Spotify blandar inte längre album som standard

0
122
Chubo – mitt mästerverk/Shutterstock.com

När du går till Spotify-albumvyn, brukade uppspelningsknappen ha en liten shuffle-symbol som låter dig spela albumet i slumpmässig ordning som standard. Det har dock tagits bort, tydligen på begäran av Adele.

Som först rapporterades av BBC, bad Adele Spotify att ta bort shuffle-knappen från albumvyn. Detta gör det så att användarna kan lyssna på album i den ordning artisten tänkt sig. Spotify var glada över att tacka artistens begäran, och nu “Play” knappen på albumskärmen börjar med den första låten och spelar albumet i ordning.

Förändringen kommer snabbt efter att Adele släpper sitt nya album, så det är logiskt att hon vill att fans ska lyssna på hennes verk i rätt ordning.

RELATERADE6 fantastiska Spotify-funktioner du bör använda

Spotify gjorde ett uttalande till The Verge och kallade förändringen för en ny funktion. “Som Adele nämnde är vi glada över att kunna berätta att vi har börjat rulla ut en ny Premium-funktion som länge har efterfrågats av både användare och artister för att spela upp standardknappen på alla album,” sa talespersonen. “För de användare som fortfarande vill blanda ett album kan de gå till vyn Spelas nu och välja shuffle-växling.”

Tack och lov kan du fortfarande blanda ett album om du“ 8217; vill gärna. Du måste gå till vyn Spelas nu i Spotify, och du kommer att kunna slumpvisa ordningen på spåren. Det kommer dock inte längre att vara standard, vilket är en intressant förändring av företaget.

RELATERAT: Spotify Free vs. Premium: Är det värt att uppgradera?< /strong>

LÄS NÄSTA

  • › Så här tänder du ljus med ditt larm
  • › Vad är No-Code, och är det framtidens teknik?
  • › Så här aktiverar du Wake-on-LAN i Windows 10 och 11
  • › Vad är ett system på ett chip (SoC)?
  • › Varför anlitar företag hackare?
  • › Hur du får snabbare strömningshastigheter på din TV