De bästa presenterna till läsare 2021

0
140
file404/Shutterstock.com figur>

Odsatsen är att du känner någon som är en enorm bokmask. Letar du efter den perfekta julklappen till dem? Vi har din rygg! Vi hittade de bästa presenterna till läsare, oavsett om de föredrar fysiska böcker eller ljudböcker, samt några val som är roliga och mysiga.

Innehållsförteckning< p>

För boksamlaren: Månadens bok
För den digitala läsaren: Kindle Paperwhite
För ljudboksälskaren: Audible
Lyssna på ljudböcker (eller ingenting): Jabra Elite 85t Earbuds
Se vad du läser: Clip-On Lamp
Behåll din plats: bibliotekskortbokmärke
Get Cozied Up: A Knit Blanket
Slip While You Read: Sips by Tea Subscription
Set Your Drink Down: Horror Book Coasters
Protect Your Kindle: A Bookish Cover
För Din bokhylla: bokstöd i trä

Glad helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från Review Geek, LifeSavvy och How-To Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

För boksamlaren: Månadens bok

Månadens bok

Ingen kan förneka att e-läsare är det enklaste sättet att konsumera skrymmande böcker som War & Fredmen för de som föredrar fysiska böcker är prenumerationsboxen Månadens bok gåvan som fortsätter att ge. Varje månad väljer tjänsten ut fem av de senaste och bästa titlarna som kommer ut på hyllorna den månaden; därifrån väljer du den som ser snyggast ut, och den kommer precis utanför dörren.

Tjänsten förstår också att livet blir hektiskt; Närhelst du bestämmer dig för att du behöver lite mer tid för att slutföra din sista bok kan du pausa prenumerationen i en månad och återuppta den när du väl är ikapp. Böcker spänner över en mängd olika genrer, och tidigare urval har innehållit Allt vi inte sa av Nicole Baart, Half Sick of Shadows av Laura Sebastian, Win Me Something av Kyle Lucia Wu, The Seven Husbands of Evelyn Hugo av Taylor Jenkins Reid, The Invisible Life of Addie LaRue av VE Schwab och Circe av Madeline Miller.

För boksamlaren

Månadens bok

Vill du ha en ny bok levererad till din dörr varje månad? Med Månadens bok kan du leva drömmen!

Registrera dig nu

 

För den digitala läsaren: Kindle Paperwhite

Amazon

Alla gillar inte fysiska böcker, och det är bra. Om du föredrar att njuta av dina läsningar i digital form, erbjuder Kindle Paperwhite dig alla funktioner du kan hoppas på i en e-läsare. Du kommer att ha gott om plats att förvara tusentals av dina favoritböcker, eftersom den innehåller 8 GB lagringsutrymme, plus att den är smal nog att lägga i handväskan eller väskan så att du kan ta den med dig på språng.

6,8-tumsskärmen har tunnare kanter och 20 % snabbare sidvändningar än sin föregångare, samt en 300 ppi bländfri skärm som ser ut som riktigt papper även när du läser ute i solen. Justerbart varmt ljus håller dina ögon bekväma och glada medan du läser, och du kan ändra det från ljust vitt till en mysig bärnsten efter behov. Den är till och med vattentät, så läs gärna vid poolen. Batteriet räcker i upp till 10 veckor per laddning, och du kan till och med para ihop det med Audible och en Bluetooth-högtalare när du vill lyssna på din berättelse (som när du lagar mat eller städar).

För den digitala läsaren

Kindle Paperwhite

Gillar att läsa böcker, förutom digitala ! Ta med ditt bibliotek på språng, även vid poolen med Kindle Paperwhite.

Amazon

$ 104,99
$ 139,99 Spara 25%

För Audiobook Älskare: Audible

Amazon

Audible är det enklaste sättet att njuta av ljudböcker eller, som vi nämnde ovan, lyssna på din berättelse när du inte är på humör att läsa den. Tjänsten kräver en månadsprenumeration men inkluderar en gratis 30-dagars provperiod och ger dig tillgång till tusentals fantastiska berättelser inom alla tänkbara genrer, från science fiction och klassisk litteratur till utbildning och självutveckling. Det finns till och med titlar som dina barn kommer att gilla, som serien Harry Potter, Percy Jackson och klassiska böcker.

