Microsoft sätter “värderade kunder” före Xbox Scalpers

0
90

Kämpar du för att hitta en Xbox Series X? Microsoft kanske har dig täckt, eftersom företaget erbjuder “värderade kunder” möjligheten att köpa ett Xbox Series X-paket utan att behöva konkurrera med scalpers och bots.

Enligt The Verge erbjuder Microsoft ett “begränsat utbud av Xbox Series X-paket” till vad det kallar “värderade kunder.” Det verkar som att Microsoft erbjuder detta speciella paket till personer som har köpt från Microsoft Store tidigare, även om det inte är klart exakt hur mycket du behöver ha spenderat eller om det händer någon slumpmässig slumpmässighet.< /p>

“Eftersom du är en uppskattad Microsoft-kund vill vi informera dig om att Microsoft Store precis har fått ett begränsat utbud av Xbox Series X-paket som finns att köpa i Microsoft Store,&#8221 ; mejlet lyder. En unik länk låter kunderna köpa paketet utan att behöva ta itu med besväret med att vänta i en virtuell kö.

RELATERATSå här sanerar du dina Xbox-kontroller

Microsoft kräver att du köper ett paket som innehåller en extra kontroller och ett spel. Du kan välja mellan Madden 22, GTA V, Rust, Far Cry 6, Hasbro Family Fun Pack, Mortal Kombat 11 Ultimate, Insurgency Sandstorm och Diablo 2 Resurrected. Det finns många olika typer av spel tillgängliga, så det finns förmodligen ett som passar din smak.

Om du får ett av dessa e-postmeddelanden från Microsoft, betrakta dig själv som lyckligt lottad eftersom det gör det’ det verkar som om de går ut till alla.

LÄS NÄSTA

  • › 12 grundläggande Excel-funktioner som alla borde känna till
  • › Vad är ett system på ett chip (SoC)?
  • › Black Friday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
  • › Så här tänder du ljus med ditt larm
  • › Black Friday 2021: Bästa PC-erbjudanden
  • › Black Friday 2021: Bästa Apple-erbjudanden