De beste cadeaus voor lezers van 2021

0
98
file404/Shutterstock.com

De kans is groot dat je iemand kent die een enorme boekenwurm is. Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor hen? We staan ​​achter je! We hebben de beste cadeaus voor lezers gevonden, of ze nu de voorkeur geven aan fysieke boeken of audioboeken, evenals een paar leuke en gezellige keuzes.

Inhoudsopgave< p>

Voor de boekenverzamelaar: boek van de maand
Voor de digitale lezer: Kindle Paperwhite
Voor de liefhebber van audioboeken: hoorbaar
Luister naar audioboeken (of niets): Jabra Elite 85t-oordopjes
Zie wat je leest: clip-on-lamp
Houd je plek: bibliotheekkaartbladwijzer
Kom lekker op: een gebreide deken
Nik terwijl je leest: abonnement met slokjes bij de thee
Zet je drankje neer: horrorboekonderzetters
Bescherm je Kindle: een boekenachtige omslag
Voor Uw boekenplank: houten boekensteunen

Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van Review Geek, LifeSavvy en How-To Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Voor de boekenverzamelaar: boek van de maand

Boek van de maand

Niemand kan ontkennen dat eReaders de gemakkelijkste manier zijn om omvangrijke boeken zoals War & Vrede, maar voor degenen die de voorkeur geven aan fysieke boeken, is de Boek van de Maand-abonnementsbox het geschenk dat blijft geven. Elke maand kiest de service vijf van de nieuwste en beste titels die die maand in de schappen liggen; vanaf daar kies je degene die er het beste uitziet, en het zal kort daarna voor je deur staan.

De dienst begrijpt ook dat het leven druk is; wanneer je besluit dat je wat meer tijd nodig hebt om je laatste boek uit te lezen, kun je het abonnement een maand pauzeren en het weer hervatten zodra je helemaal bij bent. Boeken omvatten verschillende genres, en eerdere selecties bevatten Everything We Didn’t Say van Nicole Baart, Half Sick of Shadows van Laura Sebastian, Win Me Something door Kyle Lucia Wu, The Seven Husbands of Evelyn Hugo door Taylor Jenkins Reid, The Invisible Life of Addie LaRue door VE Schwab, en Circe door Madeline Miller.

Voor de boekenverzamelaar

Boek van de maand

Elke maand een nieuw boek thuisbezorgd? Met Boek van de Maand kun je dromen waarmaken!

Meld je nu aan

 

Voor de digitale lezer: Kindle Paperwhite

Amazon

Niet iedereen houdt van fysieke boeken, en dat is prima. Als je liever in digitale vorm van je leest geniet, biedt de Kindle Paperwhite je alle functies die je van een eReader mag verwachten. Je hebt genoeg ruimte om duizenden van je favoriete boeken op te bergen, want het bevat 8 GB aan opslagruimte, en het is dun genoeg om in je tas of tas te stoppen, zodat je het onderweg mee kunt nemen.

Het 6,8-inch scherm heeft dunnere randen en 20% snellere pagina's omslaan dan zijn voorganger, evenals een 300ppi schitteringsvrij scherm dat eruitziet als echt papier, zelfs als je buiten in de zon aan het lezen bent. Instelbaar warm licht houdt je ogen comfortabel en blij terwijl je leest, en je kunt het indien nodig verschuiven van helderwit naar gezellig amber. Het is zelfs waterbestendig, dus lees gerust bij het zwembad. De batterij gaat tot 10 weken mee per oplaadbeurt, en je kunt hem zelfs koppelen met Audible en een Bluetooth-speaker als je naar je verhaal wilt luisteren (zoals tijdens het koken of schoonmaken).

Voor de Digital Reader

Kindle Paperwhite

Net als boeken lezen, behalve digitaal ! Neem je bibliotheek mee voor onderweg, zelfs bij het zwembad met de Kindle Paperwhite.

Amazon

$ 104.99
$ 139,99 Bespaar 25%

Voor het audioboek Lover: Audible

Amazon

Hoorbaar is de gemakkelijkste manier om van audioboeken te genieten of, zoals we hierboven vermeldden, naar je verhaal te luisteren als je geen zin hebt om het te lezen. De service vereist een maandelijks abonnement, maar omvat een gratis proefperiode van 30 dagen en geeft je toegang tot duizenden geweldige verhalen in elk denkbaar genre, van sciencefiction en klassieke literatuur tot onderwijs en zelfontwikkeling. Er zijn zelfs titels die je kinderen leuk zullen vinden, zoals de Harry Potter-serie, Percy Jackson en klassieke boeken.

