Steam Trade URL: Hva er det og hvordan finner jeg det?

0
58

Steam har sin egen mikroøkonomi basert på handelskort og andre Steam-spesifikke gjenstander. Selv om Steam har en innebygd markedsplass som lar brukere bytte disse elementene med hverandre enkelt, har den begrensninger hvis du vil bytte disse elementene med andre Steam-spillere som du ikke er venn med.

Finne. og identifisering av Steam Trade URL lar deg selge disse varene på tredjeparts nettsteder for å nå så mange potensielle kunder som mulig. Denne nettadressen lar folk se hvilke varer du har i beholdningen din og hva du kan ha tilgjengelig for salg. 

Innholdsfortegnelse

  Hvor finner du din Steam Trade URL

  Det er enkelt å finne nettadressen til Steam Trade.

  1. Åpne Steam.
  1. Åpne Steam-beholdningen.
  2. < /ol>

    Velg Bandetilbud > Hvem kan sende meg handelstilbud? på høyre side av skjermen.

   1. Rull ned til Tredjepartsnettsteder-overskriften og kopier nettadressen for handel fra tekstboksen som er tilgjengelig der.

   Hvis du legger ut nettadressen din et sted og du mottar flere handelstilbud enn du vet hva du skal gjøre med, kan du opprette en ny URL for å kjøpe deg litt fred. Alt du trenger å gjøre er å velge Opprett ny URL. Du må kopiere og lime inn denne nye nettadressen for eventuelle fremtidige handelsmuligheter. 

   Er det trygt å dele nettadressen til Steam Trade?

   Ikke bekymre deg — ingen kan få tilgang til Steam-kontoen din gjennom din Trade URL. Det er helt trygt å dele på andre nettsteder, og du kan enkelt bytte til en ny hvis en potensiell kunde ender opp med å plage deg eller plage deg om en tidligere handel.

   Hvordan aktivere handelsforespørsler på Steam

   Er du interessert i at folk tar kontakt med deg om inventarvarene dine? Du må sørge for at personverninnstillingene dine gjør det mulig for folk å sende deg forespørsler. 

   1. Åpne Steam.
   1. Velg brukernavnet ditt og velg deretter Profil.
   1. Velg Rediger profil. 
   1. Velg Personverninnstillinger.
   1. Endre personvernet for beholdningen din til Offentlig.

   Når personvernet ditt er satt til offentlig, vil du kunne motta handelsforespørsler fra alle — ikke bare vennene dine. Hvis du noen gang ønsker å stoppe handelsforespørsler fra å komme inn, gjenta denne prosessen, men bytt personverninnstillingene dine til kun venner. 

   Hvordan finne ut om du kan bytte en vare< /h2>

   Ikke alle Steam-varer kan byttes, men de fleste kan. Det er en enkel måte å sjekke: se på taggene på en vare. For eksempel kan du bytte nesten alle samlekort for andre. Du kan også selge disse på markedsplassen for faktiske penger, som du deretter kan bruke til å kjøpe spill. 

   Ta en titt på bildet nedenfor. Den har mange tagger knyttet til seg, men den du vil se etter er omsettelig tag. 

   Selv om det ikke er synlig, hvis du blar langt nok ned, vil du se at det er oppført til $0,06, med antall kort solgt på fellesskapsmarkedet den siste timen. Hvis du har et strengt budsjett, er det ikke en dårlig måte å tjene noen ekstra dollar til neste spill. Nesten hvert spill har et sett med samlekort som du enkelt kan motta ved å spille gjennom spillet. 

   Hva slags gjenstander kan du bytte?

   Steam gir spillere forskjellige gjenstander som spenner fra samlekort, spillerskinn, klistremerker og mer. Noen av disse varene kan selges, mens andre kun kan byttes til andre spillere.

   Når du gir et byttetilbud, velger du varer fra begge spillernes varelager som du ønsker å bytte. Du ber egentlig om varene du vil ha fra den andre personens varelager og tilbyr varene dine i bytte. Den andre personen kan da godta eller avvise handelen din.

   Noen Steam-elementer vises kun i en begrenset periode, for eksempel under sesongmessige arrangementer. Du kan bruke disse uttrykksikonene og klistremerkene til å dekorere profilen din og tilpasse den etter din smak. Hvis du vil ha en av disse elementene etter at arrangementet er over, er det beste alternativet ditt å bytte en annen spiller for det. 

   Handling på Steam er et morsomt minispill

   Steam er mer enn bare en spillplattform — det er også et helt økosystem og en markedsplass. Selv om du ikke vil bli rik på å selge varer på Steam, er det et morsomt lite minispill du kan ta del i. Hvis du vil åpne varelageret ditt for handel eller bytte til andre spillere, er det første du må gjøre å finne din Steam Trade URL.