Sverige jagar fjärde raka segern – här är startelvan

0
14

Klockan 18.30 är det dags för avspark i VM-kvalmatchen mellan Sverige och Finland. Skadedrabbade lagkaptenen Caroline Seger får starta på bänken och ersätts på mittfältet av Häckens Filippa Curmark, skriver TT. Barcelonas Fridolina Rolfö hoppar in för Real Madrid-stjärnan Kosovare Asllani som också hon får stå över på grund av en skada. Även Stina Blackstenius, det vanliga förstavalet på topp, lider av en skada och är ännu inte redo att starta. Matchen spelas på Gamla Ullevi i Göteborg där samtliga 14 500 biljetter har sålt slut. Sverige leder gruppen på nio poäng efter tre inledande segrar mot Slovakien, Georgien och Irland. Finland ligger tvåa i gruppen. Hedvig Lindahl
Hanna Glas, Amanda Ilestedt, Magdalena Eriksson, Jonna Andersson –
Filippa Angeldal, Fridolina Rolfö, Filippa Curmark
Sofia Jakobsson, Lina Hurtig, Olivia Schough