Nissan Ariya EV wordt geleverd met gratis opladen voor twee jaar (maar je moet opschieten)

0
50
Nissan

Nissan heeft meer informatie vrijgegeven over zijn aankomende elektrische cross-over SUV, de 2023 Ariya. Hoewel het oorspronkelijk medio 2020 werd aangekondigd, deelde Nissan eindelijk de stickerprijs en wat informatie over de verschillende uitrustingsniveaus.

De prijzen voor de Ariya beginnen bij slechts $ 47.125 (los van een bestemmingstoeslag van $ 1.175), en terugbetaalbare reserveringen van $ 500 zijn nu open op de site van Nissan. Als u echter kiest voor een van de meer premium uitrustingsniveaus, kan uw uiteindelijke prijs mogelijk oplopen tot meer dan $ 60.000 als u all-in gaat op de extra opties. Er is echter goed nieuws, maar Nissan komt in aanmerking voor het volledige federale belastingkrediet van $ 7.500 en een hele reeks diverse overheidsstimulansen, die zullen helpen de kosten betaalbaarder te houden.

Nissan biedt de voertuig in een handvol stijlvolle kleuren voor de Ariya, en je hebt vier afzonderlijke uitrustingsopties om uit te kiezen:

 • Ariya Venture Plus met voorwielaandrijving:

  • Ariya Venture Plus met voorwielaandrijving:

   • Ariya Venture Plus met voorwielaandrijving:

    • Ariya Venture Plus met voorwielaandrijving:

     • b>Deze optie heeft een batterij van 87 kWh, een AC-synchrone motor van 238 pk, ProPILOT Assist met Navi Link, een koppel van 221 lb-ft, een snellaadpoort en kan tot naar schatting 500 mijl bereiken op een enkele lading. Het kost je $ 47.125 met bezorgkosten.
     • Ariya Evolve Plus met voorwielaandrijving: Deze heeft ook een batterij van 87 kWh en een synchrone wisselstroom van 238 pk motor, 221 lb-ft koppel, een digitale Intelligent Around View-monitor, een elektrisch panoramisch zonnedak en een geschat bereik van 485 mijl per lading. Het kost $ 50.125.
     • Ariya Premiere met voorwielaandrijving:Dit model biedt dezelfde specificaties voor de batterij, motor, koppel, bereik en kilometerstand als de vorige twee. Hij heeft echter ook ProPILOT Assist 2.0 en ProPILOT Park. Het kost je $ 54.625 terug.
     • Ariya Platinum Plus:Ten slotte, en het duurst, biedt dit model een opwindender scala aan kracht en functies. Het heeft een e-4ORCE dubbele motor vierwielbesturing, een 87 kWh-batterij, een AC-synchrone motor van 389 pk, een koppel van 442 lb-ft, een geschat bereik tot 265 mijl, een door beweging geactiveerde handsfree achterklep en met nappaleder uitgeruste stoelen . Je kunt hem kopen voor $ 60.125.

     Wat echt interessant is, is dat Nissan EVgo-laadstations met korting aanbiedt aan de eerste 10.000 mensen die een officiële reservering plaatsen. Je moet de jouwe echter vóór 31 januari 2022 reserveren om daarvoor in aanmerking te komen, dus haast je als je geïnteresseerd bent. De korting zelf omvat een gratis tweejarig EVgo-lidmaatschap en $ 500 aan oplaadpunten zodra je het voertuig daadwerkelijk hebt gekocht.

     Oorspronkelijk zou de crossover-SUV voor het eerst in 2021 in Japan op de markt komen en dan later beschikbaar voor consumenten in Noord-Amerika een paar maanden later, maar vertragingen geduwd leveringen voor Canada en de Verenigde Staten. Het is vermeldenswaard dat de reserveringswebsite van Nissan zegt dat “Reserveringen de aanvankelijke productieniveaus van voertuigen kunnen overschrijden. Daarom kan Nissan de levering van een Ariya uit 2023 niet garanderen op een specifieke datum,” dus plan dienovereenkomstig

     via The Verge