Bezoek uw Xbox-gamingstatistieken opnieuw in het virtuele museum van Microsoft

0
19

Wie houdt er niet van een leuke trip down memory lane? Dat kan met het interessante nieuwe virtuele Xbox-museum van Microsoft. Het neemt je niet alleen mee door de geschiedenis van Xbox, maar laat je ook je eigen gamestatistieken en prestaties opnieuw bekijken.

GERELATEERD6 dingen om te doen met je oude PS4, Xbox of andere console

Hoewel een groot deel van het museum gericht is op de goede dingen, is Microsoft niet bang om ons te herinneren aan enkele van de minder aangename delen van de geschiedenis van Xbox. Het museum noemt bijvoorbeeld het Xbox 360 Red Ring of Death-debacle en de mislukte poging van Microsoft om Nintendo te kopen. Er is de afgelopen 20 jaar veel gebeurd in de wereld van Xbox, en dit museum zal je daar het meeste aan herinneren.

In totaal zijn er 132 momenten in het museum, dus er is een veel te zien. Of je nu op de eerste dag in de rij stond om een ​​originele Xbox mee naar huis te nemen of dat een Xbox Series X je eerste kennismaking met Xbox-gaming is, je zult genieten van deze ervaring.

Hoe cool het ook is om een ​​virtueel museum te verkennen, waar het netjes wordt, is het persoonlijke deel van de ervaring. Je kunt je Xbox-statistieken door de jaren heen terugkijken. Je kunt zien welke games je het eerst hebt gespeeld op Xbox-consoles, het totale aantal games dat je hebt gespeeld, enzovoort. Ik heb bijvoorbeeld 302 games op Xbox-consoles gespeeld en ik heb Destiny 2 meer gespeeld dan welke andere game dan ook.

Nog opmerkelijker, je hoeft geen Xbox-console te gebruiken om probeer eens rond te lopen in het virtuele museum. U kunt dit doen door in uw webbrowser naar museum.xbox.com te gaan. Je kunt je aanmelden om toegang te krijgen tot de gepersonaliseerde ervaring, of je kunt ronddwalen zonder in te loggen om de geschiedenis van Xbox te zien.

GERELATEERD: X Marks the Spot: Microsoft's Xbox wordt 20

LEES VOLGENDE

  • › Black Friday 2021: beste technische deals
  • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen
  • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
  • › Hoe u de verlichting aanzet met uw wekker
  • › Black Friday 2021: beste pc-deals
  • › Black Friday 2021: Beste Apple-deals