Horoskop i dag, 23. november 2021: Vekten, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
19

Horoskop i dag: Jomfruen, Kreft, Tvillingene og andre tegn — sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)
Det er hyggelig å finne ikke én, ikke to, men tre planeter, totalt og fordelaktig på linje med tegnet ditt. Min prognose for personlige forhold kan derfor bare være god. Men for å hjelpe deg selv, kan jeg oppfordre deg til å seile gjennom livet med et smil?

TYREN (21. april – 21. mai)
Det fortsatte forholdet mellom Venus, kjærlighetens planet, og Jupiter, hersker over ekspansjon, bør løfte moralen din og utvide din romantiske horisont. Husk at du kan føle deg like sentimental om steder som om mennesker, og en nostalgisk reise kan være akkurat tingen for å gjenopprette moralen din.

GEMINI (22. mai – 21. juni)
Du er i en ekstremt sterk posisjon til å lufte dine klager – så lenge du er diplomatisk. Dessuten kan du også gjøre noe med dem. Andre mennesker kan protestere, men hvis de er ærlige mot seg selv, vil de innse sannheten om situasjonen. Og ikke før tiden, tenker du kanskje!

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

KREFT (22. juni – 23. juli)
Dette er neppe et passende tidspunkt på mange måter, men da er du vant til å sjonglere med forskjellige arrangementer og motstridende press. Problemet er at du kan kjøre opp store regninger uten å merke det. Så hold øye med potensielle sosiale kostnader.

LEO (24. juli – 23. august)
Du kan holde oppmerksomheten på langsiktige ambisjoner, men variere strategien din. Kanskje du kan glemme å sette karakteren en stund og konsentrere deg om å gi andre mennesker en hjelpende hånd. Din fremtid er sikret, men deres er det ikke. Innse at, mens partnere’ vanskeligheter kan virke små for deg, for dem vil de snart virke uoverkommelige.

JOMFRU (24. august – 23. sept.)
Ekstroverte, utadvendte påvirkninger kombineres i like stor grad med innadvendte, innovervendte. Kanskje betyr dette at du tar kontroll i det skjulte. Det kan også bety at dette er en ideell dag for åndelig refleksjon – eller bare for å tilbringe tid alene.

LIBRA (24. september – 23. okt.)
Dine sosiale stjerner er suverene, og omfatter hele spekteret av menneskelige kontakter under deres velgjørende glød, fra tilfeldige møter med fremmede til lidenskapelige møter av den mest intime typen. Hvorfor ikke slippe barrierene dine og kose deg?

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)
Start tidlig og sett siktet høyt, så høyt, faktisk, som du kan. Hvis profesjonelle ordninger er i gang, er dagens utsikter så nær perfekte som du kan forvente denne uken. Det er viktig å dyrke vennlige forhold, selv med rivaler.

SKYTTEN (23. nov. – 22. desember)
Du bør være i stand til å bevege deg ett skritt nærmere målene dine hjemme, noe som betyr at du nå bør ta høyde for dine kjære og forklare intensjonene dine. I stedet for å prøve å fylle ut alle fakta, gi folk et generelt bilde, og la dem dele din visjon om en bedre fremtid.

STEINBOKK (23. desember – 20. januar)
Du bør finne det mye lettere å forbedre eventuelle bånd som har holdt deg tilbake på jobb. Du kan også oppdage at det bare ikke er nok timer i døgnet! Forplikt deg selv om nødvendig: ta på deg mer enn du kan takle nå, og du vil lære en million viktige leksjoner for fremtiden!

VANNMANN (21. januar – 19. feb. )
Du trenger all sjarmen du kan mønstre hvis du skal redde deg selv fra et økonomisk hull, eller maksimere effekten av et strålende kupp. Jeg trenger ikke å minne deg på at det er utseendet som teller når du bestemmer deg mellom forskjellige mennesker – og når de dømmer deg.

FISKENE (20. februar – 20. mars)
Med tanke på at sannheten er relativ, og betyr forskjellige ting for forskjellige mennesker, må du bestemme hvor mye av det du vet du skal gi bort. Jeg mistenker at det er liten skade i å formidle fakta, men jeg kan tenke meg at du vil være langt mer urolig med følelsene dine.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste horoskopnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.