Black Friday 2021: De bästa iPhone-erbjudandena

0
60
Apple

Kan du tro det? Det är nästan Black Friday! Om du funderar på att skaffa en ny Apple iPhone åt dig eller dina familjemedlemmar, kommer dessa fantastiska Black Friday-erbjudanden att hjälpa dig att spara massor av deg medan du uppgraderar din smartphone-konfiguration. Kom och ta en titt!

Här är alla de bästa iPhone-erbjudandena vi kunde hitta för den här erbjudandenssmakande dagen, och vi tror att du kommer att hitta precis det du letar efter. Tänk bara på att eftersom alla andra handlar efter dessa telefoner just nu kan vissa av dessa varor vara slut i lager eller restbeställda.

För mer Black Friday-kul, se till att kolla in våra bästa erbjudanden för Android-smarttelefoner, de bästa erbjudandena för Bluetooth-hörlurar och den bästa bärbara datorn & Desktoperbjudanden. Prenumerera också på vårt nyhetsbrev så att du inte missar kommande Black Friday-erbjudanden!

Innehållsförteckning

Allmänna erbjudanden från operatör
Specifika erbjudanden från iPhone
  iPhone 13 Pro Max
  iPhone 13 Pro
 &nbsp ;iPhone 13
  iPhone 13 mini
  iPhone 12 Pro Max
  iPhone 12 Pro
  iPhone 12
  iPhone 12 mini
  iPhone SE
  iPhone 11

< img src="http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" /> Trevlig helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från Review Geek, LifeSavvy och How-To Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

Generiska erbjudanden från operatör

Beroende på vem din operatör är, är du förmodligen berättigad till några seriösa besparingar på en ny iPhone. Dessutom, för de flesta av dessa erbjudanden, är allt du behöver en äldre enhet att byta in. Enkelt enkelt.

 • På T-Mobile: Få tillbaka upp till 1 000 USD om du byter in din gamla enhet, eller välj ett BOGO-erbjudande på antingen iPhone 13 mini eller iPhone 12 mini.
 • Också hos T-Mobile: Få iPhone 13 Pro och AirPods antingen halvrabatt eller helt gratis efter rabatt med virtuellt förbetalt Mastercard .
 • Hos Verizon: Spara upp till 1 000 USD med ett inbyte och upp till 800 USD när du byter.
 • Hos AT&T: Få upp till 1 000 USD i rabatt med ett kvalificerat inbyte av enhet.
 • Genom Apple: Okej, så Apple är en operatör, men det erbjuder dig att spara upp till 700 USD på iPhone SE eller nyare iPhone helt enkelt genom att handla med en iPhone 8 eller nyare. Det är något att ringa hem om om du frågar oss.
Yalcin Sonat/Shutterstock.com

Specifika erbjudanden från iPhone

Apples iPhones erbjuder konsekvent en blandning av kraftfulla komponenter och fantastiskt snygg design. Oavsett om du vill skaffa en för fotografering eller äntligen uppgradera mammas eller pappas smartphone, kan du inte gå fel med dessa erbjudanden:

iPhone 13 Pro Max

h3>

 • T-Mobile/Sprint: Upp till 1 000 $ rabatt med kvalificerad inbyte på Magenta Max-plan, upp till 500 $ rabatt med kvalificerad inbyte på valfri plan, 800 $ BOGO med någon annan serie 12/13 iPhone
 • Verizon: Spara så mycket som 1 000 USD med kvalificerad inbyte och obegränsad planaktivering, plus upp till 800 USD när du byter till en ny servicelinje
 • AT&T: Få upp till 1 000 USD i rabatt med kvalificerat inbyte och obegränsad planaktivering

iPhone 13 Pro

 • T-Mobile/Sprint: upp till 1 000 $ rabatt med kvalificerad inbyte på Magenta Max-plan, upp till 500 $ rabatt med kvalificerad inbyte på vilken plan som helst, 800 $ BOGO med någon annan serie 12/13 iPhone
 • Verizon: Spara upp till 1 000 $ eller få en 128 GB iPhone 13 Pro gratis med kvalificerad inbyte och obegränsad planaktivering, plus upp till 1 000 $ när du byter till en ny servicelinje
 • AT&T: Gå upp till 1 000 USD i rabatt med kvalificerat inbyte och obegränsad planaktivering

