Dit is waarom we altijd een koud biertje schenken op onze Thanksgiving-kalkoen

0
52
Emile Unterkoefler

< p>Bent u op zoek naar een nieuwe en opwindende manier om uw Thanksgiving-kalkoen op te fleuren? Van het toevoegen van wat broodnodig vocht tot het maken van een smaakvolle booze braad, hier is waarom het toevoegen van bier aan je kalkoen de dingen naar een ander niveau tilt.

We zullen je een overzicht geven van wat maakt hop en nauwelijks zulke smakelijke bijdragers aan een heerlijk gebraad en bieden ook enkele van onze beste bieraanbevelingen.

Inhoudsopgave

De beste bieren voor uw gebraden kalkoen
Bier voegt een unieke smaak toe
Bier zorgt voor vocht en maakt uw kalkoen malser
Bier & Druppels maken een fantastische jus

De beste bieren voor je gebraden kalkoen

TonelsonProductions/Shutterstock.com

We hebben in het verleden veel bieren met vleesgerechten getest, waaronder Samuel Adams Octoberfest en Boston Lager, Budweiser en George Killians Irish Red, en elk heeft een unieke smaak. Sommige bieren passen echter beter bij bepaalde soorten vlees en gerechten dan andere.

GERELATEERDVakantie 2020: 11 cadeaus voor de bierliefhebber in je leven

Porters, stouts en andere donkere ales passen bijvoorbeeld goed bij stoofschotels en vlezige taarten. Lichte en knapperige bieren, zoals lagers en pilseners met een hoog koolzuurgehalte, hebben de neiging om geweldig bierbeslag te maken. Zeevruchten hebben delicate smaken nodig, maar alles met citrustonen werkt perfect.

Wat betreft je Thanksgiving-kalkoen, we vinden dat Belgische tarwebieren, zoals Allagash, precies goed smaken dankzij de unieke koriander- en sinaasappeltonen in elk verfrissende slok. De hints van sinaasappel en vanille in Blue Moon zouden ook een uitstekende combinatie zijn, hoewel we deze zelf nog nooit hebben geprobeerd. Misschien wel!

Bier voegt een unieke smaak toe

Steve Cukrov/Shutterstock.com

We houden van de unieke smaak die alleen een biertje kan geven aan een kolossale kalkoenbraadstuk, daarom doen we het elk jaar. Onthoud dat het type bier dat je kiest elke keer weer subtiel verschillende smaken zal weergeven. Daarom is het belangrijk om er een te kiezen waar je al van houdt. Doe geen moeite om te koken met een biertje dat je niet zou drinken.

GERELATEERD7 gerechten op basis van bier waarin je favoriete brouwsels zijn verwerkt

Dus als je kunt&#8217 Krijg geen genoeg van die wazige, hoppige IPA's, probeer het op je kalkoen, en dan zal je vakantiegerecht ook die smaken bevatten. Houd er rekening mee dat als je bier bitter is, je gerecht ook zo zal smaken.

Houd er ook rekening mee dat de hoge hitte van uw oven een deel van de smaak en alcohol zal doen verdampen, maar niet alles. We wrijven ook altijd een samengestelde boter over onze kalkoen, wat enorm bijdraagt ​​aan de smaak.

De boter, het bier en de verse kruiden zorgen voor een rijke basissmaak bij elke hap, terwijl het schuimende brouwsel zijn magie erin verwerkt. elke rijgsessie om uw vogel een serieus karakter te geven.

eDayDeal Homegoods Wegwerpbraadpannen voor Turkije, 2 St.

Amazon

$ 14.99

Bier hydrateert en maakt uw Turkije Meer Tender

MSPhotographic/Shutterstock.com

Het vinden van de perfecte balans tussen vocht en warmte voor een malse, vochtige maaltijd kan lastig zijn met een grote vogel als een kalkoen, die uren in de oven moet staan.

We dekken die van ons altijd het eerste uur af, zodat de boter en het bier kunnen vallen en vast komen te zitten op de bodem van de braadpan. Een standaard bier van 30 ounce helpt de dingen vochtig te houden terwijl de vogel bedekt is, maar het doet ook wonderen als bedruip.

Nadat het is blootgelegd, wil je bedruipen uw kalkoen elke 20-30 minuten. Dit voegt veel smaak toe en maakt het vlees vochtig voor ongelooflijk malse resultaten.

Mr. Rudolf 15-inch braadpan met deksel & Rek

Amazon

$ 99.99

Bier & amp; Druppels maken een fantastische jus

Elena Veselova/Shutterstock.com

Er zijn twee dingen waar we onze met bier en boter doordrenkte drippings graag voor gebruiken, en dat kan jij ook! Ten eerste maken de druppels een fantastisch grijs. Om dit te doen, maak je gewoon een snelle roux en klop je langzaam je drippings erdoor. Je hebt in een mum van tijd een smaakvolle jus!

GERELATEERDBewaar je kalkoendruppels: hoe maak je een rijke Thanksgiving-jus

We bewaren ook altijd minstens een half kopje van onze drippings ernaast om een ​​extra speciaal vleugje vocht en smaak toe te voegen. Wanneer uw kalkoen is gesneden en klaar om te serveren, druppel dan een kleine hoeveelheid druppels over de gesneden borsten en andere stukken.

Dit zal niet alleen extra vocht geven aan een vaak uitgedroogde kalkoenborst, maar ook de optimale smaak maakt een Thanksgiving-maaltijd die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Gonioa 17 Oz. Porseleinen juskom

Amazon

$ 23.99

Hopelijk dit inspireerde je om je favoriete stout en drank grijp uw vogel dit jaar. Wil je nog meer smaak toevoegen? Probeer die kalkoen met biersmaak in spek te wikkelen.