Clippy är tillbaka i Windows 11:s senaste uppdatering

0
145
Microsoft

‘Det har sagts mycket om den nya emojin i Windows 11. Mellan den första spänningen när 3D-versionerna först visades till besvikelse när de plattades till, har vi hört allt. Nu kan samtalet avslutas eftersom de nya emojierna officiellt har kommit till Windows 11—Clippy och allt.

“De här nya emojierna i flytande stil som släpps i Windows 11 idag känns personliga och bekanta, två av våra Windows 11 designprinciper,” Microsoft sa i ett blogginlägg.

Även om företaget kanske inte har gjort den 3D-emoji som vi alla älskade, tillbringade företaget mycket tid med att arbeta på de nya. “Ett team av emoji-designers, programledare, typsnittsexperter och utvecklare fokuserade på att skapa detta nya emoji-system. Från färgpaletter till modulära funktioner byggde designers ut ett system som skulle skalas till den omfattande uppsättningen Unicode-emoji,” Microsoft förklarade.

RELATERATHur man söker efter Windows Uppdateringar

Om du vill uppleva den nya Windows 11-emojien måste du skaffa den valfria Windows 11-versionen av Windows 11 från november 2021. Gå till Inställningar och klicka sedan på “Uppdatera & Säkerhet,” följt av “Windows Update.” Slutligen klickar du på “Sök efter uppdateringar” och ladda sedan ned Windows 11 förhandsversionen för november 2021.

När du har uppdateringen kan du trycka på Windows + punktknapparna för att öppna emojiväljaren. Därifrån kommer du att kunna välja mellan ett brett utbud av nya emoji-alternativ i Windows 11. Du kan till och med prova Clippy-emojien blandad där, vilket är ganska kul.

RELATERAT: Gilla denna tweet så att Microsoft återupplivar Clippy

LÄS NÄSTA

  • › Black Friday 2021: Bästa PC-erbjudanden
  • › Black Friday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
  • › 12 grundläggande Excel-funktioner som alla borde känna till
  • › Black Friday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
  • › Så här tänder du ljus med ditt larm
  • › Vad är ett system på ett chip (SoC)?