11 nachtelijke handcrèmes om de droge huid te kalmeren

0
15
Boszyy Artist/Shutterstock

Als je 's morgens,' s middags en 's avonds je handen wast (en dat zou je ook moeten doen), kom je er waarschijnlijk achter hoe droog je huid kan worden. Hier zijn 11 geweldige nachtcrèmes om je huid aan te vullen.

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je handen meerdere keren per dag te wassen. Natuurlijk zou je dit de hele tijd moeten doen, een pandemie van het coronavirus of niet. Maar op dit moment is het een nog essentiëlere oefening dan gewoonlijk. De CDC en andere gezondheidsfunctionarissen moedigen iedereen aan om vaker en grondiger hun handen te wassen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Als je dit advies opvolgt, heb je waarschijnlijk ontdekt dat, hoewel dit je handen schoon en (hopelijk) kiemvrij maakt, ze ook super, super droog en schilferig worden. Dit is niet alleen ongemakkelijk, maar ook gevaarlijk. Een huid die zo droog is dat er barsten in kunnen ontstaan, waardoor je nog vatbaarder wordt voor ziektekiemen en bacteriën die in je systeem terechtkomen.

Dus, net zoals het belangrijk is om zeep bij de hand te hebben, is het " Het is ook belangrijk om een ​​hardwerkende handcrème in de buurt te hebben. De beste manier om je handen gehydrateerd, glad en zacht te houden, is om 's nachts te hydrateren, en je zou daarvoor idealiter een intens dikke handcrème moeten gebruiken. De onderstaande opties zijn geweldig om wakker te worden met superzachte handen en ze zo te houden.

Houd er rekening mee dat als u op dit moment op Amazon winkelt voor handcrèmes, wees voorbereid op vertragingen in de verzending en voorraadtekorten. Hier is een winkeltip: als je een handcrème bekijkt en deze is niet op voorraad, maar het lijkt precies op wat je nodig hebt, kijk dan of je een multipack of een ongeparfumeerde versie kunt bestellen. Deze zijn doorgaans niet zo snel uitverkocht als de goedkopere afzonderlijke artikelen.

Hoe u het meeste uit uw nachtelijke handcrème kunt halen

Er komt meer bij kijken dan alleen wat opdoen en gaan slapen:

  • Breng handcrème aan terwijl de huid nog vochtig is: Als je huid nat is, blijven de poriën meer open, waardoor je huid de crème beter opneemt en beter hydrateert. Was je handen, laat ze een paar seconden drogen zodat de huid vochtig is en niet kletsnat, en breng dan crème aan.
  • Echt inmasseren:Wees hier niet te sierlijk. Je wilt echt dat dit spul aan het werk gaat, dus masseer het ongeveer 30 seconden in je handen, zodat het er echt in komt. Het voelt ook lekker aan!
  • Draag handschoenen over je handen terwijl je slaapt: Handschoenen helpen het vocht vast te houden en af ​​te sluiten, zodat je handen superzacht worden en de crème niet 8217;niet afwrijven terwijl je slaapt. Spa-handschoenen zijn hier geweldig voor omdat ze een handige gelvoering hebben.
  • Twee tot drie keer per week exfoliëren:Exfoliëren is een uitstekende manier om dode huidcellen en een superdroge huid die moet afschilferen te verwijderen. Elke avond doen kan teveel zijn, maar ongeveer twee of drie keer per week kun je een scrub gebruiken om echt van die dode huid af te komen.

O’Keefe’s Handcrème

O’Keefe’s Working Hands Cream is gemaakt voor superdroge handen, en dat is te zien. Het laat de handen niet alleen zacht aanvoelen direct na het aanbrengen: de formule creëert een beschermende barrière op het huidoppervlak die helpt dat vocht vast te houden en je huid een tijdje gehydrateerd te houden en uitdroging in de toekomst te voorkomen .

Hoe goed dit spul ook is voor extreem droge handen, je moet maar een kleine hoeveelheid aanbrengen. Het is dik en werkt goed met slechts een beetje, en te veel kan ervoor zorgen dat je handen plakkerig aanvoelen, wat niet is wat je wilt. Het merk merkt ook op dat een milde prikkeling met een zeer gebarsten huid normaal is. Verschillende van onze medewerkers bevestigen dat als je extreem droge handen hebt, het in het begin een beetje prikt, maar het is de moeite waard vanwege de wonderbaarlijke manier waarop het echt gekloofde en gehavende handen geneest.

O'Keeffe's Working Hands Hand Cream, 3.4 Ounce Jar, (Pack 1)

O'Keefe's Working Hands creëert een beschermende barrière op de huid om uitdroging te voorkomen en de huid gehydrateerd te houden.

