Black Friday 2021: de beste deals voor Android-smartphones

0
118
Google

Het is weer die heerlijke tijd van het jaar! Dat klopt! Black Friday! Als u op zoek bent naar een gloednieuwe Android-smartphone voor u of uw gezinsleden, kunt u een fortuin besparen door er een te kopen met een fantastische Black Friday-deal. Kom een ​​kijkje nemen!

Hier zijn de beste Android-smartphone deals die we konden vinden voor deze deal-icious dag. Dit is het perfecte moment om je telefoon te upgraden of jezelf te trakteren op een gloednieuwe Android 12-ervaring. Houd er rekening mee dat, aangezien iedereen op dit moment naar dit spul winkelt, sommige van deze artikelen mogelijk niet op voorraad zijn of nabesteld zijn.

Bekijk voor meer Black Friday-plezier onze Beste iPhone-deals, Beste Laptop & Desktopdeals en beste Bluetooth-koptelefoonaanbiedingen. Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief, zodat u geen aankomende Black Friday-aanbiedingen mist!

Inhoudsopgave

De beste aanbiedingen voor Google Pixel-telefoons
De beste aanbiedingen voor Samsung-smartphones
De beste aanbiedingen voor andere Android-smartphones

Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van Review Geek, LifeSavvy en How-To Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

De beste aanbiedingen voor Google Pixel-telefoons

Gabo_Arts/Shutterstock.com

We zijn grote fans van Google's Pixel-smartphones hier bij Review Geek. Naast hun krachtige camera's, responsieve vingerafdruklezers en robuuste Google Assistent-functies, zijn Pixels doordachte en veelzijdige smartphones die we niet genoeg kunnen aanbevelen.

 • Google Pixel 6: $ 549 ($ 50) korting) bij Target
 • Google Pixel 5a: $ 399 ($ ​​50 korting) bij Google
 • Google Pixel 4a: $ 299,99 ($ ​​50 korting) bij Best Buy

Pixel Black Friday-deal

Google Pixel 6

Bespaar $ 50 bij aankoop van een gloednieuwe Google Pixel 6-smartphone.

Target

 

Natuurlijk moet je ook overwegen een hippe telefoonhoes aan te schaffen ook voor uw nieuwe Pixel, dus hij is beschermd tegen vallen en dagelijkse slijtage. Als je de neiging hebt om hard te zijn voor je accessoires, zijn opties zoals een nieuwe oplaadkabel of batterijbank ook leuk om te hebben.

De beste Samsung-smartphonedeals< /h2>

Samsung

Of je nu op zoek bent naar een krachtige smartphone met een heleboel aanpassingsmogelijkheden , of je bent op zoek naar een smartphone die voorop loopt met de allernieuwste technologie, Samsung is een uitstekende keuze. Deze telefoons zijn capabel, creatief en prachtig.

 • Samsung Galaxy S21: vanaf $ 249,99 ($ ​​550 korting) met inruil bij Samsung
 • Samsung Galaxy S21+: vanaf $ 449,99 ($ ​​550 korting) met inruil bij Samsung
 • Samsung Galaxy S21 Ultra: vanaf $ 599 ($ ​​600 korting) met inruil bij Samsung
 • Samsung Galaxy Z Flip3: vanaf $ 299,99 ($ ​​700 korting) met inruil bij Samsung; of er is een exclusieve Walmart waarmee u tot $ 750 kunt besparen (met een prijs van slechts $ 250) dankzij een directe e-giftcard van $ 500 plus een extra e-giftcard van $ 250 als u een in aanmerking komende apparaat
 • Samsung Galaxy Z Fold3: vanaf $ 649,99 ($ 1150 korting) met inruil bij Samsung
 • Samsung Galaxy Note20 Ultra: $ 1.100 bij Samsung ($ 100 korting + gratis Chromebook 4; dat is $ 375 korting)

Samsung Black Friday-deal

Samsung Galaxy Z Fold3

Bespaar tot $ 1.150 wanneer u een nieuwe Samsung-smartphone koopt en een in aanmerking komend apparaat inruilt.

Samsung

 

Gebruik het extra geld dat je op je nieuwe Samsung-smartphone hebt bespaard om er een mooi hoesje voor te kopen, zodat hij beschermd is tegen vallen, morsen en meer. En natuurlijk wilt u er misschien ook een extra oplaadkabel of batterijbank voor aanschaffen.

De beste deals voor andere Android-smartphones< /h2>

OnePlus

Geen zin in het smartphone-aanbod van Google of Samsung? Geen probleem. Dit zijn onze favoriete deals van andere geweldige fabrikanten van Android-smartphones.

 • OnePlus 8: $ 399 ($ ​​300 korting) bij OnePlus
 • OnePlus 9: $ 599,99 ($ ​​130 korting) bij Best Buy
 • OnePlus 9 Pro: $ 799,99 ($ ​​270 korting) bij Best Buy
 • OnePlus Nord N200 5G: $ 199,99 ($ ​​40 korting) bij Best Buy
 • TCL 10SE: $ 127,49 (20% korting) bij Amazon, Thanksgiving-Cyber ​​Monday
 • TCL 10L (6GB RAM + 256GB optie): $ 219,99 (27% korting) bij Amazon
 • TCL 10L (6GB RAM + 64 GB-optie): $ 152,99 (40% korting) bij Amazon
 • TCL 10 Pro: $ 299,99 (25% korting) bij Amazon, Thanksgiving-Cyber ​​Monday
 • TCL 20A 5G: $ 192 of zo laag als $ 8 per maand + een cadeaubon van $ 50 voor in aanmerking komende leden bij Visible
 • TCL 20S: $ 188 ($ 62 korting) bij Amazon, alleen Cyber ​​Monday
 • Motorola Moto G Power: $ 169,99 (15% korting) bij Amazon
 • Nokia 8.3 5G: $ 479,99 ( $ 220 korting) bij Best Buy

OnePlus Black Friday-deal

OnePlus 8

Bespaar maar liefst $ 300 op de OnePlus 8-smartphone.

OnePlus

 

Don’ Vergeet ook niet wat accessoires mee te nemen, zoals een accubank of vervangende kabel. Deze zijn handig om te hebben voor het geval je de kabel kwijtraakt waarmee je telefoon is geleverd of om je een andere manier te geven om je telefoon thuis of op het werk op te laden.

Op zoek naar meer geweldige aanbiedingen? Bekijk onze Kerstcadeaugids of blader door onze andere geweldige Black Friday-deals voor iPhones, laptops & Desktops en computeraccessoires.