Black Friday 2021: de beste aanbiedingen voor computeraccessoires

0
23
Razer

Muizen en toetsenborden zijn enkele van de meest over het hoofd geziene geschenken aller tijden, wat misschien verklaart waarom ze zo goedkoop zijn deze Black Friday. Fabrikanten verkopen waanzinnige mechanische toetsenborden, knusse ergonomische muizen en alle andere computeraccessoires. Dus of je je nu voorbereidt op de feestdagen of je pc-setup upgradet, hier zijn de beste Black Friday-deals voor computeraccessoires.

Voor meer Black Friday-plezier, bekijk zeker de beste computerdeals , de beste Android-telefoondeals en de beste iPhone-deals. Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief voor aankomende Black Friday-deals!

Inhoudsopgave

De beste toetsenborddeals
De beste muisdeals
De beste monitor- en webcamdeals

Fijne feestdagen! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van Review Geek, LifeSavvy en How-To Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

De beste toetsenborddeals

Logitech

Op zoek naar het toetsenbord van je dromen (of die van een familielid)? We hebben deze Black Friday de beste toetsenborddeals verzameld, variërend van scherp geprijsde goedkope toetsenborden, mechanische toetsenborden die geschikt zijn voor gamers en ergonomische monsters. Het is een beetje zoals de Justice League van toetsenborddeals … ANYWAY.

Hier zijn de beste toetsenborddeals van Black Friday 2021:

 • Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard: $60 ($20 korting)
 • Logitech K580 Slim draadloos toetsenbord voor meerdere apparaten: $42 ($8 korting)
 • Corsair K70 RGB MK.2 SE RAPIDFIRE mechanisch gamingtoetsenbord : $140 ($40 korting)
 • Razer BlackWidow V3 mechanisch gamingtoetsenbord: $90 ($50 korting)
 • Razer Tartarus v2 gamingtoetsenbord: $50 ($30 korting)
 • HyperX Alloy Core RGB-stil gamingtoetsenbord: $30 ($20 korting)
 • Logitech G PRO mechanisch gamingtoetsenbord: $100 ($30 korting)< /li>
 • Logitech G413 mechanisch gamingtoetsenbord met achtergrondverlichting: $60 ($30 korting)
 • Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus: $18 ($7 korting) )
 • Razer Power Up-bundel (headset, muis, toetsenbord): $ 79 ($ 40 korting)

Schreeuwt naar de HyperX Alloy Core, een betaalbaar mechanisch gamingtoetsenbord met stille toetsen, aanpasbare verlichting en een geweldige verkoopprijs van $ 30. Het is een geweldige optie voor jonge gezinsleden die geen duur gamingtoetsenbord nodig hebben en geen luid gamingtoetsenbord zouden moeten hebben.

Microsoft Sculpt Ergonomisch toetsenbord voor bedrijven (5KV-00001 )

Het uitstekende ergonomische toetsenbord van Microsoft Sculpt heeft een split-key ontwerp en een geïntegreerde polssteun voor maximaal comfort. Het is een geweldig toetsenbord voor degenen die zich zorgen maken over polspijn, en het kost slechts $ 60 tijdens de Black Friday-uitverkoop van vandaag.

Amazon

$ 60.33
$ 80,95 bespaar 25%

Razer BlackWidow V3 mechanisch gamingtoetsenbord: groene mechanische schakelaars – tactiel en klikkend – Chroma RGB-verlichting – compacte vormfactor – programmeerbare macrofunctionaliteit, klassiek zwart

Razer's meest populaire mechanische gaming-toetsenbord heeft aanpasbare Chroma RGB-verlichting, programmeerbare knopmacro's, een ingebouwde polssteun en mediabediening. Pak het voor $ 90 tijdens Black Friday!

Amazon

$ 89.99
$ 139,99 Bespaar 36%

The Best Mouse Aanbiedingen

Logitech

Er is nooit een slecht moment om uw muis te upgraden. En deze Black Friday zien we waanzinnige deals over ergonomische muizen, responsieve gamingmuizen en natuurlijk die high-end professionele muizen die aan elke behoefte kunnen voldoen.

Hier zijn de beste Black Vrijdag deals voor muizen:

 • Logitech MX Master 2S draadloze muis: $ 57 ($ 43 korting)
 • Logitech G203 LIGHTSYNC bedrade gamingmuis: $20 ($20 korting)
 • Logitech M185 draadloze muis: $13 ($12 korting)
 • Razer DeathAdder v2 gamingmuis: $35 ($35 korting)
 • Razer Basilisk X Hyperspeed draadloze optische gamingmuis: $35 ($22 korting)
 • Razer Orochi V2 mobiele draadloze gamingmuis: $50 ($20 korting)
 • Lenovo Yoga-muis met laserpresentator: $52 ($31 korting)< /li>
 • Razer Power Up-bundel (headset, muis, toetsenbord): $ 79 ($ 40 korting)

Een ding om op te merken is dat gamingmuizen vaak een geweldige budgetoptie zijn voor mensen die #8217;t gamers. De Razer Basilisk kost bijvoorbeeld slechts $ 35 tijdens deze verkoop, maar komt overeen met het ergonomische ontwerp, de hyperscroll-modus en draadloze verbindingsfuncties van de Logitech MX Master.

