Din iPhone kommer inte att vara ditt körkort förrän 2022

0
30
Apple

Apple har försenat en av de mest efterlängtade iOS 15- och watchOS 8-funktionerna. Om du såg fram emot att använda din telefon som ditt körkort, måste du vänta till början av 2022.

Initialt tänkte Apple lansera drivrutinen’ s licens i Wallet-funktionen i slutet av 2021, vilket innebar att den skulle ha lanserats relativt snart. Företaget uppdaterade dock tyst sin iOS 15-webbplats (som upptäcktes av MacRumors) med ett nytt släppningsfönster i början av 2022.

RELATEDDessa stater kommer att få Apple Wallet-körkort först

Apple sa att funktionen skulle rullas ut i Arizona och Georgia först, med Connecticut, Iowa, Kentucky, Maryland, Oklahoma och Utah kort därefter. Efter att ha flyttat utsläppsfönstret tillbaka till början av 2022 är det oklart om alla dessa tillstånd kommer att få funktionen samtidigt eller om den fortfarande kommer att ha samma spridning.

Tyvärr blev Apple inte mer specifik med releasedatumet, vilket höll det vagt med det tidiga 2022-fönstret. Funktionen är inte aktiverad i den senaste betaversionen av iOS 15.2, så det verkar inte som att företaget har den redo för testning heller.

RELATERATKan du äntligen släppa din plånbok med iOS 15?

När det gäller hur vi skulle använda funktionen, sa Apple att TSA-kontrollpunkter på utvalda amerikanska flygplatser skulle vara först, med andra platser att följa. Företaget lade stor vikt vid säkerhet med den nya funktionen, så det kanske behövdes försenas för att ytterligare låsa implementeringen i Wallet ordentligt.

LÄS NÄSTA

  • › 12 grundläggande Excel-funktioner som alla borde känna till
  • › Black Friday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
  • › Vad är ett system på ett chip (SoC)?
  • › Så här tänder du ljus med ditt larm
  • › Black Friday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
  • › Black Friday 2021: Bästa PC-erbjudanden