Du kan bläddra bland titlar efter genre, författare, språk, varaktighet, kundbetyg, bästsäljarlistor och släppdatum, så det borde inte ta lång tid att hitta en ny favorit. Den är också värd för olika populära poddsändningar, som Today, Explained from Vox, Lore av Aaron Mahnke och Stuff You Should Know av iHeartRadio. Audible har massor av roliga alternativ som kommer att underhålla hela din familj långt efter semestern året runt.

För ljudboksälskare

Hörbar

Hitta alla typer av populära ljudböcker och poddar att lyssna på med Audible.

Audible

 

Lyssna på ljudböcker (eller ingenting): Jabra Elite 85t Earbuds

Jabra

Hör vartenda ord från den senaste ljudboken du plockade upp, eller njut av en välförtjänt lugn stund med ett par snygga trådlösa hörsnäckor. Jabra Elite 85ts erbjuder enastående aktiv brusreducering, vilket säkerställer att irriterande bakgrundsljud som en fläkt, din tvättmaskin eller något annat är tyst som graven. De är ett av våra favoritpar med hörsnäckor och är även perfekta för att lyssna på musik, poddsändningar och tv-program.

De kommer i en mängd fina färgalternativ, håller i upp till 5,5 timmar plus ytterligare 20 eller så tack vare det medföljande laddningsfodralet. Med en knapptryckning kan du justera volymen och slå på genomhörningsfunktionen, som låter dig höra din omgivning utan att egentligen ta bort knopparna. De har till och med en IPX4-klassificering, så de kommer att motstå lätt svett och vatten om du vill bära dem medan du tränar (aka den perfekta tiden att lyssna på en ljudbok eller podcast).

Lyssna på ljudböcker (eller Ingenting)

Jabra Elite 85t Earbuds

Njut av fantastiskt lätande musik, ljudböcker och poddsändningar (eller lugn och ro) med dessa äkta trådlösa hörsnäckor.

Amazon

$ 149,99
$ 229,99 Spara 35%

Se vad du läser: Clip-On Lamp

Vekkia

Vill du läsa din bok sent på kvällen utan att tända ljuset i ditt rum? Se till att saker och ting är synliga men inte bländande med denna bekväma boklampa. Den finns i fyra roliga färgalternativ och fästs enkelt på din bok (även om du också kan fästa den på en tunn kant på ditt nattduksbord eller sängram).

Ljuset har tre ljusstyrkainställningar och tre temperaturinställningar så att du kan njuta av den perfekta belysningen i alla scenarier. Den är superlätt och kommer inte att tynga ner din bok. Den har även en vadderad klämma och flexibel hals så att du kan placera ljuset precis där du vill ha det. Och med ett uppladdningsbart batteri (via mikro-USB) kan du njuta av upp till 60 timmars läsning innan du behöver ladda det igen.

Se vad du läser

Vekkia Clip-On Lamp

Kläm fast den här lampan på din bok och se sidorna när du läser på natten.

Amazon

 

Keep Your Place: Library Card Bookmark

BookEphemera

Skaffa ett bokmärke istället för att lura dina böcker eller försöka komma ihåg vilken sida du är på! Och medan du håller på, gör den till en cool sådan här, från BookEphemera, som ser ut som de gamla kassakorten som offentliga bibliotek lägger på baksidan av varje bok. Varje bokmärke säger “The Public Library” och innehåller andra roliga detaljer som fyra kolumner för utchecknings- och returdatum och en mängd andra bibliotekscentrerade detaljer.

Du har fyra färgalternativ att välja mellan gul, orange, brun eller blå. Det finns till och med ett alternativ att anpassa bokmärket för några dollar extra. Här har du möjlighet att lägga till ett namn och datum till bokmärket, vilket är ett roligt sätt att lägga till en personlig touch. Anpassning är dock endast tillgänglig i rött bläck. Bokmärket mäter 5,6 tum x 2 tum och är tryckt på obestruket premium krämpapper, så det håller bok efter bok (efter bok).

Keep Your Place

Bibliotekskortbokmärke

Bokmärken är coola, men bokmärken som ser ut som gamla offentliga bibliotekskort till kassan.

BookEphemera

 < /p>

Få mys: A Knit Blanket

Amazon

Gör din läsupplevelse bättre genom att mysa med en mjuk stickad filt. Denna dubbelsidiga filt har 100 % akryl på ena sidan med en söt kabelstickad design, medan den andra sidan har lyxig mjuk sherpa-fleece. Den finns i gråblått, grädde, grått, elfenbensvitt, ljusgrå, salviagrönt, senapsgult, marinblått och bränt orange, så du kan välja den som bäst matchar ditt hems inredning.

Filten mäter 60 x 80 tum, så den är mycket rymlig och är perfekt att använda som en täcke eller till och med som ett täcke på din säng. Och oroa dig inte för oavsiktligt spill—du kan slänga filten i din tvättmaskin och torktumlare när den behöver rengöras.

Ta det mysigt

En stickad filt

Denna filt kommer att hålla dig varm och mysig medan du läser alla dina böcker.

Amazon

$ 39,99

Sip medan du läser: Sips av Tea Subscription

Slipar av

Att ta en varm kopp te vid din sida är en viktig del av den mysiga läsupplevelsen, så se till att du alltid har lite att dra. Med en Sips by Tea-prenumeration får du fyra olika typer av te skickade till din dörr varje månad. Det ger dig tillräckligt för att göra minst 16 koppar och prova några nya sorter (från över 150 globala temärken) medan du håller på.

Prenumerationsboxen är anpassad efter din smak. Du tar en kort frågesport innan du registrerar dig som hjälper tjänsten att bättre avgöra vilka teer som ska skickas till dig. Du får säga om du föredrar ditt te lösblad eller i påsar, med eller utan koffein, med tillsatta smaker, och till och med vilka typer av te du är öppen för. Skål för det!

Smutta medan du läser

Slutar med teprenumeration

Få fyra nya sorters te levererade till dig varje månad så att du kan smutta på något fräscht medan du läser.

Smuttar med

 

Set Your Drink Down: Horror Book Coasters

När ditt te väl är genomsyrat behöver du någonstans att ställa ner din mugg mellan klunkarna, som en söt glasunderlägg. Detta smarta fyrapack med glasunderlägg är temat efter klassiska gotiska skräckbokomslag och ger den perfekta bokaktiga touchen för ditt hems bokvrå.

Titlarna som visas är Mary Shelleys < i>Frankenstein, Bram Stoker’s Dracula, Washington Irving’s The Legend of Sleepy Hollow och Robert Louis Stevenson’s Strange Case of Dr Jekyll och Mr Hyde. Om du är ett fan av dessa klassiska berättelser är dessa djärva och färgglada glasunderlägg ett måste. De är förseglade med ett glänsande harts som är värmebeständigt och vattentätt, så de håller upp till åratal av varma muggar och oavsiktligt tespill.

Ställ ner din drink

Skräckbokunderlägg

Föreställ dig detta: glasunderlägg, men med teman som ikoniska klassiska gotiska skräckbokomslag. Coolt, eller hur?

Amazon

22,00 USD

Protect Your Kindle: A Bookish Cover

KleverCase

Om du skulle välja att köpa en ny Kindle Paperwhite till dig själv, kommer du förmodligen också vilja köpa ett skyddsfodral för den. Håll saker med boktema med det här omslaget i konstläder som ser ut som en bok från Penguin förlag. Det finns fler än 10 andra bokaktiga omslagsalternativ att välja mellan också, om du vill ha en specifik titel istället för denna mer generiska design.

Detta fodral är kompatibelt med alla Kindle Paperwhite-modeller och är handgjort i England med material från Storbritannien och traditionella bokbindningstekniker. Den är gjord av veganvänligt lyxigt konstläder och är lätt och stänksäker.

Skydda din Kindle

Ett bokligt omslag

Ett fodral är en bra sak att köpa till din Kindle, och vi älskar dessa med deras roliga design med boktema.

Amazon

$ 39,95

För din bokhylla: Trä Bookends

< figure style="width: 1920px" class="wp-caption alignnone">Pandapark

Håll dina böcker upprätt och organiserade med dessa enkla men eleganta bokstöd i trä. De är det perfekta sättet att förhindra att dina böcker ramlar av en hylla eller ett bord utan att ta för mycket plats. De är konstruerade med flera typer av trä, som lönn eller valnöt, och har en halkfri naturlig beläggning som håller mot slitage. Du har också några färgalternativ att välja mellan, så att du kan matcha resten av ditt hems inredning.

För din bokhylla

Träbokstöd

Dessa stiliga trä bokstöd kommer att hålla dina böcker upprätt och organiserade.

Amazon

$ 15,98