerde klanten” de mogelijkheid om een ​​Xbox Series X-bundel te kopen zonder te hoeven concurreren met de scalpers en bots.

Volgens The Verge biedt Microsoft een "beperkte voorraad Xbox Series X-bundels" naar wat het 'gewaardeerde klanten' noemt. Het lijkt erop dat Microsoft deze speciale bundel aanbiedt aan mensen die in het verleden iets in de Microsoft Store hebben gekocht, hoewel het niet precies duidelijk is hoeveel je moet uitgeven of dat er randomisatie plaatsvindt.< /p>

“Omdat je een gewaardeerde Microsoft-klant bent, willen we je laten weten dat de Microsoft Store zojuist een beperkte voorraad Xbox Series X-bundels heeft ontvangen die beschikbaar zijn voor aankoop in de Microsoft Store,&#8221 ; de e-mail leest. Met een unieke link kunnen klanten de bundel kopen zonder het gedoe van wachten in een virtuele rij.

GERELATEERDJe Xbox-controllers schoonmaken

Microsoft vereist dat je een bundel koopt met een extra controller en een game. Je kunt kiezen uit Madden 22, GTA V, Rust, Far Cry 6, Hasbro Family Fun Pack, Mortal Kombat 11 Ultimate, Insurgency Sandstorm en Diablo 2 Resurrected. Er zijn veel verschillende soorten spellen beschikbaar, dus er is er waarschijnlijk wel een die bij je past.

Als je een van deze e-mails van Microsoft krijgt, prijs jezelf dan gelukkig, want het is niet zo’ het lijkt alsof ze naar iedereen uitgaan.

LEES VOLGENDE

  • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen
  • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
  • › Black Friday 2021: beste technische deals
  • › Hoe u de verlichting aanzet met uw wekker
  • › Black Friday 2021: beste pc-deals
  • › Black Friday 2021: Beste Apple-deals