Black Friday 2021: de beste iPhone-deals

0
28
Apple

Kun je het geloven? Het is bijna Black Friday! Als u op zoek bent naar een nieuwe Apple iPhone voor u of uw gezinsleden, dan helpen deze geweldige Black Friday-deals u een hoop geld te besparen tijdens het upgraden van uw smartphoneconfiguratie. Kom een ​​kijkje nemen!

Hier zijn alle beste iPhone-deals die we konden vinden voor deze deal-tastische dag, en we denken dat je precies zult vinden wat je zoekt. Houd er rekening mee dat, aangezien iedereen op dit moment winkelt voor deze telefoons, sommige van deze artikelen mogelijk niet op voorraad zijn of worden nabesteld.

Bekijk voor meer Black Friday-plezier onze beste aanbiedingen voor Android-smartphones, de beste aanbiedingen voor Bluetooth-hoofdtelefoons en de beste laptop- en amp; Desktop aanbiedingen. Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief, zodat u de komende Black Friday-deals niet mist!

Inhoudsopgave

Algemene aanbiedingen per provider
Specifieke aanbiedingen per iPhone
  iPhone 13 Pro Max
  iPhone 13 Pro
 &nbsp ;iPhone 13
  iPhone 13 mini
  iPhone 12 Pro Max
  iPhone 12 Pro
  iPhone 12
  iPhone 12 mini
  iPhone SE
  iPhone 11

< img src="http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" /> Fijne feestdagen! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van Review Geek, LifeSavvy en How-To Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Algemene aanbiedingen per provider

Afhankelijk van wie je provider is, kom je waarschijnlijk in aanmerking voor serieuze besparingen op een nieuwe iPhone. Bovendien heb je voor de meeste van deze deals alleen een ouder apparaat nodig om in te ruilen. Makkelijk.

 • Bij T-Mobile: krijg tot $ 1.000 terug als je je oude apparaat inruilt, of kies voor een BOGO-deal op de iPhone 13 mini of iPhone 12 mini.
 • Ook bij T-Mobile: krijg de iPhone 13 Pro en AirPods half of helemaal gratis na korting met virtuele prepaid Mastercard .
 • Bij Verizon: bespaar tot $ 1.000 met een inruil en tot $ 800 als je overstapt.
 • Bij AT&T: krijg tot $ 1.000 korting met een in aanmerking komende apparaatinruil.
 • Via Apple: Oké, dus Apple is geen provider, maar biedt aan om je te helpen tot $ 700 te besparen op de iPhone SE of nieuwere iPhones door simpelweg een iPhone 8 of nieuwer in te ruilen. Dat is iets om over naar huis te bellen als je het ons vraagt.
Yalcin Sonat/Shutterstock.com

Specifieke aanbiedingen per iPhone

Apple's iPhones bieden consequent een mix van krachtige componenten en verbluffend mooie ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een voor fotografie of om eindelijk de smartphone van mama of papa te upgraden, met deze deals kun je niet fout gaan:

iPhone 13 Pro Max

 • T-Mobile/Sprint: tot $ 1.000 korting met in aanmerking komende inruil op Magenta Max-abonnement, tot $ 500 korting met in aanmerking komende inruil op elk abonnement, $ 800 BOGO met elke andere serie 12/13 iPhone
 • Verizon: bespaar maar liefst $ 1.000 met in aanmerking komende inruil en onbeperkte activering van het abonnement, plus tot $ 800 wanneer u overstapt naar een nieuwe servicelijn
 • AT&T: krijg tot $ 1.000 korting met in aanmerking komende inruil en onbeperkte abonnementsactivering

iPhone 13 Pro

 • T-Mobile/Sprint: Tot $ 1.000 korting met in aanmerking komende inruil op Magenta Max-abonnement, tot $ 500 korting met in aanmerking komende inruil op elk abonnement, $ 800 BOGO met elke andere serie 12/13 iPhone
 • Verizon: bespaar tot $ 1.000 of ontvang gratis een 128 GB iPhone 13 Pro met in aanmerking komende inruil en onbeperkte activering van het abonnement, plus tot $ 1.000 wanneer je overstapt naar een nieuwe servicelijn
 • AT&T: Sta op tot $ 1.000 korting met in aanmerking komende inruil en onbeperkte activering van het abonnement

