Black Friday 2021: Beste Apple-deals

0
15
DenPhotos/Shutterstock.com

Apple-producten zijn altijd hoog in prijs en er is veel vraag naar. We hebben de beste Black Friday-deals voor iPhones, iPads en meer Apple-goodies verzameld, zodat u deze feestdagen een beetje kunt besparen.

How-To Geek's productaanbevelingen komen van hetzelfde team van experts die mensen meer dan een miljard keer hebben geholpen hun gadgets te repareren. We bevelen alleen de beste producten aan op basis van ons onderzoek en onze expertise. We accepteren nooit betalingen om een ​​product goed te keuren of te beoordelen. Lees meer » Inhoudsopgave

Apple Black Friday 2021-deals
iPads
iPhones
Apple Watch
MacBooks
Op zoek naar meer aanbiedingen?

Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van How-To Geek, LifeSavvy en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Apple Black Friday 2021-deals

Apple heeft het dit jaar uit het park geslagen met geweldige technologie. Van de nieuwe iPhone 13 tot de indrukwekkende M1-chips tot nieuwe iPad-modellen, er is meer dan genoeg voor een Apple-fan om enthousiast te worden voor dit jaar.

Natuurlijk kan al die nieuwe technologie zijn duur, maar deze Black Friday 2021-deals helpen de angel uit de prijzen te halen, of je nu voor jezelf of een geliefde koopt.

Vergeet niet het vierdaagse winkelevenement van Apple te bekijken voor geweldige deals, rechtstreeks bij de bron!

iPads

iPads zijn zonder meer een van de beste tablets die er zijn, en de 5e generatie iPad Mini maakte grote opschudding toen hij in september werd aangekondigd . De hele uitgebreide lijn iPads zorgt voor geweldige cadeaus voor de feestdagen.

Hoewel de nieuwste iPad en iPad Mini niet te koop zijn, kun je nog steeds een aantal goede deals sluiten voor de iPad Air en iPad Pro, die op zich al geweldige tablets zijn.

 • iPad Air (2020) ) voor $ 699 bij Amazon
 • iPad Air (2020, Sky Blue) voor $ 539 bij Walmart
 • iPad Pro 11-inch (2020) voor $ 750 bij Best Buy
 • iPad Pro 12,9-inch (2020) voor $999 bij Amazon

Weet je niet welk iPad-model je moet kopen? Bekijk onze beste iPads-verzameling om te zien welke het beste bij u past! Vervolgens kun je onze beste samenvatting van iPad-accessoires lezen om erachter te komen wat je moet kopen met je nieuwe tablet.

iPad Air (2020, 256 GB)

De iPad Air is misschien in 2020 uitgebracht, maar dat betekent niet dat het verouderd is. Met het Liquid Retina Display en de A14 Bionic-chip zal iedereen deze tablet deze feestdagen met plezier uitpakken.

Walmart

 

iPhones

iPhone 13-deals zijn overal deze feestdagen, met veel retailers die deals aanbieden die een groot deel van het premium prijskaartje van de Apple-telefoonlijn wegnemen. Voor de meeste van deze deals moet je je aanmelden voor carrier-contracten, maar als je wilt overstappen, zijn er enkele geweldige deals beschikbaar.

 • Ontvang een $ 300 eGift Card met iPhone 13-aankoop bij Walmart
 • Bespaar tot $ 725 op de iPhone 13 Mini of iPhone 13 met T-Mobile-activering en inruil bij Best Buy
 • Krijg een iPhone 13 Pro, AirPods en een jaar lang Apple TV+ met in aanmerking komende inruil bij T-Mobile

Als je niet zeker weet wat de verschillen tussen de iPhone 13-modellen zijn, kan onze beste iPhone-verzameling je helpen! Vergeet ook niet een mooi hoesje voor je iPhone mee te nemen.

T-Mobile Black Friday Apple Sale

Als je op zoek bent naar een upgrade naar een iPhone 13 Pro, ga dan naar T-Mobile. Met een in aanmerking komende inruil krijg je de iPhone 13 en AirPods gratis. Je krijgt ook een jaar Apple TV+!

Nu winkelen

 

Apple Watch

De nieuwe Apple Watch Series 7 ziet er geweldig uit, en u kunt wat besparen op de nieuwe smartwatch van Best Buy. U kunt niet alleen tot $ 200 aan inruiltegoed krijgen, maar u krijgt ook 6 maanden gratis Apple Fitness+. Deze deal is van toepassing op alle Series 7-modellen.

Misschien zie je ook andere Apple Watch-deals, maar wat je ook doet, koop de Series 3 niet. Wat je in plaats daarvan moet doen, is een paar leuke Apple Watch-bandjes kopen die bij je nieuwe draagbare technologie passen!< /p>

Apple Watch Series 7

Opslaan tot $ 200 op de Apple Watch Series 7 met inruil, en krijg zes maanden gratis de geweldige Apple Fitness+-service!

Best Buy

 

< h2 role="heading" aria-level="2">MacBooks

Apple heeft een paar maanden geleden de ongelooflijk ogende MacBook Pro aangekondigd, die de productiviteitskrachtpatser M1 Pro en M1 Max-chips herbergt. Verrassend genoeg kun je deze feestdagen wat besparen op de nieuwe MacBook Pro, evenals op de nog steeds krachtige MacBook Air met de M1-chip.

Er is echter veel vraag naar MacBooks, dus je hebt misschien geen probleem met nabestellen of meerdere keren proberen om het artikel in uw winkelwagen te krijgen!

 • MacBook Pro (M1 Pro-chip) voor $ 2.200 bij Simply Mac
 • MacBook Air (M1-chip) voor $ 800 bij Costco (alleen voor leden)

Best Buy heeft ook de Intel-chipmodellen van de MacBook Pro te koop voor een enorme korting van $ 500, maar Apple gaat verder van Intel-chipsets volledig, is het het beste om een ​​M1-chipmodel te krijgen.

MacBook Pro (2021)

Wilt u besparen op het nieuwste MacBook-model? Koop de 2021 MacBook Pro voor slechts $ 2.200 bij Simply Mac. Het is momenteel in backorder, maar het is het wachten waard.

Nu winkelen

 

Op zoek naar meer deals?

Als je op zoek bent naar nog meer geweldige Black Friday-deals, bekijk dan onze andere overzichten:

 • Black Friday-opslagdeals
 • Black Friday pc-deals
 • Techdeals voor Black Friday

Onze zustersites Review Geek en LifeSavvy hebben ook een aantal geweldige deals-overzichten om uit te checken!

Ten slotte kun je doorgaan naar onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar je meer te weten kunt komen over allerlei geweldige producten, ongeacht of ze in de uitverkoop zijn of niet.< /p> LEES VOLGENDE

 • › Black Friday 2021: beste technische deals
 • › Black Friday 2021: beste pc-deals
 • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
 • › Wat is no-code en is het de toekomst van technologie?
 • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen
 • › Verlichting aanzetten met je wekker