Logitech MX Master 2S draadloze muis – Gebruik op elk oppervlak, supersnel scrollen, ergonomische vorm, oplaadbaar, bediening tot 3 Apple Mac- en Windows-computers, grafiet (niet meer leverbaar door fabrikant)

De Logitech MX Master 2S heeft een ergonomisch ontwerp, een supersnelle scrollmodus en de mogelijkheid om drie apparaatverbindingen op te slaan en snel te schakelen. Koop het voor slechts $ 57, een schokkend lage prijs.

Amazon

$ 54,45
$ 99,99 Bespaar 46%

Razer DeathAdder v2 gamingmuis: 20K DPI optische sensor – snelste gamingmuisschakelaar – Chroma RGB-verlichting – 8 programmeerbaar Knoppen – Rubberen zijgrepen – Klassiek zwart

De Razer DeathAdder V2 draadloze muis heeft een snelle 20K DPI optische sensor voor super responsieve pc-gaming. Oh, en het heeft aanpasbare RGB-verlichting! Pak het voor slechts $ 35 tijdens Black Friday.

Amazon

$ 34.99
$ 69,99 Bespaar 50%

The Best Monitor en webcamdeals

Samsung

Het kopen van een betere monitor kan de manier waarop u uw computer gebruikt volledig veranderen. Het kan het streamen aangenamer maken of u zelfs meer ruimte geven om vensters voor uw werk te ordenen. Dus wat doe je tijdens een Black Friday-uitverkoop? U koopt een nieuwe computermonitor.

Dit zijn de beste Black Friday-computermonitoraanbiedingen:

 • Lenovo ThinkVision QHD USB Type-C-monitor (27-inch) : $ 289 ($ 115 korting)
 • Samsung Odyssey G5 QLD HDR gebogen gamingmonitor (32-inch): $ 1.100 ($ 500 korting)
 • Samsung Odyssey G9 QLD HDR gebogen gamingmonitor (49-inch) : $1.100 ($500 korting)
 • MSI Optix FHD Gaming LCD-monitor (27-inch): $188 ($72 korting)
 • GIGABYTE HDR 165Hz Gamingmonitor (32-inch): $360 ($109 korting)
 • Acer QHD gebogen gamingmonitor (34-inch): ($410) ($50 korting)< /li>
 • Dell WQHD gebogen gamingmonitor (34-inch): $ 450 ($ 230 korting)
 • AORUS 2K-gamingmonitor (27-inch): $ 350 ($ 250 korting)
 • Lenovo Legion Y25-25 Gamingmonitor (24,5-inch): $300 ($40 korting)
 • Razer Kiyo Pro Webcam 1080p 60FPS: $ 150 ($50 korting)
 • Logitech Brio 4K UHD-webcam: $ 165 ($ 35 korting)

Als je gewoon op zoek bent naar een goede monitor, raad ik aan om die Lenovo ThinkVision-deal te nemen. Het is een geweldige 27-inch monitor met een QHD-resolutie, HDMI-connectiviteit en vooral USB-C-connectiviteit met passthrough-opladen voor uw laptop. Het heeft zelfs ingebouwde USB- en hoofdtelefoonpoorten om als USB-hub te fungeren!

ThinkVision T27h-20 27-inch QHD-monitor

Een geweldige USB-C-desktopmonitor voor slechts $ 289? Lenovo's ThinkVision T27g-20 heeft een 2K-resolutiepaneel, plus USB-C-connectiviteit en passthrough-opladen voor uw laptop. Het heeft zelfs geïntegreerde USB-poorten voor gebruik als USB-hub!

Nu winkelen

 

Acer EI342CKR Pbmiippx 34″ 1500R 21:9 Curved QHD (3440 x 1440) Zero-Frame Gaming Monitor | AMD FreeSync Premium Pro | Tot 144Hz | 1ms VRB | HDR 400 | 93% DCI-P3 (2 x Display Ports & 2 x HDMI-poorten)

Acer's 34-inch gebogen monitor biedt een meeslepende game-ervaring met zijn 2K-resolutie, HDR-mogelijkheden, 144Hz verversingssnelheid, 1ms latentie en AMD FreeSync Premium Pro-ondersteuning. Het is een koopje voor de verkoopprijs van $ 410 van vandaag.

Amazon

$ 409,99
$ 459,99 Bespaar 11%