Hoe de Macy's Thanksgiving Day-parade in 2021 te bekijken?

0
28
TD Dolci/Shutterstock.com< /figuur>

Na de verkorte versie van het pandemische tijdperk van vorig jaar, zal de Macy's Thanksgiving Day Parade 2021 weer op volle sterkte zijn, inclusief praalwagens, ballonnen en muziekuitvoeringen. Hier leest u hoe u de parade kunt streamen op donderdag 25 november 2021 om 9.00 uur ET/PT.

GERELATEERD: 10 films die je deze Thanksgiving moet kijken

Inhoudsopgave

Peacock
Hulu + Live TV
YouTube TV
Sling TV
Fubo TV
DirecTV Stream

Peacock

monticello/Shutterstock.com

Voor de eerste keer heeft de parade een eigen streaming-home, beschikbaar in de premiumversie van Peacock ($ 4,99+ per maand). Peacock wordt ook tentoongesteld in de parade zelf, met een eigen praalwagen met de sterren van Peacock-komedieserie Girls5eva die het themalied van de show uitvoert.

Bekijk Peacock

GERELATEERD: Hoe 'A Charlie Brown Thanksgiving' te streamen

Hulu + Live TV

Lost_in_the_Midwest/Shutterstock.com

De belangrijkste parade-uitzending is op NBC en abonnees van Hulu + Live TV ($ 64,99 + per maand na een gratis proefperiode van zeven dagen) kunnen deze streamen op de NBC-feed. NBC's Today-hosts Savannah Guthrie, Hoda Kotb en Al Roker zullen de berichtgeving verankeren. Telemundo zal tegelijkertijd Spaanstalige verslaggeving uitzenden, gehost door Ana Jurka en Carlos Adyan, plus verslaggever Freddy Lomelí en Miss Universe Andrea Meza, en kijkers kunnen dat bekijken op de Telemundo-feed.

Kijk op Hulu The Best Streaming Services 2021 Beste streamingservice in het algemeen HBO Max Shop Beste live tv-streamingservice Hulu + Live TV Shop Beste streamingdienst voor films HBO Max Shop Beste gratis streamingdienst Tubi Shop Beste originele programmering Netflix Shop Beste streamingdienst voor gezinnen Disney+ Shop

YouTube TV

PixieMe/Shutterstock.com

Als je je abonneert op YouTube TV ($ 64,99 per maand na een gratis proefperiode van zeven dagen), kun je de NBC-uitzending van de parade streamen, met tientallen van de kenmerkende gigantische opblaasbare personages. Nieuwe toevoegingen dit jaar zijn onder meer Grogu (ook bekend als Baby Yoda) uit The Mandalorian, het titelpersonage uit Netflix's Ada Twist, Scientist, en een kerstthema-combinatie van Pokemon-personages Pikachu en Eevee. YouTube TV voert ook de Spaanstalige uitzending van Telemundo uit.

Bekijk op YouTube TV

Sling TV

Sling TV

Als je een Sling TV-abonnee bent ($ 35 + per maand) en je lokale NBC-filiaal is opgenomen in Sling, kun je de uitzending van de NBC-parade bekijken. Bekijk live muziekuitvoeringen van Rob Thomas, Nelly, Andy Grammer, Chris Lane en meer, plus een speciaal optreden van Carrie Underwood van het nummer “Favorite Time of Year” van haar vakantiealbum My Gift.

Kijk op Sling TV The Best Specialty Streaming Services 2021 Best streaming-dienst voor Horror Griezelen Shop Beste streamingservice voor klassieke cinema The Criterion Channel Shop Beste streamingservice voor Britse/internationale tv Acorn TV Shop Beste streamingservice voor Anime Crunchyroll Shop Beste streamingservice voor Reality TV Discovery+ Shop Beste streamingservice voor Spaanstalige tv/films Pantaya Shop Beste streamingservice voor Indie/Arthouse Cinema MUBI Shop Beste streamingservice voor vechtsportfilms Hallo! Winkel

Fubo TV

Tada Images/Shutterstock.com

Fubo TV-abonnees ($ 64,99 + per maand na een gratis proefperiode van zeven dagen) kunnen de NBC- of Telemundo-uitzendingen van de parade bekijken. Bekijk 10 geweldige fanfares uit het hele land, waaronder middelbare scholen, hogescholen en de NYPD.

Bekijk op Fubo TV

DirecTV Stream

DirecTV

Abonnees van DirecTV Stream ($ 69,99 + per maand) kunnen de parade-uitzending bekijken via NBC of Telemundo. Zoals altijd, in navolging van de praalwagens, ballonnen, bands en andere artiesten, eindigt de parade met een bezoek van de kerstman die het kerstseizoen aftrapt.

Kijk op DirecTV streamen The Best Streaming Devices 2021 Beste streamingapparaat in het algemeen Roku Streaming Stick 4K (2021) Amazon

$ 29.00
$ 49,99 Bespaar 42%

Beste budget-streamingapparaat Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 17.99
$ 29.99 U bespaart 40%

Beste Roku-streamingapparaat Roku Ultra (2020) Amazon

$ 85,95
$ 99,99 Bespaar 14%

Beste Fire TV-apparaat Fire TV Stick 4K (2018) Amazon

$ 24.99
$ 49,99 Bespaar 50%

Beste Google TV-apparaat Chromecast met Google TV (2020) Winkel Beste Android TV-apparaat NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon

$ 199.99
& nbsp;

Beste Apple TV-apparaat Apple TV 4K (2021) Amazon

$ 169.95
$ 179.00 Bespaar 5%

LEES NEXT

  • & rsaquo; Hoe de 2021 Rose Parade's nieuwjaarsviering te streamen
  • › Wat is no-code en is het de toekomst van technologie?
  • › Hoe u de verlichting aanzet met uw wekker
  • › Waarom huren bedrijven hackers in?
  • › Wake-on-LAN inschakelen in Windows 10 en 11
  • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
  • › Hoe u sneller kunt streamen op uw tv