Här är varför vi alltid häller en kall öl på vår Thanksgiving Turkiet

0
91
Emilee Unterkoefler

< p> Letar du efter ett nytt och spännande sätt att piffa upp din Thanksgiving-kalkon? Från att tillföra lite välbehövlig fukt till att göra en smakrik saftig baste, här är varför att lägga till öl i din kalkon tar saker till en annan nivå.

Vi ska ge dig en sammanfattning av vad som gör humle och knappt så välsmakande bidragsgivare till en utsökt stek och ger även några av våra bästa ölrekommendationer.

Innehållsförteckning

De bästa ölen att använda på din grillade kalkon
Öl ger en unik smak
Öl ger fukt och gör din kalkon mer mör
Öl & Dropp gör en fantastisk sås

De bästa ölen att använda på din stekta kalkon

TonelsonProductions/Shutterstock.com

Vi har testat många öl med kötträtter tidigare, inklusive Samuel Adams Octoberfest och Boston Lager, Budweiser och George Killians Irish Red, och var och en ger en unik smak. Vissa öl passar dock bättre till vissa kött och rätter än andra.

RELATERATSemester 2020: 11 presenter till ölälskaren i ditt liv

Till exempel, porters, stouts och andra mörka ale passar bra ihop med grytor och biffiga pajer. Lätt och krispig öl, som lager och pilsner med hög kolsyra, tenderar att göra fantastiska ölsmetar. Fisk och skaldjur behöver delikata smaker, men allt med citrustoner fungerar perfekt.

När det gäller din Thanksgiving-kalkon finner vi veteöl i belgisk stil, som Allagash, smakar precis rätt tack vare de unika koriander- och apelsintonerna i varje uppfriskande klunk. Inslagen av apelsin och vanilj i Blue Moon skulle också göra en utmärkt kombination, även om vi aldrig har provat den här själva. Kanske kan du!

Öl ger en unik smak

Steve Cukrov/Shutterstock.com

Vi älskar den unika smaken som bara en öl kan ge till en gigantisk kalkonstek—det är därför vi gör det varje år. Kom ihåg att den typ av öl du väljer ger subtilt olika smaker varje gång. Det är därför det är viktigt att välja en du redan älskar—inte bry dig om att laga mat med en öl du inte skulle dricka.

RELATERADE7 ölbaserade rätter som innehåller dina favoritbryggningar

Så om du kan&#8217 ;Få inte nog av dessa disiga, humliga IPA:er, prova din kalkon, och sedan kommer din semesterrätt att skryta med de smakerna också. Tänk bara på att om din öl är bitter kommer din rätt att smaka lite så också.

Tänk också på att den höga värmen från din ugn kommer att koka bort en del av smaken och alkoholen, men inte allt. Vi gnuggar också alltid ett sammansatt smör över vår kalkon, vilket bidrar enormt till smaken.

Smöret, ölet och de färska örterna skapar en rik grundsmak i varje tugga, medan skumbryggan gör sin magi i varje tråcklingssession för att ge din fågel en seriös karaktär.

eDayDeal Homegoods Kalkonstekpannor för engångsbruk, 2 Pk.

Amazon

$ 14,99

Öl ger fukt och gör din Turkiet Mer Tender

MSPhotographic/Shutterstock.com figur>

Att hitta den perfekta balansen mellan fukt och värme för en mör, fuktig måltid kan vara svårt med en stor fågel som en kalkon, som måste tillbringa timmar i ugnen.

Vi täcker alltid vår under den första timmen så att smöret och ölet släpper och fastnar i botten av stekpannan. En standard öl på 12 ounce hjälper till att hålla saker fuktiga medan fågeln är täckt, men den gör också underverk som tråckla.

När det har avslöjats kommer du att vilja tråckla. din kalkon var 20-30:e minut. Detta tillför massor av smak och fuktar köttet för några otroligt möra resultat.

Mr. Rudolf 15-tums stekpanna m/lock & Rack

Amazon

$ 99.99

Öl & amp; Droppning gör en fantastisk sås

Elena Veselova/Shutterstock.com

Det finns två saker vi älskar att använda våra öl- och smörinfunderade droppar till, och det kan du också! För det första gör droppen en fantastisk grå färg. För att göra det, gör bara en snabb roux och vispa sedan långsamt i dina droppar. Du kommer att få en smakrik sås på nolltid!

RELATEDSpara dina kalkondropp: Hur man gör en rik tacksägelsesås

Vi sparar också alltid minst en halv kopp av våra droppar på sidan för att lägga till en extra speciell touch av fukt och smak. När din kalkon är skuren och redo att serveras, ringla en liten mängd droppar över de skivade brösten och andra bitar.

Detta kommer inte bara att ge extra fukt till ett ofta uttorkat kalkonbröst, utan det optimala smak kommer att göra en Thanksgiving-måltid som dina gäster sent kommer att glömma.

Gonioa 17 Uns. Porslinssåsbåt

Amazon

$ 23,99

Förhoppningsvis detta inspirerat dig att fånga din favorit stout och sprit upp din fågel i år. Vill du lägga till ännu mer smak? Prova att slå in den ölsmakande kalkonen i bacon.