Pressen på Annie Lööf efter uppgörelsen med V

0
122

När Vänsterpartiet och regeringen kom överens om pensionerna under tisdagskvällen kom de också överens om att V ska få vara med i de fortsatta förhandlingarna. Aftonbladet skriver att pressen inför onsdagens budgetomröstning i och med det hamnar på Centerpartiet och Annie Lööf, som inte vill att V ska få sitta med vid förhandlingsbordet. – Sänkta arbetsgivaravgifter, förbättrade personaloptioner, stora satsningar på jordbruket. Det finns goda argument för Centerpartiet att rösta på budgeten. Annie Lööf har sagt att man ska försöka vara konstruktiv, säger Magdalena Andersson i SVT:s ”Aktuellt”. Centerpartiet har inte kommenterat tisdagens händelse. Till SVT uppger Annie Lööfs pressekreterare att de ska analysera beskedet och kommentera det under onsdagen.