Lichten aanzetten met je wekker

0
24
Pixel-Shot/Shutterstock.com

Het is makkelijker om uit bed te komen als je door een zacht lichtje wakker wordt, maar daar kun je niet altijd op rekenen. We laten je een paar manieren zien om wat ochtendverlichting samen met je wekker te automatiseren.

Iets zo onbegrensd als het op een bepaald tijdstip aanzetten van lichten heeft veel verschillende oplossingen. Er zijn enkele supercomplexe methoden en enkele zeer eenvoudige methoden. We zullen er een paar uitlichten om te proberen en misschien je creatieve sappen te laten stromen om iets van jezelf te maken.

GERELATEERD: Hoe hoor je een weersvoorspelling met Je alarm op Android

Gebruik je telefoonscherm (op Android)

Laten we ergens mee beginnen je hebt misschien al een Android-telefoon. De Google Clock-app heeft een “Sunrise Alarm.” Binnen 15 minuten gaat het scherm langzaam over van zwart naar rood, naar oranje, naar geel, en wordt het geleidelijk ook helderder.

Het Sunrise Alarm maakt deel uit van de “Bedtijdmodus” van Google Clock. reeks functies. Hier leest u hoe u de bedtijdmodus op Android gebruikt. Google Clock is beschikbaar voor alle Android-telefoons en -tablets in de Play Store. Zet je Android-telefoon op je nachtkastje en je hebt een mooie zonsopgangwekker.

Apple biedt zoiets niet op de iPhone, dus deze is alleen voor Android-gebruikers .

GERELATEERD: 'S Nachts ontspannen met de bedtijdmodus voor Android

Slimme lampen en slimme stekkers

Philips

Een stapje hoger dan je smartphone scherm is een aantal echte gloeilampen. U kunt de weg van slimme gloeilampen volgen of een slimme stekker toevoegen aan uw bestaande lamp.

Advertentie

Er zijn talloze verschillende slimme lampen en stekkers op de markt. Als je iets goedkoops wilt, is een eenvoudige wifi-lamp een goede plek om te beginnen. Je wilt natuurlijk een lamp die dimbaar is. Kleuren of kleurtemperatuureffecten zouden ook goed zijn voor dit doel.

Onze eerste keuze voor de beste algemene slimme lamp is de Philips Hue. Deze lamp maakt verbinding met je telefoon via Bluetooth, dus er is geen hub nodig. Het kan ook worden geïntegreerd met Google Assistant en Alexa voor spraakbediening en routines.

Beste slimme lamp in het algemeen

Philips Hue White and Color Ambiance

Philips Hue-lampen bieden alles, van afstembare witte lichten tot gekleurde lampen die door 16 miljoen kleuren kunnen fietsen, en verdienen onze toppositie op het gebied van kwaliteit, productassortiment en flexibiliteit.

Amazon

$ 49.97

In de Philips Hue app, kunt u een eenvoudige alarm om het licht te zetten op de gewenste tijd te creëren. Afhankelijk van het aantal lampen dat je hebt, kan dit worden gebruikt voor een enkele lamp of voor je hele slaapkamer.

Advertentie

Philips is slechts één merk, maar u vindt dezelfde functionaliteit in de meeste apps voor slimme apparaten voor thuisgebruik. Als de lamp of stekker kan worden geïntegreerd met Google Home, kun je deze samenvoegen tot één app.

The Best Smart Gloeilampen voor Holiday 2021: Het aansteken voor het Seizoen Beste slimme lamp in het algemeen Philips Hue White and Color Ambiance Amazon Beste budget slimme lamp Wyze Bulb Amazon

$26,99
 

Beste Outdoor Smart Bulb Ring Bedrade Floodlight Amazon

$ 69.99
& nbsp;

Beste slimme lamp voor Google Assistant C van GE Amazon

$ 51.20
& nbsp;

Beste slimme lamp voor Amazon Alexa Sengled slimme lamp Amazon

$ 9.99
& nbsp;

Beste slimme lamp voor Apple HomeKit Sylvania Smart + Amazon

$ 24.07
& nbsp;

Beste kleur Smart Bulb Lifx Mini Amazon

$ 34.98
$ 49,99 bespaar 30%

Beste Wi-Fi Smart Bulb Wiz Smart Bulb Shop Beste Bluetooth Smart Bulb Govee LED Strip Lights Amazon

$ 13.99
& nbsp;

Maak je eigen kunstmatige zon

Het is tijd om groot te worden. Een telefoonscherm en een paar gloeilampen zijn cool, maar wat als je je eigen zon zou kunnen maken? Met een beetje doe-het-zelf en wat stripverlichting kun je precies dat doen.

GERELATEERDHoe u uw eigen kunstmatig natuurlijk lichtvenster kunt bouwen

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop u dit kunt doen. Om alles uit de kast te halen, kun je een nepvenster bouwen en de slimme lampen programmeren om de kleurtemperatuur van de opkomende zon op jouw locatie na te bootsen. Als je hierin geïnteresseerd bent, hebben we een volledige gids over het bouwen van een kunstmatig natuurlijk lichtvenster met SmartThings.

Joe Fedewa

< p>Voor een meer ingehouden benadering kun je wat Wi-Fi-striplampen en een shadowbox-frame kopen. Je gebruikt gewoon de app zoals we deden met de Philips Hue-lampen om een ​​alarm te maken. Als de lichten aangaan, wordt het een mooie grote raamachtige doos. Je kunt dit concept echt zo ver gaan als je wilt.

De beste LED Strip verlichting van 2021 tot Geef uw huis een vleugje kleur Best Smart Strip Lights Overall Govee 65.6ft LED Strip verlichting Amazon

$ 59.99
& nbsp;

Beste budget TJoy 50ft slimme LED-stripverlichting Amazon

$ 20.99
& nbsp;

Beste waterdichte LED-strip Hitlights Waterdichte witte LED-lichtstrip Amazon

$ 42.99
& nbsp;

Beste voor Alexa Cosylady 50ft Alexa LED-stripverlichting Amazon

$ 26.99
& nbsp;

Het beste voor Google Assistant Gosund 32,8 ft LED-stripverlichting Amazon

Afhankelijk van waar je woont en de tijd van het jaar, kan het 's ochtends erg donker zijn. Hopelijk kunnen deze suggesties daarbij helpen en misschien wat ideeën geven voor meer oplossingen. Een beetje licht kan een lange weg gaan als je je dag probeert te beginnen.

LEES VOLGENDE

  • › X markeert de plek: Microsoft's Xbox wordt 20
  • › Wake-on-LAN inschakelen in Windows 10 en 11
  • › Wat is er nieuw in Chrome 96, nu beschikbaar
  • › Wat is no-code en is het de toekomst van technologie?
  • › Waarom huren bedrijven hackers in?
  • › Hoe u sneller kunt streamen op uw tv