De 6 bästa Bluetooth-högtalarna 2021

0
121
Sonos

Vad man ska leta efter i en Bluetooth-högtalare

Bluetooth-högtalare är en tillräckligt enkel gadget men det finns fortfarande några saker att titta efter när du 8217;re shopping för en:

 • Bra ljudkvalitet: I slutändan är detta den viktigaste delen av en högtalare, men du kan egentligen inte hämta mycket från butikssidan om en högtalares ljudkvalitet. Visst, nästan alla tillverkare kommer att berätta för dig att deras högtalare låter fantastiskt, men du vill lita mer på recensionernas och kundernas vittnesmål innan du köper dem. Vi har redan vidtagit dessa steg för dessa högtalare, men det är alltid viktigt att du gör din research innan du köper något liknande.
 • Storlek: Många Bluetooth-högtalare lägger tonvikten på portabilitet, som sedan åtföljs av mindre byggen. Bekvämt om du planerar att ta den på språng, men om den bara kommer att användas hemma, leder det till onödigt sämre ljudkvalitet om du är mindre. Det betyder inte att varje liten högtalare låter dåligt, märk väl; många av dem packar in imponerande ljud för sin storlek, men om du köper det här för hemmet, var inte rädd för att köpa något större.
 • RELATERATHur vattenresistensklassificeringar fungerar för prylar Hållbarhet: Vattentålighet, stöttålighet och dammskydd är alla användbara oavsett om högtalaren är hemma eller på språng. Högtalare är dyra, och du vill inte att den går sönder bara för att du har spillt lite vatten på den. Ingress Protection-klassificeringar är anmärkningsvärda eftersom de låter dig veta exakt vad högtalaren tål innan den skadas allvarligt.
 • Batteri: En del av fördelen med Bluetooth-anslutning är bristen på kablar, och det framhävs ytterligare av bärbara högtalare, som också saknar strömkablar. I så fall är batteritiden en avgörande sak att tänka på, och längre är naturligtvis alltid bättre. Vissa modeller kan hålla i upp till 24 timmar på en laddning, men alla som kan hålla i cirka 18 timmar är också bra.

Bäst totalt: Sonos One

Sonos

Proffs

 • ✓ Avancerat ljud
 • ✓ Smart assistentintegration
 • ✓ Snygg design

Nackdelar

 • ✗ Behöver anslutas, så det är inte bärbart

Sonos One är en allomfattande hemhögtalare som håller saker kompakt samtidigt som den låter bra. Den eleganta designen kommer att se bra ut var som helst i ditt hem. Den har bekväma mediakontroller ovanpå, men om det inte fungerar för dig, kommer röstassistenten att göra det. Amazon Alexa och Google Assistant är inbyggda, så den här högtalaren kan passa fantastiskt in i båda smarta hemmets ekosystem. Du kan också använda Apple Airplay 2 för att jämna ut saker för iOS-användare.

Det är en fantastisk högtalare för vad du än behöver den för—så länge du är nära ett eluttag , eftersom One måste vara inkopplad hela tiden.

Bästa överlag

Sonos One< /h3>

En elegant och stilren högtalare för hemmet som ger utmärkt ljud och användbara smarta hemfunktioner.

Amazon

599,95 USD

Bästa budgetval: Tribit XSound Go

Tribit

Proffs

 • ✓ Kompakt
 • ✓ Prisvärd
 • ✓ 24 timmars batteritid

Nackdelar

 • ✗ Ljudet är inte lika imponerande som avancerade högtalare

Tribit är känt för kvalitetsbudgetljud, och XSound Go drar ner priset ännu lägre samtidigt som det behåller sitt imponerande ljud. Den har mediakontroller ovanpå, en IPX7 vattenavvisande kropp och en elegant exteriör som är lätt att slänga i väskan och ta med dig på språng. Dessutom, med 24 timmars batteritid, kommer du att kunna lyssna hela dagen samtidigt som du vet att du har en bra affär.

Bästa budgeten

Tribit XSound Go

Denna kompakta högtalare sänker priset rejält från andra högtalare, samtidigt som den erbjuder anständig ljudkvalitet.

Amazon

$ 36,99
$45,99 Spara 20 %

Bästa premiumvalet: Ultimate Ears Hyperboom

Ultimate Ears

Proffs

 • ✓ Högt
 • ✓ Låter bra
 • ✓ Hållbar. resevänlig design

Nackdelar

 • ✗ Dyrt
 • ✗ Stor (för en bärbar högtalare)

Har du någonsin blivit besviken över hur hög en högtalare var? För i så fall kommer Hyperbooms ultraljudshögtalare aldrig att svika dig på ljudavdelningen, samtidigt som de levererar högkvalitativt ljud i ett hållbart paket—för ett pris. Det är dyrt, men av goda skäl.

