Je iPhone wordt pas in 2022 je rijbewijs

0
19
Apple

Apple heeft een van de meest verwachte iOS 15- en watchOS 8-functies uitgesteld. Als je ernaar uitkeek om je telefoon als je rijbewijs te gebruiken, zul je moeten wachten tot begin 2022.

Aanvankelijk was Apple van plan om de driver te lanceren’ s-licentie in Wallet-functie eind 2021, wat betekende dat het relatief snel zou zijn gelanceerd. Het bedrijf heeft echter stilletjes zijn iOS 15-website bijgewerkt (zoals opgemerkt door MacRumors) met een nieuw releasevenster begin 2022.

GERELATEERDDeze staten krijgen eerst Apple Wallet-rijbewijzen

Apple zei dat de functie eerst zou worden uitgerold in Arizona en Georgië, en kort daarna in Connecticut, Iowa, Kentucky, Maryland, Oklahoma en Utah. Nadat het releasevenster is teruggezet naar begin 2022, is het onduidelijk of al deze staten de functie tegelijkertijd zullen krijgen of dat deze nog steeds dezelfde gespreide uitrol zal hebben.

Helaas is Apple niet specifieker geworden met de releasedatum, waardoor het vaag bleef met het begin van 2022. De functie is niet ingeschakeld in de nieuwste bètaversie van iOS 15.2, dus het lijkt erop dat het bedrijf het ook niet klaar heeft om te testen.

GERELATEERDKun je met iOS 15 eindelijk je portemonnee dumpen?

Wat betreft hoe we de functie zouden gebruiken, zei Apple dat TSA-controlepunten op bepaalde Amerikaanse luchthavens de eerste zouden zijn, en andere plaatsen zullen volgen. Het bedrijf legde sterk de nadruk op beveiliging met de nieuwe functie, dus misschien moest het worden uitgesteld om de implementatie in Wallet verder te vergrendelen.

LEES VOLGENDE

  • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen
  • › Black Friday 2021: Beste Apple-deals
  • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
  • › Hoe u de verlichting aanzet met uw wekker
  • › Black Friday 2021: beste technische deals
  • › Black Friday 2021: beste pc-deals