Horoskop i dag, 24. november 2021: Vekten, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
14

Horoskop i dag: Skytten, Løven, Væren og andre tegn — sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)

Øyeblikket har kommet for å lede andre mennesker en lystig dans ved å ta av og gjøre berømmelse og formue til ditt endelige mål. Bare for å følge en ny taktikk for en forandring, er dine kreative krefter like sterke som alltid, og du kan se på dine egne individuelle ferdigheter og talenter.

TYREN (21. april – mai 21)

Det spiller ingen rolle om dine nåværende problemer er svært personlige – eller strengt offentlig og profesjonell. Alt som betyr noe er at du har en åpenhjertet tilnærming og ønsker andre mennesker velkommen i din tillit. Du vil være misfornøyd med handlinger som krever bedrag, uansett hvor små de er.

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Heldigvis kommer konsultasjon med andre naturlig for deg, men hvis jeg kan gjøre en forsiktig observasjon, er du ikke alltid så flink til å lytte til andres svar. I dag må du ta alle råd til deg, selv om det føles som om du har hørt alt før.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

< strong>KREFT (22. juni – 23. juli)

Det sies at du ikke kan hoppe i samme elv to ganger. Denne eldgamle gåten er en astrologisk sannhet som gir enorm mening for øyeblikket: de samme forholdene vil aldri komme tilbake, så du må planlegge for fremtiden, ikke leve i fortiden. Med andre ord, livet er ikke en repetisjon!

LEO (24. juli – 23. august)

Det kan være til din beste interesse å vente en stund til før du tar for mye på deg tillit eller fullfører personlige ordninger. Dessuten bør du nå gi partnere mer respekt enn noen ganger har vært tilfelle. Det er det minste de fortjener, men det vil også reflektere godt på deg.

JOMFRU (24. august – 23. september)

Det er ikke slik at du gjør ting på et øyeblikk, men du går nå inn i en periode med maksimal utålmodighet i forholdet og på jobben. Vær sikker på at hvis du forstyrrer et profesjonelt samarbeid, blir resultatene som ønsket. Husk det gamle ordtaket: handle i hast, omvend deg i ro og mak!

LIBRA (24. september – 23. okt.)

Hvis du har rettet blikket mot de høyere spørsmålene, de som involverer etikk og moral, kan til og med ordninger som nylig så ut til å være fulle av hindringer bli mye lettere. Du bør ta litt av æren, men det bør også noen som har gitt deg gode, hvis ubehagelige, råd.

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)

Merkur, planeten for dype tanker, er nå spennende på linje med tegnet ditt. Du må nå derfor utvikle originale ideer. Mer enn det kan du dra nytte av den absolutte viljen til å avvise alt som ikke lenger passer ditt humør.

SKYTTER (23. nov. – 22. desember)

Du er en kompleks person, men da trenger du ikke at jeg skal fortelle deg det. Hvis du ønsker det, kan du fortsette med livets regler og vaner og opprettholde en følelse av fantasifullt kaos hjemme. Hvis noen prøver å få deg til å følge ideene deres, bare smil søtt og ignorer dem.

STEINBOKK (23. desember – 20. jan.)

Sterke økonomiske indikasjoner fortsetter, men med et utpreget problematisk sett av omstendigheter. Enten får du en enorm fortjeneste eller så blir du dratt av – det er ingen middelvei. Men spill kortene dine med stor forsiktighet, og du vil utvilsomt gjøre et godt kupp.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

Hvis du har vettet med deg for øyeblikket, kan du snart endelig bli enige om en avtale eller transaksjon som har vært det viktigste i tankene dine i veldig lang tid. Det kan imidlertid hende du må fylle ut detaljene på et senere tidspunkt. Neste uke bør gjøre det, så lag planene dine umiddelbart.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Nå må du være forberedt på å ta raske avgjørelser, mye ettersom dette kan gå mot linja. Hvis du trenger ekspertråd eller hjelp, kan du vente til i morgen. Også, glad for å si, hard innsats vil sannsynligvis gi ønsket pengegodtgjørelse.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste horoskopnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.