Je kunt door titels bladeren op genre, auteur, taal, duur, klantbeoordeling, bestsellerlijsten en releasedatum, dus het zou niet lang moeten duren om een ​​nieuwe favoriet te vinden. Het is ook gastheer voor verschillende populaire podcasts, zoals Today, Explained van Vox, Lore van Aaron Mahnke en Stuff You Should Know door iHeartRadio. Audible heeft talloze leuke opties waarmee je je hele gezin het hele jaar door tot ver buiten de feestdagen kunt vermaken.

Voor de liefhebbers van audioboeken

Hoorbaar

Vind allerlei populaire audioboeken en podcasts om naar te luisteren met Audible.

Audible

 

Luister naar audioboeken (of niets): Jabra Elite 85t-oordopjes

Jabra

Hoor elk laatste woord van het nieuwste audioboek dat je hebt opgepikt, of geniet van een welverdiende stilte met een paar mooie, echt draadloze oordopjes. De Jabra Elite 85ts biedt een uitstekende actieve ruisonderdrukking, waardoor vervelende achtergrondgeluiden zoals een ventilator, je wasmachine of iets anders zo stil zijn als het graf. Ze zijn een van onze favoriete oordopjes en zijn ook geweldig om naar muziek, podcasts en tv-programma's te luisteren.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuropties, gaan tot 5,5 uur mee plus nog eens 20 of zo dankzij de meegeleverde oplaadcassette. Met een druk op de knop pas je het volume aan en zet je de doorkijkfunctie aan, waardoor je je omgeving kunt horen zonder de oordopjes te verwijderen. Ze hebben zelfs een IPX4-classificatie, dus ze zijn bestand tegen licht zweet en water als je ze wilt dragen terwijl je traint (ook wel de perfecte tijd om naar een audioboek of podcast te luisteren).

Luister naar audioboeken (of Niets)

Jabra Elite 85t-oordopjes

Geniet van fantastisch klinkende muziek, audioboeken en podcasts (of wat rust en stilte) met deze echte draadloze oordopjes.

Amazon

$ 149.99
$ 229.99 Bespaar 35%

Zie wat je leest: clip-on lamp

Vekkia

Wil je 's avonds laat je boek lezen zonder het licht in je kamer aan te doen? Houd dingen zichtbaar maar niet verblindend met deze handige clip-on boeklamp. Het wordt geleverd in vier leuke kleuropties en kan gemakkelijk aan je boek worden bevestigd (hoewel je het ook op een dunne richel op je nachtkastje of bedframe kunt klikken).

De lamp heeft drie helderheidsinstellingen en drie temperatuurinstellingen, dus dat u in elk scenario kunt genieten van de perfecte verlichting. Het is super lichtgewicht en zal je boek niet belasten. Het heeft ook een gewatteerde klem en flexibele nek, zodat u het licht precies kunt plaatsen waar u het wilt. En met een oplaadbare batterij (via micro-USB) kun je tot 60 uur lezen voordat je hem opnieuw moet opladen.

Zie wat je leest

Vekkia Clip-On Lamp

Klik deze lamp aan je boek en bekijk de pagina's als je 's avonds aan het lezen bent.

Amazon

 

Houd uw plaats: bibliotheekkaartbladwijzer

BookEphemera

Koop een bladwijzer in plaats van in je boeken te kijken of te proberen te onthouden op welke pagina je bent! En terwijl je toch bezig bent, maak er dan een coole van zoals deze, van BookEphemera, die eruitziet als de vintage kassakaarten die openbare bibliotheken achterin elk boek stoppen. Op elke bladwijzer staat “The Public Library” en bevat andere leuke details, zoals vier kolommen voor betaal- en retourdatums en een verscheidenheid aan andere bibliotheekgerichte details.

U kunt kiezen uit vier kleuren: geel, oranje, bruin of blauw. Er is zelfs een optie om de bladwijzer aan te passen voor een paar dollar extra. Hier heb je de mogelijkheid om een ​​naam en datum aan de bladwijzer toe te voegen, wat een leuke manier is om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen. Aanpassing is echter alleen beschikbaar in rode inkt. De bladwijzer meet 5,6 inch x 2 inch en is gedrukt op ongecoat premium crèmepapier, dus hij zal boek na boek (na boek) vasthouden.

Keep Your Place

Bibliotheekkaartbladwijzer

Bladwijzers zijn cool, maar bladwijzers die eruitzien als vintage betaalkaarten voor openbare bibliotheken.

BookEphemera

 < /p>

Get Cozied Up: een gebreide deken

Amazon

Maak je leeservaring nog beter door het gezellig te maken met een zachte gebreide deken. Deze dubbelzijdige deken heeft aan de ene kant 100% acryl met een schattig kabelpatroon, terwijl de andere kant luxe zacht sherpafleece heeft. Het is verkrijgbaar in grijsblauw, crème, grijs, ivoorwit, lichtgrijs, saliegroen, mosterdgeel, marineblauw en gebrand oranje, dus je kunt degene kiezen die het beste bij je interieur past.

