Horoskop idag, 24 november 2021: Vågen, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kontrollera astrologisk förutsägelse

0
38

Horoskop idag: Skytten, Lejonet, Väduren och andra tecken — kontrollera astrologisk förutsägelse

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Ögonblicket har kommit att leda andra människor en glad dans genom att ta fart och göra berömmelse och rikedom till ditt slutmål. Bara för att ta en ny takt för en förändring, dina kreativa krafter är lika starka som någonsin, och du kan se till dina egna individuella färdigheter och talanger.

ÖXEN (21 april – maj 21)

Det spelar ingen roll om dina nuvarande problem är intensivt personliga – eller strikt offentliga och professionella. Allt som betyder något är att du antar ett öppet förhållningssätt och välkomnar andra människor i ditt förtroende. Du kommer att vara missnöjd med alla handlingar som kräver bedrägeri, hur små de än är.

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Lyckligtvis faller samråd med andra naturligt för dig, men om jag får göra en försiktig observation är du inte alltid så bra på att lyssna på andras svar. Idag måste du ta alla råd till dig, även om det känns som om du har hört allt förut.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

< strong>CANCER (22 juni – 23 juli)

Det sägs att du inte kan hoppa i samma flod två gånger. Denna uråldriga gåta är en astrologisk sanning som är oerhört vettig för tillfället: samma förhållanden kommer aldrig tillbaka, så du måste planera för framtiden, inte leva i det förflutna. Med andra ord, livet är inte en repetition!

LEO (24 juli – 23 augusti)

Det kan vara i ditt bästa intresse att vänta ett tag till innan man tar för mycket på sig förtroende eller slutför personliga arrangemang. Dessutom bör du nu ge partners mer respekt än vad som ibland har varit fallet. Det är det minsta de förtjänar, men det kommer också att återspegla dig väl.

JUNGFULL (24 augusti – 23 september)

Det är inte som att du gör saker i ögonblicket, men du går nu in i en period av maximal otålighet i dina relationer och på jobbet. Var säker på att om du stör ett professionellt partnerskap blir resultatet som önskat. Kom ihåg det gamla talesättet: agera i hast, omvänd dig på fritiden!

VÅGEN (24 september – 23 oktober)

Om du har lyft siktet mot de högre frågorna, de som involverar etik och moral, kan till och med planer som nyligen verkade vara fyllda med hinder bli mycket lättare. Du bör ta en del av äran, men det borde också någon som har gett dig bra, om obekväma, råd.

SKORPIOEN (24 okt. – 22 nov.)

Mercurius, planet för djupa tankar, är nu spännande i linje med ditt tecken. Du måste nu därför utveckla originella idéer. Mer än så kan du dra nytta av den absoluta beslutsamheten att avvisa allt som inte längre passar ditt humör.

SKYTTEN (23 nov. – 22 dec.)

Du är en komplex person, men då behöver du inte att jag ska berätta det för dig. Om du vill kan du fortsätta med livets regler och vanor och behålla en känsla av fantasifullt kaos hemma. Om någon försöker få dig att följa deras idéer, le bara sött och ignorera dem.

STENBOCK (23 dec. – 20 januari)

Starka finansiella indikationer fortsätter men med en tydligt problematisk uppsättning omständigheter. Antingen kommer du att göra en enorm vinst eller så blir du lurad – det finns ingen medelväg. Men spela dina kort med stor försiktighet och du kommer utan tvekan att göra ett bra fynd.

VATUMAN (21 januari – 19 februari)

Om du har din vett för närvarande, kan du snart äntligen komma överens om en affär eller transaktion som har varit det viktigaste i ditt sinne under mycket lång tid. Du kan dock behöva fylla i uppgifterna vid ett senare tillfälle. Nästa vecka borde göra det, så gör dina planer omedelbart.

FISKAR (20 februari – 20 mars)

Nu måste du vara beredd att fatta snabba beslut, mycket eftersom detta kan gå emot strömmen. Om du är i behov av expertråd eller hjälp kan du vänta till imorgon. Också, glad att säga, hårda ansträngningar kommer sannolikt att ge den önskade monetära ersättningen.

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och håll dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste horoskopnyheterna, ladda ner Indian Express-appen.

  • Indian Express-webbplatsen har varit betygsatt GREEN för sin trovärdighet och pålitlighet av Newsguard, en global tjänst som betygsätter nyhetskällor för deras journalistiska standarder.