iPhone 13

 • T-Mobile/Sprint: tot $ 1.000 korting met in aanmerking komende inruil op het Magenta Max-abonnement, tot $ 500 korting op in aanmerking komende inruil op elk abonnement, of $ 800 BOGO met een andere serie 12/13 iPhone
 • Verizon: bespaar tot $ 800 met in aanmerking komende inruil en onbeperkte activering van het abonnement, plus tot $ 800 wanneer u overstapt naar een nieuwe servicelijn
 • AT&T: krijg tot $ 800 korting met in aanmerking komende inruil en onbeperkt abonnement activeren

iPhone 13 mini

 • T-Mobile/Sprint: Tot $ 1.000 korting met in aanmerking komende inruil op het Magenta Max-abonnement, tot $ 500 korting op in aanmerking komende inruil op elk abonnement, of $ 800 BOGO met een andere serie 12/13 iPhone
 • Verizon: gratis bij in aanmerking komende inruil voor elk onbeperkt abonnement, plus tot $ 800 wanneer u overstapt naar een nieuwe servicelijn
 • AT&T: krijg tot $ 800 korting met in aanmerking komende inruil en onbeperkte activering van het abonnement

iPhone 12 Pro Max

 • T-Mobile/Sprint: tot $ 1.000 korting met in aanmerking komende inruil op Magenta Max-abonnement, $ 800 BOGO met elke andere serie 12/13 iPhone (alleen Pro Max, mini en 12), tot $ 700 korting met in aanmerking komende inruil plus nieuwe servicelijntoevoeging, of tot $ 500 korting op inruil bij elk abonnement

iPhone 12 Pro

 • Verizon: bespaar tot $ 900 met in aanmerking komende handel -in, plus tot $ 800 wanneer u overstapt naar een nieuwe servicelijn

iPhone 12

 • T-Mobile/Sprint: Tot $ 1.000 korting met in aanmerking komende inruil op Magenta Max-abonnement, $ 800 BOGO met elke andere serie 12/13 iPhone (alleen Pro Max, mini en 12), tot $ 700 korting met in aanmerking komende inruil plus nieuwe servicelijntoevoeging, of tot $ 500 korting op inruil -in op elk abonnement
 • AT&T: Koop een 64 GB-model voor slechts $ 15 per maand gedurende 36 maanden wanneer u zich aanmeldt voor een nieuw onbeperkt abonnement

iPhone 12 mini

 • T -Mobiel/Sprint: tot $ 1.000 korting met in aanmerking komende inruil op Magenta Max-abonnement, $ 800 BOGO met elke andere serie 12/13 iPhone (alleen Pro Max, mini en 12), tot $ 700 korting met in aanmerking komende inruil plus nieuwe servicelijn, of tot $ 500 korting op inruil voor elk abonnement
 • Verizon: ontvang gratis een 64 GB-model of bespaar tot $ 600 wanneer u zich online aanmeldt voor een nieuw onbeperkt abonnement
 • AT&T: 50% korting op het 64 GB-model, geen inruil vereist

iPhone SE

 • T-Mobile/Sprint: krijg de helft korting als je een nieuwe lijn activeert
 • Verizon: krijg het 64GB-model gratis met een nieuwe onbeperkte lijn

iPhone 11

 • Straight Talk Prepaid: $ 249 (bespaar $ 50), bij Walmart

T- Mobiele iPhone Black Friday-deal

Apple iPhone 13 Pro

Bespaar een fortuin op een nieuwe Apple iPhone 13 Pro nu bij T-Mobile.

T-Mobile

 

< p>Nieuwere iPhone-modellen: de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn perfect voor mensen die houden van de nieuwste, krachtigste technologie. Evenzo zijn oudere iPhone-modellen (zoals de iPhone 12, SE, 11 of eerder) een betere keuze voor diegenen die een paar dollar willen besparen en die het niet erg vinden om componenten van de laatste generatie te hebben; ze maken ook geweldige keuzes voor tieners en kinderen.

Wilt u uw Apple-installatie voltooien? Pak een Apple Watch, iPad, AirPods of MacBook. Vergeet ook niet wat accessoires voor je nieuwe iPhone mee te nemen, zoals een hoesje, kabels, skins of een oplaadstation. Deze kunnen uw ervaring verbeteren en het leven een beetje gemakkelijker maken.

Op zoek naar meer geweldige deals? Bekijk onze Kerstcadeaugids of blader door onze andere geweldige Black Friday-deals voor Android-smartphones, laptops & Desktops en computeraccessoires.