RELATERAT Ultimate Ears HyperBoom-recension: Boom är ett underdrift

Ultimate Ear’s Hyperboom-högtalare är ett reseorienterat kraftpaket som har IPX4-vattenbeständighet och en enorm trådlös räckvidd på 150 fot. Den är utrustad med en robust design och ett handtag för att bära runt den, tillsammans med ett stort batteri med tillräckligt med juice för 24 timmars användning. Om du vill ha bra ljud utan kompromisser ger Hyperboom dig det och mer.

Bästa Premium

Ultimate Ears Hyperboom

En avancerad högtalare som klarar extremt höga volymer utan att kompromissa med kvaliteten.

Amazon

$ 399,99

Bästa utomhushögtalare: Ultimate Ears MEGABOOM 3

Ultimate Ears

Proffs

 • ✓ 360-graders ljud
 • ✓ Vacker, hållbar konstruktion
 • ✓ Magisk knapp för mediakontroller

Nackdelar

 • ✗ Inte liten

När det kommer till att balansera pris, hållbarhet och ljudkvalitet är MEGABOOM 3 oöverträffad. Den här högtalaren har en IP67-klassificering, vilket innebär att den tål en god mängd damm och vatten utan att ta skada, och 360 graders ljud kan fylla upp vilket utrymme som helst med dina favoritlåtar. Det finns 20 timmars batteritid, en “Magic Button” på toppen för mediakontroller, och du kan para ihop den med andra Ultimate Ears-högtalare för en surroundljudsupplevelse.

RELATERATThe Ultimate Ears Wonderboom 2 är högtalaren jag skulle göra om jag gjorde högtalare

På tal om andra Ultimate Ears-högtalare, så kommer WONDERBOOM 2 med liknande fördelar som MEGABOOM 3 i en mer kompakt formfaktor. Det är ett bra alternativ om du vill ha något mindre och billigare.

Bästa utomhushögtalare

Ultimate Ears MEGABOOM 3

Om du vill ha något att hänga utomhus är den extremt hållbara MEGABOOM 3 utmärkt för det.

Amazon

$ 199,99

Bästa bärbar högtalare: JBL Flip 5

JBL

Proffs

 • ✓ Kompakt
 • ✓ Låter bra
 • ✓ Extremt hållbart

Nackdelar

 • ✗ Batteritiden är medelmåttig

Storlek och ljudkvalitet kan vara knepiga saker att få rätt för en bärbar högtalare. Du vill ha något kompakt, men inte till den grad att försämra ljudkvaliteten, och JBL’s Flip 5 har en bra balans. Den får lätt plats i vilken väska som helst samtidigt som den innehåller utmärkt ljud och funktioner i en vattentät design (klassad IPX7). Den kan hålla i 12 timmar, finns i en mängd olika färger och stilar, och du kan ansluta flera JBL-högtalare för surroundljud. Det är en mycket stabil högtalare överallt, och den kommer att passa bra för alla resor du kommer på.

Bästa bärbara högtalare

JBL Flip 5

En solid allroundhögtalare som håller saker kompakt.

Amazon

$ 129,95

Bästa Batteri: JBL Charge 5

JBL

Proffs

 • ✓ Kan ladda andra enheter
 • ✓ Låter bra
 • ✓ Hållbar

Nackdelar

 • ✗ Lite skrymmande

JBL Charge 5 håller i 20 timmar på full laddning. Det är inte riktigt lika mycket jämfört med några av de andra högtalarna på vår lista; Men vad som är mer användbart är hur det låter dig använda den kraften. Charge 5 är en kraftkloss såväl som en högtalare, så att du kan ansluta andra enheter till den för en snabb påfyllning. Detta är utöver utmärkt ljudkvalitet, en hållbar design klassad IP67 och surroundljud genom att ansluta flera JBL-högtalare tillsammans. Om batterilivslängden alltid är ett problem för dig, låter Charge 5 dig byta ut den reservkraftsten du har burit med dig och förenkla väskans installation.

Bästa batteriet

JBL Charge 5

Om bra ljud inte räcker för dig kan Charge 5 fungera som en powerbank för dina andra enheter.

Amazon

$ 179,95