iPhone 13

 • T-Mobile/Sprint: Upp till 1 000 USD rabatt med kvalificerat inbyte på Magenta Max-plan, upp till 500 USD rabatt på kvalificerat inbyte på valfritt abonnemang, eller 800 USD BOGO med någon annan serie 12/13 iPhone
 • Verizon: Spara upp till 800 $ med kvalificerat inbyte och obegränsad planaktivering, plus upp till 800 $ när du byter till en ny servicelinje
 • AT&T: Få upp till 800 $ rabatt med kvalificerat inbyte och obegränsad planaktivering

iPhone 13 mini

 • T-Mobile/Sprint: upp till 1 000 $ rabatt med kvalificerad inbyte på Magenta Max-plan, upp till 500 $ rabatt på kvalificerad inbyte på valfri plan, eller 800 $ BOGO med någon annan serie 12/13 iPhone
 • Verizon: Gratis med kvalificerat inbyte på vilken obegränsad plan som helst, plus upp till 800 USD när du byter till en ny servicelinje
 • AT&T: Få upp till 800 USD rabatt med kvalificerat inbyte och obegränsad planaktivering

iPhone 12 Pro Max

 • T-Mobile/Sprint: upp till $1 000 rabatt med kvalificerat inbyte på Magenta Max-plan, $800 BOGO med någon annan serie 12/13 iPhone (endast Pro Max, mini och 12), upp till $700 rabatt med kvalificerat inbyte plus en ny servicelinje, eller upp till 500 USD rabatt vid inbyte på valfri plan

iPhone 12 Pro

 • Verizon: Spara upp till 900 USD med kvalificerad handel -in, plus upp till $800 när du byter till en ny servicelinje

iPhone 12

 • T-Mobile/Sprint: upp till $1 000 rabatt med kvalificerad inbyte på Magenta Max-plan, $800 BOGO med någon annan serie 12/13 iPhone (endast Pro Max, mini och 12), upp till $700 rabatt med kvalificerat inbyte plus ny servicelinje, eller upp till $500 rabatt vid handel -in på vilken plan som helst
 • AT&T: Få en 64GB-modell för bara 15 USD per månad i 36 månader när du registrerar dig för ett nytt obegränsat abonnemang

iPhone 12 mini

 • T -Mobil/Sprint: upp till $1 000 rabatt med kvalificerat inbyte på Magenta Max-plan, $800 BOGO med någon annan serie 12/13 iPhone (endast Pro Max, mini och 12), upp till $700 rabatt med kvalificerat inbyte plus ny servicelinjetillägg, eller upp till $500 rabatt vid inbyte på valfri plan
 • Verizon: Antingen får du en 64GB-modell gratis eller sparar upp till 600 $ när du registrerar dig för en ny obegränsad plan online
 • AT&T: Få 50 % rabatt på 64GB-modellen, inget inbyte krävs

iPhone SE

 • T-Mobile/Sprint: Få halva rabatten när du aktiverar en ny linje
 • Verizon: Få 64GB-modellen gratis med en ny obegränsad linje

iPhone 11

 • Straight Talk Prepaid: $249 (spara $50), på Walmart

T- Mobil iPhone Black Friday-erbjudande

Apple iPhone 13 Pro

Spara en förmögenhet på en ny Apple iPhone 13 Pro nu hos T-Mobile.

T-Mobile

 

< p>Nyare iPhone-modeller—iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max—är perfekta för dem som älskar att ha den senaste, mest kraftfulla tekniken. På samma sätt är äldre iPhone-modeller (som iPhone 12, SE, 11 eller tidigare) ett bättre val för dem som vill spara några dollar och som inte har något emot att ha senaste generationens komponenter; de gör också bra val för tonåringar och barn.

Vill du slutföra din Apple-installation? Ta en Apple Watch, iPad, AirPods eller MacBook. Glöm inte heller att hämta några tillbehör till din nya iPhone, som ett fodral, kablar, skal eller en laddningsdocka. Dessa kan förbättra din upplevelse och göra livet lite enklare.

Letar du efter fler bra erbjudanden? Kolla in vår julklappsguide eller bläddra bland våra andra fantastiska Black Friday-erbjudanden på Android-smarttelefoner, bärbara datorer och amp; Stationära datorer och datortillbehör.