De deken meet 60 x 80 inch, dus hij is ruim voldoende en perfect om te gebruiken als deken of zelfs als dekbed op je bed. En maak je geen zorgen over het per ongeluk morsen. Je kunt de deken in je wasmachine en droger gooien wanneer deze schoongemaakt moet worden.

Maak het jezelf gemakkelijk

Een gebreide deken

Deze deken houdt je warm en gezellig terwijl je al je boeken leest.

Amazon

$ 39.99

Sip While You Read: Sips door Tea Subscription

Sips door

Een warme kop thee aan je zijde is een cruciaal onderdeel van de gezellige leeservaring, dus zorg ervoor dat je altijd wat te steil hebt. Met een Sips by Tea-abonnement krijg je elke maand vier verschillende soorten thee thuisgestuurd. Dat geeft je genoeg om ten minste 16 kopjes te zetten en een paar nieuwe soorten te proberen (van meer dan 150 wereldwijde theemerken) terwijl je toch bezig bent.

De abonnementsbox wordt naar jouw smaak gepersonaliseerd. Je zult een korte quiz doen voordat je je aanmeldt, zodat de service beter kan bepalen welke thee je wilt sturen. Je kunt zelf bepalen of je thee in losse blaadjes of in een zakje wilt, met of zonder cafeïne, met toegevoegde smaken, en zelfs voor welke soorten thee je openstaat. Proost daarop!

Nip terwijl je leest

Sips by Tea-abonnement

Krijg elke maand vier nieuwe soorten thee, zodat je kunt genieten van iets nieuws terwijl je leest.

Nips van

 

Zet je drankje neer: onderzetters voor horrorboeken

Als je thee eenmaal doordrenkt is, heb je een plek nodig om je mok tussen de slokjes neer te zetten, zoals een schattig onderzettertje. Dit slimme vierdelige onderzetters heeft als thema de klassieke gotische horrorboekomslagen en zorgt voor de perfecte leeswijzer voor het boekenhoekje van je huis.

De titels die worden weergegeven zijn van Mary Shelley's < i>Frankenstein, Bram Stoker's Dracula, Washington Irving's The Legend of Sleepy Hollow en Robert Louis Stevenson's Vreemde zaak van Dr Jekyll en meneer Hyde. Als je een fan bent van deze klassieke verhalen, zijn deze gewaagde en kleurrijke onderzetters een must-have. Ze zijn verzegeld met een glanzende hars die hittebestendig en waterdicht is, zodat ze jarenlang hete mokken en het per ongeluk morsen van thee kunnen weerstaan.

Zet je drankje neer

Horrorboekonderzetters

Stel je voor dit: onderzetters, maar met een thema als iconische klassieke gotische horrorboekomslagen. Cool, toch?

Amazon

$ 22,00

Bescherm je Kindle: een boekachtige omslag

KleverCase

Als je besluit een nieuwe Kindle Paperwhite voor jezelf op te halen, wil je er waarschijnlijk ook een beschermhoes voor kopen. Houd alles in het thema van een boek met deze omslag van imitatieleer die eruitziet als een boek van uitgeverij Penguin. Er zijn ook meer dan 10 andere boekachtige omslagopties om uit te kiezen, voor het geval je een specifieke titel wilt in plaats van dit meer generieke ontwerp.

Deze hoes is compatibel met alle Kindle Paperwhite-modellen en is handgemaakt in Engeland met materialen uit het VK en traditionele boekbindtechnieken. Het is gemaakt van veganistisch, luxe kunstleer en is lichtgewicht en spatwaterdicht.

Bescherm je Kindle

Een boekachtige omslag

Een hoesje is geweldig om te kopen voor je Kindle, en we zijn dol op deze met hun leuke ontwerpen met een boekthema.

Amazon

$ 39.95

Voor uw boekenplank: Houten boekensteunen

< figure style="width: 1920px" class="wp-caption alignnone">Pandapark

Houd je boeken rechtop en georganiseerd met deze eenvoudige maar stijlvolle houten boekensteunen. Ze zijn de perfecte manier om te voorkomen dat je boeken van een plank of tafel vallen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Ze zijn gemaakt van meerdere houtsoorten, zoals esdoorn of walnoot, en hebben een natuurlijke antislipcoating die bestand is tegen slijtage. Je hebt ook een paar kleuropties om uit te kiezen, zodat je kunt matchen met de rest van de inrichting van je huis.

Voor je boekenplank

Houten boekensteunen

Deze stijlvolle houten boekensteunen houden uw boeken rechtop en georganiseerd.

Amazon

$ 15.98