Amazon

$ 6.78
$ 7.99 U bespaart 15%

Eucerin Geavanceerde Repair Handcrème

Eucerin Advanced Repair Hand Cream is gemaakt met ceramide-3, sheaboter en andere hydraterende ingrediënten en is een uitstekende optie voor hydratatie overdag of 's avonds. De formule trekt snel in de huid en laat geen vervelend vettig gevoel achter, zelfs niet als het hydrateert. Het is ook vrij van geurstoffen, parabenen en kleurstoffen, waardoor het een perfecte crème is voor iedereen met een gevoelige huid.

Eucerin Advanced Repair Hand Cream, Lotion voor zeer droge huid Gebruik na het wassen met handzeep, Parfumvrij, 8.1 Ounce (Pack van 3)

Eucerin Advanced Repair Handcrème hydrateert genoeg voor gebruik 's nachts, maar is ook niet vet voor gebruik overdag.

Amazon

$ 13.44

Handschoenen in a Bottle afscherming lotion

< p>Veel verpleegkundigen en gezondheidswerkers zweren bij Gloves In A Bottle Shielding Lotion, die hard werkt om de droge huid te hydrateren en te voorkomen dat die uitdroogt. De formule hecht zich aan de buitenste laag van huidcellen en verandert in feite in een extra laag, die lijkt op een paar "onzichtbare handschoenen" dat voorkomt een droge huid. Deze laag houdt irriterende stoffen buiten die je huid van vocht beroven en helpt je huid zijn eigen natuurlijke oliën vast te houden.

Een applicatie duurt ongeveer vier uur en het zal vanzelf loskomen als je de buitenste lagen van je huid exfolieert. Breng het aan voor het slapengaan of gebruik het gedurende de dag.

Gloves In A Bottle Beschermende Lotion voor Droge huid, 8 Ounce

Gloves in A Bottle Shielding Lotion fungeert als een onzichtbare beschermingslaag om de huid gehydrateerd te houden.

Amazon

$ 17.95

Neutrogena Noorse Formule Hand Cream

Een van mijn grootste ergernissen is het gevoel van een zeer droge huid, dus ik kan niet overleven zonder goede handcrème. Mijn favoriet is Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream. De met glycerine verrijkte formule is ongelooflijk hydraterend, maar trekt ook heel goed in de huid en voelt nooit vettig aan. Je hebt maar een heel klein beetje nodig om direct een verschil te voelen. Het heeft geen geur en het lijkt urenlang op de huid te blijven zitten.

Ik vind het geweldig dat het zowel overdag als 's nachts kan worden gebruikt. Ik breng het meestal vlak voor het slapengaan aan en slaap ermee, en absoluut merk een verschil. Ik vind het ook geweldig dat het goedkoop en zeer toegankelijk is.

Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream 50 ml – Pak van 3

Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream is super hydraterend en werkt dag en nacht goed.

Amazon

$ 15.49

Burt & # 8217; s Bees Ultimate Care Hand Cream < /h2>

Burt’s Bees Ultimate Care Hand Cream is gemaakt met het oog op een extreem droge huid. Het is gemaakt met baobabolie, watermeloenzaadolie en een natuurlijk fruitzuurcomplex dat zachtjes exfolieert en ook hydrateert, dus het is een geweldige twee-in-een. Hoewel het echt vochtinbrengend is, voelt het niet vet aan, waardoor het ideaal is voor zowel overdag als 's nachts.

En het is ook allemaal natuurlijk, gemaakt met andere ingrediënten zoals pompoenolie en groene thee-extract, dus als je daar naar op zoek bent, is dit een geweldige optie. Het is hypoallergeen, heeft geen toegevoegde geur en is gemaakt zonder ftalaten, parabenen, vaseline en SLS.

Burt's Bees handcrème voor de droge huid, hydraterende natuurlijke lotion, ongeparfumeerd, ultieme verzorging met baboabolie, 3,2 ounce (verpakking kan variëren)

Burt's Bees Ultimate Care Handcrème exfolieert zachtjes en hydrateert en is gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten.

Amazon

$ 12.99

Pre de Provence 20 procent natuurlijke sheaboter handcrème

Een van de beste ingrediënten om naar te zoeken in een handcrème is sheaboter. ongelooflijk hydraterend voor de droge huid. Je vindt er genoeg van in Pre de Provence 20 Procent Natural Shea Butter Hand Cream, die voedend, verzachtend en genezend is. Het hydrateert niet alleen de huid, het biedt ook een natuurlijke bescherming tegen UV-stralen.

Hoewel dit specifiek een handcrème wordt genoemd en geweldig is voor gebruik 's nachts, kan het ook worden aangebracht op elk deel van het lichaam waar de huid superdroog is, zoals je neus, lippen en zelfs je haar.

Pre de Provence 20% natuurlijke sheaboter handcrème, voor het herstellen, kalmeren en hydrateren van de droge huid, originele geur, 2,5 oz (5673)

Pre de Provence 20 procent natuurlijke sheaboter handcrème is veelzijdig en gemaakt met veel beschermende sheaboter.

Amazon

$ 7.99

CeraVe SA vernieuwen Lotion

Een superdroge huid kan zeker baat hebben bij een chemische exfoliant, en CeraVe SA Renewing Lotion biedt dat en extra hydratatie. Het is gemaakt met salicylzuur en melkzuren die dode huidcellen verwijderen, terwijl ze ook de ruwe huid gladstrijken en het oppervlak vernieuwen. Drie essentiële ceramiden herstellen de beschermende huidbarrière om een ​​toekomstige droge huid te voorkomen.

Deze lotion is ook geurvrij, hypoallergeen, zacht en niet-irriterend voor iedereen met een gevoelige huid. Dit is een geweldige optie voor 's nachts, omdat het zowel exfolieert als hydrateert terwijl je slaapt.

< h3>CeraVe SA Lotion voor een ruwe en hobbelige huid | Vitamine D, hyaluronzuur, melkzuur en salicylzuurlotion | Geurvrij en op allergie getest | 19 Ounce

CeraVe SA Renewing Lotion heeft zuren die chemisch exfoliëren en ceramiden om de huid gehydrateerd te houden.

Amazon

$ 78,97

Curel Ultra Healing Handtherapie

De sleutel tot een goede handcrème voor de nacht is er een die niet alleen de buitenste huidlaag hydrateert, maar ook in de huid werkt. Curel Ultra Healing Hand Therapy doet precies dat. Het is gemaakt met hun exclusieve Ceramide-complex, dat helpt de ceramideniveaus van de huid te herstellen (ceramide helpt het vochtgehalte van de huid te behouden) en dringt door in de huid om de oorzaak van de uitdroging te bereiken. Met andere woorden, het zorgt er niet alleen voor dat de huid gehydrateerd aanvoelt, het helpt de huid echt.

Het is ook gemaakt met sheaboter, pro-vitamine B5 en eucalyptusbladextract, allemaal waarvan voelt geweldig op een droge huid. Het trekt snel in en verstopt de poriën niet, dus het is perfect voor zowel overdag als 's nachts.

Curél Ultra Healing Body Lotion, Moisturizer voor Extra Droge Huid, Body en Hand Lotion met Advanced Ceramide Complex en Hydrating Agents, voor een strakke huid, 13 Ounces

Curel Ultra Healing Hand Therapy is gemaakt met een ceramidecomplex dat helpt om vocht op de huid vast te houden.

Amazon

$ 9.68

Kiehl’s Ultimate Strength Handzalf

Een zalf is over het algemeen een beetje dikker en intenser dan alleen een flesje handcrème, dus het is echt het beste om het 's nachts te gebruiken terwijl je slaapt. Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve is een vochtinbrengende crème met maximale sterkte die helpt bij ernstige uitdroging. De formule zorgt ervoor dat de huid water uit de lucht kan trekken en opnemen om een ​​'handschoenachtige' te vormen. barrière die beschermt tegen vochtverlies.

De botanische oliën, zoals avocado-olie en sesamolie, en natuurlijke wassen van onder meer olijfolie helpen ook hydrateren en kalmeren.

Koop bij Sephora

Skinfix Eczema+ Hand Reparatiecrème

Huidproblemen zoals eczeem kunnen moeilijk te behandelen zijn zonder geïrriteerd te raken. Daarom zijn crèmes zoals Skinfix Eczema+ Hand Repair Cream zo geweldig. Deze vult en herstelt de huidbarrière met behulp van twee actieve farmaceutische ingrediënten: colloïdale havermout en zoete amandel. Het is ook gemaakt met een hydraterende mix van jojoba-olie, sheaboter en helende plantaardige ingrediënten.

Deze handcrème verwijdert niet alleen de droge huid, het is ook het is bewezen dat het eczeem behandelt en de roodheid, jeuk en het stekende gevoel dat daarmee gepaard gaat kan verminderen.

Koop bij SkinFix

Weleda Skin Food

Weleda Skin Food is erg populair geworden voor onmiddellijke hydratatie en het is geweldig voor de handen, maar ook voor elke droge huid op je lichaam. De crème is gemaakt van een plantenextractformule met ingrediënten zoals viooltje, calendula en lavendel voor natuurlijke verlichting. Het trekt ook snel in de huid en laat het gehydrateerd aanvoelen en heerlijk ruiken (hoewel het vermeldenswaard is dat het vrij is van conserveermiddelen, geurstoffen, kleurstoffen en minerale oliën).

Weleda Skin Food Original Ultra-Rich Body Cream, Parfumvrij, 2,5 Fl Oz

Weleda Skin Food is een lichtgewicht handcrème die nog steeds heel goed werkt bij het herstellen van vocht 's nachts.

Amazon

$ 15.19
$ 18,50 Bespaar 18%