Vier de dag van het leven met dit officiële 'Star Wars' vakantiekookboek

0
50
forestgraphic/Shutterstock.com, Insight Edities

Gewoon omdat George Lucas’ Star Wars Holiday Special was van alle soorten verschrikkelijk, maar dat betekent niet dat je vakantiekoken moet zijn. Met dit leuke Star Wars kookboek kun je een enorme verscheidenheid aan feestelijke recepten vinden die zijn geïnspireerd op (en beter dan) de iconische special.

Ondanks die grote smet op een verder geweldige fandom (ook de verschrikkelijke film Star Wars: The Last Jedi buiten beschouwing gelaten), het kookboek bevat meer dan 30 werkelijk opwindende recepten, van drankjes en hapjes tot hoofdgerechten en desserts. Het is geïnspireerd op Life Day, een fictieve feestdag in het universum die door Wookies wordt gevierd ter ere van familie, vreugde, harmonie en de Wookie-cultuur.

Video afspelen

Het officieel gelicentieerde kookboek is geschreven door Jenn Fujikawa (die ook kookboeken heeft gemaakt voor The Goldbergs en I Love Lucy). Het bevat ongelooflijk slimme recepten zoals Kashyyyk Cake, Bantha Surprise, Jelly Life Day Orbs, Wroshyr Bramble en Mudhorn Eggnog. Je zult ook een heleboel prachtige receptfotografie in het boek zien, samen met gedetailleerde stappen en tips om je recepten perfect op de foto te krijgen.

Hoewel Life Day zijn oorsprong vindt op de Wookie-planeet Kashyyyk, wordt de prachtige feestdag in het hele melkwegstelsel aangekondigd. Als zodanig bevat het kookboek recepten die verder gaan dan die waar de Wookie-koks dol op zijn. Houd je ogen open voor exotische ingrediënten zoals orgawortels, shi-shokvruchten en wroshyr-luizensiroop (hoewel ze hier natuurlijk zijn vervangen door meer milieuvriendelijke alternatieven).

Gekoppeld met wat feestelijke kerstversieringen en muziek, zijn we er zeker van dat deze Life Day-recepten een beetje in de smaak zullen vallen bij je vrienden en familie, of ze nu het rijk of de opstand steunen. Kijk gewoon niet naar de Holiday Special. Serieus, het is gewoon verschrikkelijk. Zorg ervoor dat je je eigen exemplaar van het kookboek op tijd ophaalt voor je vakantiebijeenkomsten.

Star Wars-plezier

Star Wars: The Life Day Cookbook

Dit kookboek bevat meer dan 30 smakelijke recepten geïnspireerd op Life Day in ‘Star Wars.’< /p> Bestel nu

 

via Gizmodo