Koop de Apple Watch Series 3 niet

0
133
Apple

De Apple Watch Series 3 lijkt misschien een gemakkelijke en betaalbare toegang tot de wereld van de Apple Watch, maar we raden je aan een ander model te kopen, tenzij je op zoek bent naar een oefening in frustratie en teleurstelling.

Het is nog steeds te koop in 2021 (en 2022)

Naast het debuut van de Apple Watch Series 7 in september 2021, deed Apple nog een aankondiging: het zou de Apple Watch Series 3 blijven verkopen. De Series 3 debuteerde in 2017, maar Apple's prijs van $ 199 voor het apparaat maakt het lijkt een betaalbare manier voor gebruikers om de Apple Watch op maat uit te proberen.

Hoewel het het goedkoopste horloge-model van Apple is, heeft het zowel grote als kleine tekortkomingen die u kunnen hebben spijt van de aankoop.

Waarom zou je de Apple Watch Series 3 vermijden?

Iedereen die ooit een iPhone voorbij zijn beste tijd heeft gebruikt, weet dat alleen omdat Apple een update voor oudere apparaten aanbiedt, dit niet betekent dat het ook goed zal werken op deze apparaten.

De Apple Watch Series 3 is dat wel. begint zijn leeftijd op een aantal frustrerende manieren te tonen. Dankzij de relatief kleine 8 GB opslag aan boord is zelfs het updaten van het horloge naar de nieuwste versie van watchOS een ingewikkeld proces.

Advertentie

Tenzij u uw Apple Watch nooit daadwerkelijk gebruikt, raakt de beperkte opslagruimte vrij snel vol. Dankzij de grootte van watchOS-updates is er vaak niet genoeg om te updaten zonder een back-up van de gegevens van uw horloge te maken, de update te installeren en vervolgens uw gegevens te herstellen vanaf een back-up.

Onthoud, dit is elke keer dat u watchOS bijwerkt. Deze komen misschien niet zo vaak voor, maar de eerste keer dat je het moet doen, zal irritant zijn.

Dit veronderstelt natuurlijk dat Apple de Series 3 in toekomstige watchOS-updates blijft ondersteunen. Niemand wil een product kopen om te zien dat het bedrijf de ondersteuning ervoor binnen een jaar laat vallen. Apple heeft geen plannen aangekondigd om de ondersteuning te laten vallen, maar het bedrijf heeft ook geen langetermijnoverzicht gegeven voor de toekomst van de Series 3.

Wat moet je in plaats daarvan kopen?

Apple

Zelfs als je een klein budget hebt, zijn er betere opties beschikbaar dan de Apple Watch Series 3. Ja, ze kosten misschien meer, maar je krijgt tegelijkertijd meer waar voor je geld.

De Apple Watch SE is voor de meeste mensen een betere optie dan de Series 3, maar vanaf september 2021 kost het $ 279 voor de Series 3's $ 199. Als je in de eerste plaats twijfelt over het kopen van een Apple Watch, kan dat prijsverschil een dealbreaker zijn. Dat gezegd hebbende, als je absoluut een Apple Watch wilt, is de SE het extra geld waard.

Zowel de Apple Watch Series 3 als de Apple Watch SE hebben dual-coreprocessors, hartslagsensoren en beloven een batterijduur van ongeveer 18 uur. De Apple Watch SE is iets groter, met kastafmetingen van 44 mm en 40 mm, terwijl de Apple Watch Series 3 wordt geleverd met kastafmetingen van 42 mm en 38 mm.

Advertentie

De Apple Watch SE heeft als groot voordeel dat je een model kunt kopen met een mobiele radio, die volledig ontbreekt in de Apple Watch Series 3. Het heeft ook een groter scherm met kleinere randen, een luidere luidspreker en 32 GB opslagruimte in vergelijking met de 8 GB in de Series 3.

De extra opslagruimte in de Apple Watch SE zou reden genoeg moeten zijn om voor dit model te kiezen, ervan uitgaande dat je van plan bent om het up-to-date te houden. De nieuwere chip in dit model zou ook langer goed moeten blijven werken met toekomstige watchOS-updates, waardoor de SE langer meegaat.

Beste goedkope Apple Watch

Apple Watch SE

De Apple Watch SE kost iets meer, maar je krijgt modernere hardware die langer meegaat.

Amazon

 

Overweeg om tweedehands te kopen

Als je niet geïnteresseerd bent in de Apple Watch SE, zijn er nog steeds opties om een ​​beter horloge te krijgen dan de Series 3 zonder meer uitgeven dan waar u zich prettig bij voelt.

Een van de beste manieren om geld te besparen op Apple-producten en toch iets te krijgen waarvan u zeker weet dat het direct uit de doos werkt, is door te kopen in de eigen Refurbished-winkel van Apple. U profiteert van de prijsbesparingen als u tweedehands koopt, maar uw Apple Watch verschijnt in nieuwstaat in een zo goed als nieuwe verpakking.

Op het moment van schrijven kun je een Apple Watch Series 4 GPS in het Refurbished-gedeelte van de Apple Store online vinden voor $ 279. Ja, dat is meer dan het prijskaartje van $ 199 van de Series 3, maar je krijgt een groter, helderder scherm, een langere batterijduur en een slankere behuizing.

Advertentie
< p>Je kunt ook nog meer geld besparen door te kiezen voor een van de vele diensten die gebruikte Apple Watch-modellen doorverkopen. Als je deze route wilt volgen, hebben we een complete gids om geld te besparen op Apple-producten die je kan helpen.

Wat als je echt een Series 3 wilt?

Het is mogelijk dat je een fan bent van het iets hardere uiterlijk van de Series 3 in vergelijking met de rondere vormen van nieuwere Apple Watch-modellen. Misschien vind je de maat 38 mm prettig in vergelijking met de iets grotere maten van de Series 4 en later.

Natuurlijk kan het ook zijn dat je echt niet te veel wilt uitgeven aan wat in wezen een accessoire is, maar toch liever nieuw koopt. Er zijn genoeg goede redenen om een ​​Apple Watch te kopen.

Als je absoluut vastbesloten bent om een ​​Apple Watch Series 3 te kopen, laat ons je dan niet tegenhouden. Zorg ervoor dat u zich bewust bent van de nadelen voordat u op die koopknop klikt.

LEES VOLGENDE

  • › Black Friday 2021: Beste Apple-deals
  • › De beste Apple Watch van 2021
  • › Black Friday 2021: beste technische deals
  • › Black Friday 2021: beste pc-deals
  • › Black Friday 2021: Beste Apple-deals
  • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
  • › Hoe u de verlichting aanzet met uw wekker
  • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen