Hotell blir hem: ”Byggde 150 bostäder på 100 dagar”

0
52

I det nedlagda hotellet Scandic Bromma har det nu byggts över hundra bostäder. Det när Allihoop gjort om hotellet till så kallad co-living, skriver SvD. – Här skapade vi 150 bostäder på bara 100 dagar, säger marknadschef Carolina Mistlander. Bland de som hyr boende i det gamla hotellet finns en betalstark grupp av utbytesstudenter och rekryter till techbolag. Hyrorna är dock betydligt högre än för studentbostäder – upp till 10 000 kronor i månaden. Men då är det ingen kötid, noterar tidningen. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp för affärsläsare. Omni Ekonomi ger Sveriges bästa bevakning av börs-, bolags- och marknadsnyheter. Omnis läsare erbjuds nu att läsa Omni Ekonomi gratis i vinter (två månader, värde 318 kronor). Erbjudandet är helt utan förpliktelser, det blir ingen automatisk förlängning och du behöver inte ange något kreditkortsnummer. Erbjudandet gäller endast dig som inte har nyttjat prova-på-erbjudande från Omni Ekonomi tidigare.