Je kunt TikTok kijken op Android TV, Samsung en LG TV's

0
22

Als je een grote fan bent van TikTok en je wilt bekijk het op uw grootbeeldtelevisie, u kunt het nu doen op een Android TV-apparaat, evenals op Samsung- en LG-smart-tv's in de Verenigde Staten. Natuurlijk zijn de video's nog steeds verticaal, maar ze zijn in ieder geval groter op een tv-scherm.

GERELATEERDWaarom is TikTok zo populair? Waarom het sociale netwerk uniek is

Dit zijn niet de eerste tv's die TikTok krijgen, aangezien het sociale videoplatform ook in Noord-Amerika is uitgerold op Amazon's Fire TV-apparaten. Bovendien was de app al beschikbaar in het VK, Frankrijk en Duitsland. Met de huidige uitbreiding in de VS kan iedereen met een Android TV-apparaat, inclusief de Chromecast met Google TV, de virale video's van TikTok bekijken.

Voor smart TV's, Samsung zegt dat displays van 2018 tot 2021 de nieuwe TikTok-applicatie kunnen downloaden. Helaas zullen eigenaren van smart-tv's met oudere Samsung-apparaten geen gebruik kunnen maken van de nieuwe app.

Van LG's kant is de app beschikbaar voor LG Smart TV's van 2018-2021 webOS 4.0 via webOS 6.0.

Advertentie

Wat de inhoud betreft, zegt het bedrijf: "De TikTok TV-app is gebouwd voor een tv-ervaring thuis, waardoor het gemakkelijk is om content van onze "Voor jou" en ‘Volgende’ feeds op het grote scherm. Dit omvat de meest gelikete en bekeken video's in een groot aantal categorieën, van gamen en comedy tot eten en dieren.”

Dit is een intelligente zet voor TikTok, omdat het gebruikers een andere manier geeft om met hun app bezig te zijn. Mensen kijken graag naar video's op grote schermen, en door deze uitbreiding kunnen veel meer gebruikers TikTok op hun tv's gebruiken.

GERELATEERD: Smart TV's zijn dom: waarom jij Wil niet echt een Smart TV

LEES VOLGENDE

  • › Hoe u de verlichting aanzet met uw wekker
  • › Wake-on-LAN inschakelen in Windows 10 en 11
  • › Hoe u sneller kunt streamen op uw tv
  • › Wat is no-code en is het de toekomst van technologie?
  • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
  • › Waarom huren bedrijven hackers in?