ED søker i IREO-lokaler, 3 andre firmaer i PMLA-saken

0
17

IREO MD Lalit Goyal blir tatt til Panchkula-domstolen på tirsdag. (Ekspressfoto av Jaipal Singh)

I forbindelse med etterforskningen av hvitvasking av penger mot IREO-gruppen, gjennomførte Enforcement Directorate (ED) mandag ransaking i flere lokaler i selskapet, inkludert boligen til nestleder og MD Lalit Goyal og lokaler til tre andre selskaper, sa byrået tirsdag.

En ED-erklæring identifiserte de tre andre selskapene som IDM Realty, Madeira Conbuild og Global Estate.

«Handhevingsdirektoratet har gjennomført leteaksjoner i forretningslokalene til M/s. IREO Pvt. Ltd; M/s. IDM Reality Pvt. Ltd; M/s. Madeira Conbuild Pvt. Ltd; M/s. Global Estate og andre og boliglokaler til deres direktører og medarbeidere, nemlig Lalit Goyal, Jai Bharat Aggarwal, Anupam Nagalia, Madhukar Tulsi, CA Anil Kumar Goel i Gurugram og Delhi,» heter det i uttalelsen.

https://images. .indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Søkene resulterte i beslagleggelse av dokumenter relatert til eiendom og utenlandske investeringer, mobiltelefoner, bærbare datamaskiner og indisk og utenlandsk valuta verdt Rs 14 lakh.

Siste uke hadde ED arrestert Goyaletter fire dagers avhør i forbindelse med en sak om hvitvasking registrert av byrået på grunnlag av påstander om at IREO svindlet med midler fra boligkjøpere og dets investorer.

I sin uttalelse etter arrestasjonen hadde ED også nevnt The Indian Express-undersøkelsene av Pandora Papers, som avslørte at Goyal hadde flyttet anslagsvis 77 millioner dollar i form av investeringer, aksjeposter og eiendom, selv som boligkjøpere og investorer løp fra søyle til post for pengene sine.

Goyal ble arrestert på IGI-flyplassen 11. november, basert på et rundskriv som ble åpnet mot ham mens han forberedte seg på å gå om bord på et fly for å reise til utlandet.< /p>

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste India-nyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd